2016 Şubat Anneleri

Gece uykusu bizimde mahvoldu ama bi haftayi gecti hala dis mis yok yerleri cok belli ama ikisininde mizmiz surekli biseyleri isirmak istiyo salatalik veryrm cildiriyo her yerini isiriyo

şükürler olsun.ikinci dişimiz de çıktı bugün. çok tatlı gülünce ceee yapan iki tane dişimiz var artık
Hayırlı olsun canım maşallah eerken çıkartmış gerçi erken de değil tam vakti bizimkilerde bi şey yok daha
Gece uykusu bizimde mahvoldu ama bi haftayi gecti hala dis mis yok yerleri cok belli ama ikisininde mizmiz surekli biseyleri isirmak istiyo salatalik veryrm cildiriyo her yerini isiriyo
büyük kızımın dediğin türden sıkıntıları 3aylıkken başlamıştı 11aylıkken ilk dişini çıkarttı 5hafta içinde 8diş çıkartmıştı o yüzden bebeklerde diş beklentisi içinde değilim hala :)))

Esim arkadaslariyla kuzu kesmis kalan kisimlari eve getirdi hemen hasladim miniklerim icin corba yaparim diye buzlugs attim

Herseye vardi nerdeyse sadece patates zeytin makarna ekmek pirinc zeytin yagi yiyordum
Nasıl geçti peki sıkı bir diyet yaptım demişsin ama bizde sadece süt alerjisi var bende oğlumda uzak duruyoruz süt be ürünlerinden fakat ek gıdaya geçtikten sonra çocuk dr labne veya tuzsuz peynir tattırabilirsin sabahları dedi birkaç gün yaklaşık iki çay kaşığı verdim bi sıkıntı olmadı gAstroloji randevumuzda peynir tattırdığımı ve sorun olmadığını söylediğimde dr sakın bir daha verme dedi şimdi ne yapmalıyım sence

Canım bizde de alerji ihtimali vardı. Alerji testi vs bir şey çıkmayınca diyeti bozdum. Ama buna rağmen bir sure yoğurt süt vs alerjik gıda vermeyi dusunmuyorum ki doktor verebilirsin dedi. Yok gibi ama biraz basks gida verecegim. Riske atamam. Gast. Uzmanını dinle bir sure daha derim.

Bende de tam bu karmaşa var.doktorumuz (ben diyet yapalı 3,5 ay oldu) dene sırayla proteinleri dedi.yumurtadan başladım.bıgün de gastro doktorunu aradım hem sonuçları Öğrenmeye hem de Süreci sormaya...diyet 6 ay sürecek,2,5 ay sonra görüşürüz,yumurta neden yediniz dedi kızdı.iyi b.k yemişin der gibi konuştu:) çocuk alerji uzmanı bulup onunla devam edeceğim veya doktorumuzla...o daha Mantıklı şeyler söylüyor.sen annesisin.neyin dokunup dokunmayacağını sen bilebilirsin.sırayla ye ve çocuktaki tepkilerin yükselişine bak ,ona göre besin ekle dedi.ben de deniyorum.mesela yumurta Haşlama dokunmadı.tavası biraz etkiliyor.bugün simit denedim.biraz hırçın.gece uykusuna bakacağız nasıl geçecek.ona göre devam edeceğim.ama Şundan eminim ki patlıcan(et yemişim gibi hem de) ,Çiğ domates,tahin,paket gıdalar dokunuyor.dışarıdan ALINAN sağlıksız pastane ürünleri dokunuyor.bezelye lahana da dokunuyor.yani işte zamanla buluyorum.tavuk yiyorum mesela.zeytinyağıyla tuz ve kimyon ekleyip kavuruyorum.hepsi o.baharat ve çılgın soslar yemiyorum.bu hafta keçi sütünü kullanarak kek yapıp deneyeceğim.fırında etkisi daha da azalıyor.bakalım ne olacak....

Şu an itibariyle olan ikilemim.çok derin uyuyor.altı çişli.alsam uyanmaz mısın duruuuuuu

Beklentiyi gectim artik bugn hix durmadi noluyo anlamadm agliyo bagiriyo bayildim bayilcam

Şu an itibariyle olan ikilemim.çok derin uyuyor.altı çişli.alsam uyanmaz mısın duruuuuuu
Canım gece çişini degiştiriyormusun ? Ben hiç ellemiyorum. Olurda kaka yaparsa degiştiriyorum. Akşam yatarken bagladığım bezi sabah 6 .7 de uyanddığında degiştiriyorum.

