2016 Şubat Anneleri

Rabbim ülkemizi korusun... Ruhum daraliyor. Boguluyorum sanki korkuyorum. Rabbim çocuklarımıza huzurlu gelecek versin. Beynim almıyor noluyor birden anlamıyorum. Aklım ankarada. Ankara daki arkadaşlar umarım iyisinizdir...

Kardeşin iyi micanım benim de iki kuzenim asker apar topar çağırmışlar dün. Çok şükür iyi haberlerini aldık ama yine de onca kişi için içim kan ağlıyor çocuk haber izlettirmiyor netten öğrenmeye çalışıyorum ger şeyi

Kızlar bebeğime demir ilacı içirirken eliyle itti ve gözünün içine damladi ilaç . ya bi şey olmaz di mi bilgisi olan var mı ? hemen bol su ile yıkadim

Rabbim ülkemizi korusun... Ruhum daraliyor. Boguluyorum sanki korkuyorum. Rabbim çocuklarımıza huzurlu gelecek versin. Beynim almıyor noluyor birden anlamıyorum. Aklım ankarada. Ankara daki arkadaşlar umarım iyisinizdir...
Bi kuzenim saraya yakın oturuyor önce tarama sesi sonra bomba seslerinden ödü koptu batıkent taraflarına kaçtı

Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın ülkemize sabaha kadar gözümüzü kırpmadık..etrafımız ateş topu..insan çocuğunu düşünüyor geleceğini düşünüyor..polislerimiz askerlerimizmeclis bombalandı var mı ötesi
Allah ülkemizi bozgunculardan korusun..amin

Çok şükür iyi canım dün gece öyle kara ve uzun bi geceydi ki... Ölüp ölüp dirildim, kardeşim ankara bilkentte gatada asteğmen, dün de nöbetteydi, yarın gene nöbeti var, Allahım tüm anakuzularını içi sıra da benim kardeşimi korusun, ülkemiz herşeyimiz Rabbime emanet

Benim kuzenim de eski köşkte. Hala eve salmıyorlar. Aramaları da yasaklamışlar sadece mesaj atabilirlermiş. Hala bi şeyler bekleniyor Allah korusun cümlemizi

Kızlar merhaba,
Kızımın bu ara kusmaları arttı. Bugün de kusarken önce süt kesiği sonra sarı sarı kustu. İlk kez oluyor. Yarın doktorumuza götürücem ama telaş yaptım. Başına böyle birşey gelen var mı?
Bu arada kızım sadece anne sütü alıyor ek gıda almıyor.

Burda biri daha yazmsti sarı sarı kustu diye canm

Canim süt kesigı kusmasi normal benim bebeğim ilk aylarda öyle kusuyordu şimdi ara ara az bi şey kusuyor. ilk aylarında sarı kustuğu olmuştu içinde sarı renkli şeyler vardı yani dediğin oysa o safranin rengi demişti dr.yani midede renk değişiyor kusacak bi şeyde kalmayınca onu kusuyor gibi bi şey anlatmıştı

Can'ım zaten normalde süt kesiği kusuyor. Ona dr normal demişti. Bugün önce süt kesiği sonra baya öğürüp sarı su kustu. Ben de çok zorlamaktan safra diye düşündüm. İlk kez olunca panikledim. Bir de bu ara hırıltısı , huzursuzluğu fazla. İltihap mı atıyor diye düşündüm bir de , o da sarı mı olur ki?

canim gecen ben de yazmistim benimki kesik kusuntunun icinde limon sarısı parcalar vardi ben de cok korktum ama şükür bi daha olmadi benim yedigimden ictigimden olmuştur diye tahmin ettim seninki nasil bi sari bilmiyorum ama inşallah önemli degildir

Canım limon sarısı ama kusmuğun içinde parça halinde değil de ayrıca su gibi geldi. Önce normal kustu, sonra da sarı su kustu inş önemli birşey değildir, yarın götürücem doktora.

Selam sevgili anneler... Nasılsınız?? Umarım iyisinizdir... Ankarada ve İstanbul da olan annelerimiz özellikle sizleri merak ettim.

Neyse cuma doktora gittik. Rota aşısını oldu bizim minik adam. Kilo alımı boy vs iyi dedi. Ama ozeldeki doktora gitmiştik ve iki aydır ona gitmiyorduk. Tadıma basliyorum dedim başla dedi. Meyvelerden başlayabilirsin. Armut vs dedi. Gurmebebekte güzel tarifler var oradan bakarsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…