2016 Şubat Anneleri

Kızlar yarın çorbaya başlıyorum bebeğim 12 Şubat doğumlu bana tarif verebilir misiniz rica etsem bizim ek gıdaya geçiş sıramiz meyve suyu yoğurt çorba pure kahvaltı dedi doktor sizce erken mi çorba için

tankların ınsanları eze eze geztıgını goren bırı nasıl olabılırse oyleyız :/ evımızın dıbıne kadar tanklar geldı Allahım yasatmasın okdr korktum kı o ucak seslerı sankı evımızın ıcınden gecıyormus gıbı :/

ben de tattırmaya basladım yavas yavas ama bunun boytu ne kdr olmalı bılmyorum bızde gıdıcez dotora ınsallah haftaya sunnet ettırıcem oglusu bakalım nolacak

Canım çok geçmiş olsun çok zor bi gece geçirdik özellikle olayların içinde olanlar için çok kötü bir geceydi Rabbim ülkemize huzur birlik bütünlük versin gerçekten huzursuz bi şekilde yaşamak çok zor çocuklarımı nasıl korucam nasıl büyütçem böyle bir ortamda diye çok düşündüm çok korktum

( rabbim çocuklarimiza güzel günler nasip etsin. Rabbim bir daha yasatmasin. Ben de çok korktum uzakta olmama rağmen

Aaa biz de üroloji ye gittik konuştuk. Sizce ürolog mu çocuk cerrahi mi mantıklı olan?

Rabbim onların huzur içinde yaşamasını nasip etsin.

Kizlar burada alakasiz olacak ama benim nisanli iken aldığım saç maşam var.nerdeyse hix kullanmadim.ugrasamiyom ben yaaa satayim en iyisi dedim.sizden isteyen olursa diye buraya yazdim. Braun saten hair 7 iyonlu maşa.24 mm

Canım limon sarısı ama kusmuğun içinde parça halinde değil de ayrıca su gibi geldi. Önce normal kustu, sonra da sarı su kustu inş önemli birşey değildir, yarın götürücem doktora.
safra olsbilir su gibi sariysa inşallah, biseyi yoktur canım

Allah ülkemize dirlik düzen ve selamet versin..yaşayabileceğimiz başka bir ülke yok

canım bence tam zamanı..ben 2.kez çorba yaptım dün..ilkine küçğk patates ve yarım havuç koydum güzelce pişti blendırdan geçirip bi çay kaşığı zeytinyağı kattım..dün yaptığım çorbaya yie patates havuç artı olarak bezelye kattım..gayet sevdi

Blendir dan geçirme catalla ez biraz puturlu olsun öyle alissin ben daha başlamadim ama çevremdeki herkes böyle söylüyor

( rabbim çocuklarimiza güzel günler nasip etsin. Rabbim bir daha yasatmasin. Ben de çok korktum uzakta olmama rağmen

Aaa biz de üroloji ye gittik konuştuk. Sizce ürolog mu çocuk cerrahi mi mantıklı olan?
Tabiki çocuk cerrahi daha iyi ama urologlarda iyi yapıyor tercih senin

bilmiyorum ki canım iltihap bu şekilde atılır mı? benek benek sarı şeyler var ise safra o endişelenme. yanlış yönlendirmekte istemem açıkçası. bi dahaoldu mu öyle bi şey?

Lutfen yardimmm
Oğlumun bir haftadıt yüzü ve kulakları kaşınıyor kaşıdıkça iyice kızarıyor yüzü. İsilik görünümünde ama kaşıntılı saç derilerinde de var . Yüzü pütür pütür yavrumun. Bi doktor yakınımız var fotosunu gönderdim çok net olmadı ama neyse hametan krem kullan geçmezse bakarız dedi ben egzama ya da alerjiden şüphe ediyorum . Başına böyle bişey gelen arkadaşlar bana lütfen yardım edin

Tabiki çocuk cerrahi daha iyi ama urologlarda iyi yapıyor tercih senin

Hım. Oğlum sünnetli doğdu birazcık. O yüzden aslında bu kadar dusunmemin sebebi. Özel hastanede ç.cerrahi yok. Araştırmaya gideyim bir de diyorum. Orda var ç.cerrahi

Canım çok geçmiş olsun fotosunu atamazmısın?

Yaw millet bebeğine poğaça börek yediriyor biz hala yoğurt, şeftali suyu pehhh

Canim peki ilk gün kaç kaşık verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…