2016 Şubat Anneleri

Yapayım da ne koyayım ki içine.zeytinden başka birşey yememem gerek.ezmesini alıp süreyim olmadı.bıktım ya öffff

Ben dün sabah tuzsuz peynir tattırdım. İlk yüzünü ekşitti ama 2. Verdiğimde yedi. O kadar verdim sen başladınmı?
Daha başlamadım 6ayın bitmesini bekliyorum pütürlü meyve verince bile zorlanıyorlar o yüzden veremedim yiyemezler diye

Hımm mantıklı, çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım denicem inş, senin yoğurt makinen nasıl, hangi marka model, memnun musun?

@DilberiRana canım bem marketten yRım lt günlük süt alıyorum kaynatıyorım fokırdayınca kapatıp altını soğumasını bekliyorum sonra serçe parmagını sokup 7 ye kadsr say 7 de çekmek zorunda kalıuorum sıcağına o zaman işte mayalıyorum bir su bardsğına 2 tatlı kaşığı maya koyup dipten karıştır üstünü süzgeçle kapatabilşrsin havluya sar hiç dokınma sabaha kadar dursun sabah dolaba koy ,hem taş gibi hemde tadı hiç ekşisiz olur benim, hatta ilk mayayıda nohuttan yapyım tam organik olsun diye :)

Konuşmak ve biz....bunu yapmaya yeltendiğini her zaman daha kötü bi sonuçla çıktım.evet böyleydik.hatta 2 yaz önce ayrılmak için elimden geleni yaptım.bırakmadı yakamı.zorla dinlerken suratıma sırıtıyor yan yan çok bilmiş gerzek der gibi.ağzını yüzünü kırasım geliyor.

Canım,süt alerjisi ama alerjen herşey dokunuyor.domates Patlıcan Çerez ....uzuyor liste.....neyse halletcem brn.zatrn bişey istemiyorum artık.umrumda değil hiçkimse.aldığım darbeler bini AŞTI.şu bebek olmasa ben bu ülkede bile durmam.defolup giderim.hayali bile güzel.

Boyun tembelliği olabilir mi acaba? Hemen hemen aynısı olmasa da benim bebeğim de yatar pozisyondayken sağ tarafa dönmüyordu. Boyun tembelliği varmış. Bir kaç masaj tekniği gösterdi fizyoterapist. Geçti çok şükür.

maiii canim Allah yardimcin olsun..benim bebegimde cildirmis bu ara disler bi yandan.habire gaz kaka uykular beter oldu.sut urunumu be bilmiyom ama yedigim herseyden huysuxlaniyor..yoruldum artik.bu bile tekbasina beni yiruyor bide anlayissiz bir eş Allah sana sabir versin.esin neden bukadar ihmalkar..ozel hayatiniz nasil afedersin.bebegi birine verip hic basbasa kalamazmisinz bi nefes alirdimz

Daha başlamadım 6ayın bitmesini bekliyorum pütürlü meyve verince bile zorlanıyorlar o yüzden veremedim yiyemezler diye
Peyniri elimle ezdirip verdim muz gibi.. yumuşak peynirdi.
Benimki pütürlü meyvelere alıştı gibi. Şeftaliyi rendeleyince içindeki büyükçe parçaları çıkarıyordum. Şimdi çıkarmıyorum onları biraz daha ezdirip veriyorum.
Birde çorbaya eti bebenin ekmegi varya ondan pıtıkladım toz gibi öyle vermeyi denedim. Çorba katıca oluyor. Sanki çiğnenecek büyük parça varmış gibi çiğniyor agzında döndürüyor.O kadar tatlı çiğniyorki yavv bu bebişler çiğnemeyi nasıl öğreniyor anlamadım çorbayı o ekmekle daha rahat yiyor.
Canım marketteki günlük sütlerdede ilaç var. Ondan marketten alınan günlük sütler daha katı oluyor. Ben bize gelen sütçüyü yakalayamadığımda market günlük sütleri ile mayalıyordum. O zaman katıca yoğurt oluyor.
Senin alabilecegin bir sütçü yokmu? Komşularına bir sorsan. Yoğurt ve sütlerdeki ilaçlar çok tehlikeli diye haberlerde izlemiştim.
Canım senin canın bayagı bir sıkılmış. Bebegin ağlasa bile birine bırakıpda azıcık dışarı çık. Biraz hava al. İnan bana bebeksizlikte rahatlatıyor. 10 dk bile olsa yap bunu... samimi olduğun bir komşun bir arkadaşın yokmu. Dertleşebilecegin içini dökecek biri.

