- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Ay evet sebze konusunda pek NazlıSeninki pek nazlı çıktıdenemekten başka yol yok eski denediklerini de bi kaç gün sonra tekrar dene. İlk kızım tarhanayı 3veya 4.denemede yemeye başlamıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet sebze konusunda pek NazlıSeninki pek nazlı çıktıdenemekten başka yol yok eski denediklerini de bi kaç gün sonra tekrar dene. İlk kızım tarhanayı 3veya 4.denemede yemeye başlamıştı
Canım benimkinde alerji olduğunda yüz ve gögsünde çıkmıştı. Kıyafet giydirdiğin bölge ise isiliktir belki. Sıcaklar geri geldi dün benim oğlanunda sırtında isilik olmuş yıkadım geçti.
Hiç bilmiyorum ki canım benimkilerde kat yerlerinde çıkıyor pudra veya krem sürünce geçiyor isilikleri
Muzlu pankek yapmstm canm 2 gun once dun yine muz verdm 3 gun kurali icin ama artma olmadi boyun bölgesinde cok var salyasi cok akiyo fazlada degil aslinda resmini yukleyimCanım benimkinde alerji olduğunda yüz ve gögsünde çıkmıştı. Kıyafet giydirdiğin bölge ise isiliktir belki. Sıcaklar geri geldi dün benim oğlanunda sırtında isilik olmuş yıkadım geçti.
Dün ne yedirmiştin?
Anladm canm kat yeri sadece boynunda olmus onun disinda kiyafetin oldugu yerde var sadece her gunde yikiyorm ama ev felaket sicak hele 2 gundr dahada sicakHiç bilmiyorum ki canım benimkilerde kat yerlerinde çıkıyor pudra veya krem sürünce geçiyor isilikleri
Sıcaktan dolayı benimkilerin de isilikleri arttı. Bi tek badi giydiriyorum yerde sürünmeseler onu da giydirmicem. Deniz suyu paklar onları. En kısa zamanda tuzlu suyla tanıştırayım kızlarıAnladm canm kat yeri sadece boynunda olmus onun disinda kiyafetin oldugu yerde var sadece her gunde yikiyorm ama ev felaket sicak hele 2 gundr dahada sicak
Oglen uyurken tek beziyle yatrdm bezide cikarcam bu gdsleSıcaktan dolayı benimkilerin de isilikleri arttı. Bi tek badi giydiriyorum yerde sürünmeseler onu da giydirmicem. Deniz suyu paklar onları. En kısa zamanda tuzlu suyla tanıştırayım kızları
Bu isilik canım. Alerjik tepkileri biraz daha gözle görünür oluyor. Muz alerjik bir meyve ama ilk verdiğinde yapar sonra bünyesi alışıyor.Muzlu pankek yapmstm canm 2 gun once dun yine muz verdm 3 gun kurali icin ama artma olmadi boyun bölgesinde cok var salyasi cok akiyo fazlada degil aslinda resmini yukleyimEki Görüntüle 1858622
Tamam canim cok sagol cogalma olmadi zaten muzuda ilk kez vermedm azalms bugun surekli banyo yaptriyorm zaten sicaktan bunaliyoBu isilik canım. Alerjik tepkileri biraz daha gözle görünür oluyor. Muz alerjik bir meyve ama ilk verdiğinde yapar sonra bünyesi alışıyor.
Benimkinin sırtındada böyle çıkıyor. Özellikle uykudan kalkınca..Yıkıyorum sıkça başka yapacak bişey yok maalesef. Pudrada isiliğe iyi geliyor.![]()
ben bi ara nette karbonatin pamukcugun iyileşme süresini uzattigini okumuştum pamukçuk olunca pek emmiyor bebekler inşallah degildir canimKızımın ağzında dudaklarının iç kısmında minik beyaz yara gibi bişeyler çıktı bugün kızlar. Pamukçuk değildir heralde ama olabilir de. Bilgisi olan yaşayan var mı ne sürsem geçer? Karbonat sürüyorum ama geçmiycek gibi sanki![]()
Pamukçukmuş canım doktorumuza fotosunu yolladım bi ilaç ismi söyledi aldım kullanıyoruz bakalım. Bebekken olmayan pamukçuğun şimdi olması çok saçma ama işteben bi ara nette karbonatin pamukcugun iyileşme süresini uzattigini okumuştum pamukçuk olunca pek emmiyor bebekler inşallah degildir canim
hmm sağol canım hast arasam faydası olmaz annem 3 yıl önce rahatsızdı 3 ay randevu alamamıştıkCanım bizim gittiğimiz hastane deri ve yama testi bir de ter testi yapmıştı ama kan testi daha iyi sonuç veriyor sanırım. Bir de hastaneyi arayıp acil vs diye sıkıştırsan mi
kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınızz ben halaa bakıyorum dayanıklı bişey olsun istiyorum oturma yeri rahat olsun istiyorum ama pahalı da bişey olmasın istiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var![]()
çabucak geçer inşallah canm geçmiş olsunPamukçukmuş canım doktorumuza fotosunu yolladım bi ilaç ismi söyledi aldım kullanıyoruz bakalım. Bebekken olmayan pamukçuğun şimdi olması çok saçma ama işte