Hix elleme uyusun benm oglanda aglayip duruyo noldugunu anlamadim
Benimkide son birkaç gündür çok sık uyanmaua başladı. Bende uyandığında yanıma alıp yatatak emziriyordum. Uyuyunca bırakıyırdum yanımda. İşime geliyordu
Uyandıkça memeyi veriyordum. Baktım alışmaya başladı. Dedim ne yapıyorum böyle olmaz.
Ablamın kızıda böyleydi memeyi bırakana kadar ( 2 yaşında bıraktı). Her gece annesinin yanında yatıyordu habire emiyordu. En az 5.6 kere kakkıyordu. Emmekde ne 2 çekip bırakıyordu.
Aklıma geldi hemen vazgeçtim bundan. Dün gece de uyandı sabırla emzirip yerine bıraktım arka arkaya 10 dk da bir emmek istedi. 6 kere uyandı yav
En sonunda ben kazandım saat 5de daldı uykuya.. uyuyor hala.
İnş düzelir. Nasılda hemen huy degiştiriyorlar ya. Şimdide bu sık uyanma çıktı başımıza
Seninkininde dişleri sıkıntı yapıyordur belki , birde zıtpırt dönmeye başlıyorlar ya oda kendi kendini uyandırıyor.

Bende disten supheleniyorm ilk defa gece 3 kere aglayarak uyandi ve meme istemedi kucağımda gezdrdm evin icinde esim dun koltuktan dusuruyodu tutms duserken ama kafasini vurms yinede acaba ondan mi oldu gece aklima o geldi dk basi kontrol ettm erkeklere cock felan emanet edilmez 2 saniyede dusurdu cocugu bi anda dondu Napiyim diyo yatirir yatrmaz donuyo biliyo bunu gozunu tvye dikms bari bacagini yanina uzat kolunu koy bisey yap ben aksama kadar yanindayim bi kere dusurmedim ki dusursem kiyamet kopardi kendi dusurunce bisey olmaz

Merhaba hanimlar telefonum bozuldugu icin uzun zamandir giremedim. Ben hala ek gidaya gecemedim. Bebegim hicbir seyin tadini begenmiyor yemek istemiyor. Yogurt seftali elma armut verdim. Hepsine de agzini kitledi yemedi. Mamayi da zoraki iciyoruz. Doktorumuz dort tane de mama onerdi onlari da icmedi. Aptamil bebelac similac hipp evolvia bebelac gold piyasada ne kadar marka varsa denedik ama yok nafile... hepsi cope gitti

Can'ım peki yoğurdu Nasıl veriyorsun ben hala mamadan yoğurt tutturamadım Can'ım çok sıkkın

Bende beklemek istemiyorum aslında

Beklentiyi gectim artik bugn hix durmadi noluyo anlamadm agliyo bagiriyo bayildim bayilcam
Gökçe de öyle ya gece hiç uyutmadı bilgeyi de uyandırdı kaç kez. Şimdi de uyandılar geldik oturma odasına mızmızlanıp ağlayıp duruyor bi yandan da etrafı dolaşıyor

Bugun kabak patates ve sehriyeden olusan corbamizi yedi oglum 1 seftali
Bunlarin hepsi bir garip ben sadece patates zeytin zeytinyagi pirinc ekmek makarna yedim uzun bir sure sonra yavas yavas actim test sonuclari da negatif cikinca bozdum bana da yogurt vermemi soyledi keci sutunden yogurt yaptim yarim cay kasigi verdim arttirarak gidiyorum her hareketini gozlemledim oksurdu mu kustu mu hirilti yapti mi burnu akti mi kizardi mi hiysuzlandi mi hepsini kontrol ettim sorun olmadi ama dr kesinlikle islenmemis yani normal sut icmememi soyledi icmiyorum bende labneye bende 6 ay bitiminde gececegim cok az tattiracagim sana tattir tattirma diyemiyorum alerji tehlikeli bisey en dogru karari sen verirsin annelik ic gudun ne diyorsa onu yap bence

Oğlum boynunda şöyle nbişeyler oldu , başka yerinde yok sıcaktanmıdır ki ne yapsam arkadaslar

Eklentiler

• IMG_20160722_083554.JPG
    49,3 KB · Görüntüleme: 83
Canim yakinda çıkacak demek.ama salatalık yerine pirasanin sert kısımlarını tavsiye ederim birz agzi kokuyor ama onu dislemekten daha vok keyif aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…