Canım,hayaller hayatlar diyorlar ya....bana en çok uyan o....melankolik,işkolik,bencil bir adam.ev işte evli bi de.çocuk da yaptı.bitti.beklentileri karşıladı.
Allah yardimcn olsun bizimkilerde cok farkli değıl yani yardimci oldugu söylenemez

Oyyy Masallah tombistir o yuzdendir annesi, normal o zaman :) yavas yavas tutar sen dikkatli ol yinede

Veriyorm zaten sus sus nereye kadar yine gecen gun sanki zayflams gbi geldi dedi bende sana göre zaten benm sutum yok yetmiyo yagli degl ama nasil oluyosa cock 6 aydir sadece emerek doyuyo kilo aliyo dedm hic biseu diyemedi

Benimki de yapıyor bunu :) çok guluyorum çok tatlı oluyor. Bu arada bizim de yanaklar büyük :) gören yanağa saldırıyor :) onların yer çekimine yenik mi dusuyor bunlar ne

Aynen oyle canim mesela bnm oglum cok hareketli ve gunduz uykusu cok az tombul bi bebek olması imkansiz hala kiyaslama yapıyolar kendi soyluyo hem surekli uyuyoms onun cocugu heralde kilolu olur enerji harcamiyomus ki

Boşver canım. Sonuçta bireysel farklılıklar olabileceğini biliyoruz sağlıklı olsunlar da

Emme sıklığını da artirabilirsin canım. Çok da kötü değil sanırım. Bir de minik emir hasta olmustu o ara kilo kaybı yaşamış olabilir az almış olabilir.

Ben kafayı tutamamasjni çok sallamadim çünkü doğduğundan beri kafayı tutar. Ben ilk aylarda bile kafasından peek tutmuyordum. Dediğin gibi daha oturmayı tam bilemiyorlar bir de bizimki o durumdayken bils birazcık eğilip ayak emmeye başlıyor

Canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum konuşmayınca sorunlar halledilmiyor ki. Eşin de bu konuda çok sıkıntılı. Bu kadar sıkıntıyı çekme dicem çocuğun var bilemiyorum valla. İnşallah seni bir an önce anlar ve huzurlu olursunuz

Telefona ağlıyor artık onun yanında teli elime almayacagim. Ninni vs aciyordum
Yok telefonu istiyormuş :) nasıl ağladı demin. Bir de video açtım o an acmiyorum çok hoşuna gitti gülüyor filan amannm dedim kapattim çıldırdı kapattim diye. Nasıl hemen de fark ediyor ya. Dikkatli olmalıyım sanirun. Çizgi film vs izlemek için daha var değil mi?

Hadi yaa hayırlı olsun :) ay belirtileri neydo kac gundr bende beklyrm cikcak diye
Gecen hafta cumartesi oyun oyarken boyle cani aciyormus gibi dudak buzmeler kucak istemeler baslamisti :) hep bir ilgi hep bir oyun hatta ben dis cikariyor galiba diye dusunmustum.. gece sute kalkinca hafif aglamakliydi yine cani aciyor gazimi var filan dusundum, ama iki gun once iste beyazlik gordum damaginda ertesi gun cikti ahahaha .. daha onceden gormemistim dogrusu :)

Ben gunde yarim saat babytv aciyorum ya :) Devamli ayni seyler donuyor favori programi bile var sarki soyliyen sayilar ahahaha birde dogum gunu kutlayan bebek

Ben gunde yarim saat babytv aciyorum ya :) Devamli ayni seyler donuyor favori programi bile var sarki soyliyen sayilar ahahaha birde dogum gunu kutlayan bebek

Bizimkine ben tinky i acmistim arkadaşım eşek nasıl sevdi gülüyor filan hemen kapattim :)) alismasin diye . sayıları ben söylüyorum her gün çok mutlu oluyor şarkıyı acayim sever sanki :))

Maşallah uzay a dışı de hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…