2016 Şubat Anneleri

Sicaklardan mi neden bu mizmizlik benmkide cok mizmizz bu aralar akilli uslu bi bebekti halbuki hic durmuyo

Sicaklardan mi neden bu mizmizlik benmkide cok mizmizz bu aralar akilli uslu bi bebekti halbuki hic durmuyo

Bugün çok da sıcak değil burası bir derdi var bilemiyorum şimdi uyuttum uyanınca daha iyi olacak inanıyorum :))

Dışarı çıkınca susuyor mu peki canım . buyuyorlar ve istedikleri şeyler artıyor sanırım. Eskiden aglauinca aç, gaz, altı pis vs derdim şimdi öyle değil sanki. İki adım ötede sadece kulağı görünen oyuncağı fark edip onun için bile ağlamaya başladı :))

Rabbim kolaylık versin bize

Sagol canim cok tesekkur
ederim

Evet canim disariyi cok seviyo pusetine koyduğum an anliyo cikacagimizi nasl sevinç cigliklari atiyo ben sabahtan beri uyutyrm geri uyaniyo bu kac oldu valla

Evet canim disariyi cok seviyo pusetine koyduğum an anliyo cikacagimizi nasl sevinç cigliklari atiyo ben sabahtan beri uyutyrm geri uyaniyo bu kac oldu valla

O zaman dışarı çıkın :)) iyi gelir minik kuzuya :)) ben de salliyorum durmadan yoksa uyanıyor ;( bizimki de çok seviyor. Uyansın çıkaracağım insallah

O zaman dışarı çıkın :)) iyi gelir minik kuzuya :)) ben de salliyorum durmadan yoksa uyanıyor ;( bizimki de çok seviyor. Uyansın çıkaracağım insallah
Bende sözde cikacaktim giyindim hazirlandim kızı da hazirladim.koydum oto koltuğuna ayakkabıları giydik.ta taaaa!!???¡¡¡ bebek arabasının gövdesi ve arabam eşim tarafından kaçırılmis.ne yürüyerek ne arabayla bir yere gidemedik

Benimki sallanmaktan bisey anlamiyo sadece emerek uyuyo memeyi birakinca yatryorm ama yine uyaniyo banyo yaptrdm smdi sabahta yaptrmstm en azindan bi yarim saat uyumstu bakalm uyucak mi o kadar halsizim ki hic disariya cikcak halim yok bide bugn ev temzledm belimin agrisindan duramıyorum

Cok bunaltıcı bi gun esimde calsyo gec gelcekmis yorldm valla bgn

Cok bunaltıcı bi gun esimde calsyo gec gelcekmis yorldm valla bgn
bazen bana da illallah geliyor. hamileikten çok yorulurdum şimdi o günleri arar oldum. bazen ninni de söylendiği gibi "akşam baban gelince önüne atem ben seni" diyor ya hah işte öyle bekliyorum eşimi. insan rahatlıyor bazen çocuğu birinin eline verince

sende alerji mamasımı kullanıyorsun canım dr pregnon gibi birşey yazdı sanki çokta okunmuyor aslında senin bebeğinde iştahsızdı son durumunuz ne canım inşallah düzelmiştir
Evet canım rapor çıkardık biz. Bu mama iyi geldi ogluma. Su an sadece mama alıyor. Çok şükür daha iyi manasını içiyor canım. Aptamil Pregomin kullanıyoruz biz. Pregomin olabilir Dr.unuz yazdığı. Net öğren ismini yardımcı olurum sana. Mama ücretli 15o TL. Ben ücretli almak zorunda kalmıştim bir sure

Aynen oyle oluyo ama esim sadece sevmek icin aliyo bakmak icin degil kp felan gelince rahatliyorm ben aliyim demesem hic vermiyo annemde aynen oyle

canım nasıl beslşyorsun peki emiyormu bende çok zorlanıyorum benim kuzımda emmiyor mama çok az zorla yiyor ne yapacağımı şaşırdım
Benimki de emmiyor. Binbir guclukle mama iciriyoruz. O yuzden kilomuz biraz geriden geliyor. Yogurt veriyorum onu da yemiyor. Iki ayliktan beri boyle hicbir cozum bulamadik. Uc doktor degistirdik sonuc degismiyor malesef

Merhaba kızlar, 5,5 ay bitti. 66cm 8775gr. Herşey yolunds çok şükür ama doktorumuz çok garip bir kahvaltı hazırlamamı söyledi. Size de söyledi mi doktorunuz buna benzer bir kahvaltı. Suda bekletilmiş tuzsuz peyniri 1 çay kaşığı ev reçeli ile karıştırıp ıhlamur ile sulandıracakmışım. ' Reçel yerine pekmez olmaz mı?' dedim. Pekmezi ağustosun 15'inden sınra ver dedi. Reçel de dünya kadar şeker var nasıl vereyim? Kahvaltı için klasik yumurta sarılı olandan deneyeceğim ben. Hiç aklıma yatmadı doktorunki.

5 aylik oğlum var yulaf ezmeli muhallebi nasil yapılıyor yulaf ilk kez kullanıyorum daa

4 subat doumlu.62 cm...benimkide bu ay 1cm uzadi..49 cm digmustu..az geliyo banada

Cok tesekkur ederim canim insaallah sizde atlatirsiniz dualarim sizlerle
Canim gozunaydin..ben diyet felan yapmadim..alerji testi vsde olmadi.pesine dusmedik.ilk bi dr dedi olabikir diye bi o..

Bu ara huzursuz hic gunduz uyumuor..kakasi birbirini hic turmuyor.bi bulgr yedim bozdu mahvetti bizi.herseye hasssas sanki benimkide ite kaka buyuyor

3 bacak 1 kol

Garip bisey soylemis bizimde cuma günü 6 ayimiz bitiyo o zaman gitcez bakalm ne dicek ama ben basladm 10 gundur felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…