2016 Şubat Anneleri

Gökçe de öyle ya gece hiç uyutmadı bilgeyi de uyandırdı kaç kez. Şimdi de uyandılar geldik oturma odasına mızmızlanıp ağlayıp duruyor bi yandan da etrafı dolaşıyor
Biz 6 bucuktan beri ayaktayiz gecede surekli uyanikti ve mizmiz emmekte istemiyo

Çok uzun zaman sonra herkese merhaba çoğunuz unutmuştur bile belki maşallah bebisler büyümüş anaları yormuş sağlıcakla büyüsünler inşallah sıcaklardan oluşan pisikler için kesinlikle gül suyu tavsiye ederim hemen geciriyor

Mamadan yoğurt yapacaksın diyenden tarif alsaydın canım belki farklı bir tekniği vardır
Can'ım aynı sütten mayalar gibi diyorlar süt yetine mana hazırlanıyormuş uçuğun sıcaklıkta sonrada probiyotik maya ile mayalanıyormuş kaç defa denendiysem olmadı zaten bildiğimiz yoğurt kıvamı elde edikemiyormuş ayranımsı birşey olacak diyorlar ama benimkisinde mana dibe çöküyor su oluyor resmen çok zor ya

Biz 6 bucuktan beri ayaktayiz gecede surekli uyanikti ve mizmiz emmekte istemiyo
Diştir inşallah ya gökçe de çok üzdü beni. Bütün gece emzirdim salladım yarım saat sonra çığlık çığlığa ağladı zor sakinleştirdim şurup da verdim ama yine de yetmedi galiba. Ek gıdaya geçince de yemek yemek istemiyorlar emmek istiyorlar

Tutturan varmış yani. Acaba daha yoğun veya daha seyreltik mi yapıyorlar veya sıcaklığını daha yüksek veya düşük mü mayalıyorlar. Ben inek sütünden mayalayıp veriyorum çok şükür alerjik durumları yok.sana dr mu dedi mamadan yap diye. İnek sütü alerjik ama inek sütünden yapılan yoğurt alerjik değil normalde

Hep öyledir zaten canım onlar yapsa birşey yok biz yapsak suç. Ahh ahh..
Çok normal canım. Hatta kına yeşili ve krema gibi kıvamda oluyor çoğunlukla..
Emir bir iki kere bazı meyvelerden dolayı büyük insan gibi katıda yaptı.

Keçi sütünden yaptınmı sen hiç?
Benim oğlan sevemedi yoğurdu ya. O kadar uğraşıyorum. Tadıda ekşi olmuyor güzel oluyor. Hiiç istemiyor. İçine meyve kattım yok. Sebzesine karıştırdım yok. Yoğurt tadı girince yemiyor.
Gidip dışardan hazır meyveli yoğurt alıp yediresim var

Acaba diyorum keçisütünden yoğurtun tadı daha güzel olurmu ki?

Arkadaşlar uzun zamandır takip etmeye fırsatım olmadı. Sizlere birşey soracağım. Doktor kan ilacı olarak ferro sanol b adlı ilacı verdi. Bu ilaci kullansamı yoksa yurt dışından kan ilacı mi temin etsem diye kararsız kaldım. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Hıı tmm canım kızarırdı da hiç.böyle beyaz olmamıştı ilk kızımda falan, yarın kontrolü var travazolda yazdırayım göstereyim dra pişik kremi sürdüm etki etmedi

Canım ben yapmadım ama bakıcımız hep keçi sütünden yaptığı yoğurdu yedirdi. Ben bile sevdim tadını. Keçi peyniri seviyorsan tadı aynen onun gibi. Çok da güzel yiyor. Bulabilirsen dene istersen.

Canım benim çevremde de hiç böyle bir durum yok bu konuda son derece bilgisizim alarjimtehlikeli derken vücudu kabul etmezse kusar atar veya kızarıklık oluşur ve geçer değilim Nasıl tehlikeli
Canim kusma istahsizluk huzursuzluk ishal veya kabizlik vucutta dokuntu burun akmasi gozlerini kasimasi hapsurmasi oksurmwsi hirilti kakada kan gibi belirtiler birlikte veya syri ayri gorulebilir ama bu olmaz da anafileksi oluryani allerjik sok yuzler gozler siser.ki en tehlikelisidir allah korusun olumlere yok aciyor o yuzden cok minik baslamak gerekiyor yukaridaki belirtileri takip etmek lazim diyorum ya annelik ic gudune guven

Ben keci sutunden yapiyorum cnm cok sevdi oglum bitince agliyor

Insallah yaa gece hic agladigini gormedm bgne kadar ilk defa boyle yapti uyaniyo meme veryrm ciglik cigliga agliyo cirpiniyo almamak icin

Oyle valla bi kere tirnagino keserken etini kestim diye bana demedigi sey kalmamsti ben dusursem eminim neler duycaktim en bastan nasl annesin bi cocugs bile bakamiyosn diye tvye bakarken dusursem o tvyi alir kirar kesin

Canım önce sen ye sen yerken hala dokunuyorsa sakın verme yogurt ben yiyorum su anda sukur sıkıntılar bitti gibi ama yine de temkinliyim hep. Diğer türlü uğraş yoğurt için. İnternette yok mu hiç yorum vs olmuyorsa da yoğurt yemeyen tek çocuk o değil unutma. Neden doktor alerjik olmasına rağmen yoğurt diye ısrar ediyor ki probiyotik değeri var sanırım.o yüzden mi acaba.

Bu da katıydı ama macun gibi. Mutlu oldum gerçekten. Resmen p.ka mutlu oluyormus insan :))

İçinde paraben var canım ben kullanmadım. Yurtdışından gelme nova ferrum kullanıyorum.
Canım ben yapmadım ama bakıcımız hep keçi sütünden yaptığı yoğurdu yedirdi. Ben bile sevdim tadını. Keçi peyniri seviyorsan tadı aynen onun gibi. Çok da güzel yiyor. Bulabilirsen dene istersen.
Ben keci sutunden yapiyorum cnm cok sevdi oglum bitince agliyor
Birde onu deneyeyim. Normal süt gibi parmak ısırtacak sıcaklıkta mayalanıyor degilmi?
Oyle valla bi kere tirnagino keserken etini kestim diye bana demedigi sey kalmamsti ben dusursem eminim neler duycaktim en bastan nasl annesin bi cocugs bile bakamiyosn diye tvye bakarken dusursem o tvyi alir kirar kesin
Ayy aynı benimki.. bende bir kere kestim etini ayy duymadığım şey kalmadı. Sanki bilerek yapmışım gibi birde bebek ağlamadı bile sadece az kan çıkmıştı. zaten ben kestiğim için çok üzülmüştüm birde birsürü dırdır etti ya. Aman boşver duymamak lazım

Bende kakasında sıkça mukus görüyordum. 100 kaka yaptıysa 80 inde vardı. Mukussuz çok az yapıyordu.
Ek gıda ve meyveye geçince mukusta bitti gitti hiç görmüyorum artık.

Artk oyle yapiyorm herseyi takarsak halimiz nolur

Evet canim normal yogurt mayalar gibi mayaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…