• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Seninki pek nazlı çıktı :KK51: denemekten başka yol yok eski denediklerini de bi kaç gün sonra tekrar dene. İlk kızım tarhanayı 3veya 4.denemede yemeye başlamıştı
Ay evet sebze konusunda pek Nazlı:( meyve ve yoğurdu çok seviyor hatta yoğurdu fincanla içiyor :) aynen her seferinde deniyorum öyle böyle yer herhalde sonunda.

Kizlar oglum ilk defa isilik oldu sanirim tamda cozemedim ek gidaya baslayinca oldu ama tum vucudunda yok sadece kiyafet giydirdgm bolgede olms bisey alerji yapsa tum vucudnda olur demi ?
Siz daha iyi bilrsiniz firkan firkan S serppp

Kizlar oglum ilk defa isilik oldu sanirim tamda cozemedim ek gidaya baslayinca oldu ama tum vucudunda yok sadece kiyafet giydirdgm bolgede olms bisey alerji yapsa tum vucudnda olur demi ?
Canım benimkinde alerji olduğunda yüz ve gögsünde çıkmıştı. Kıyafet giydirdiğin bölge ise isiliktir belki. Sıcaklar geri geldi dün benim oğlanunda sırtında isilik olmuş yıkadım geçti.
Dün ne yedirmiştin?

Hiç bilmiyorum ki canım benimkilerde kat yerlerinde çıkıyor pudra veya krem sürünce geçiyor isilikleri

Canım benimkinde alerji olduğunda yüz ve gögsünde çıkmıştı. Kıyafet giydirdiğin bölge ise isiliktir belki. Sıcaklar geri geldi dün benim oğlanunda sırtında isilik olmuş yıkadım geçti.
Dün ne yedirmiştin?
Muzlu pankek yapmstm canm 2 gun once dun yine muz verdm 3 gun kurali icin ama artma olmadi boyun bölgesinde cok var salyasi cok akiyo fazlada degil aslinda resmini yukleyim 20160715_104048.webp

Hiç bilmiyorum ki canım benimkilerde kat yerlerinde çıkıyor pudra veya krem sürünce geçiyor isilikleri
Anladm canm kat yeri sadece boynunda olmus onun disinda kiyafetin oldugu yerde var sadece her gunde yikiyorm ama ev felaket sicak hele 2 gundr dahada sicak

https://www.instagram.com/nazendeisler/ kanaviçeye merakiniz varsa bu sayfada cok güzel kanavice kolyeler ve ask takvimleri var bakmak isterseniz diye paylasiyorum arkadaslar zira ben aldigim kolyeyi cok begendim sizler de görün istedim çocuk telaşından bir dakıkalığına mola verip bebek sitelerini gezmeyi bırakıp uzun zamandır ilk defa kendime bişey almanın huzuruyla

Anladm canm kat yeri sadece boynunda olmus onun disinda kiyafetin oldugu yerde var sadece her gunde yikiyorm ama ev felaket sicak hele 2 gundr dahada sicak
Sıcaktan dolayı benimkilerin de isilikleri arttı. Bi tek badi giydiriyorum yerde sürünmeseler onu da giydirmicem. Deniz suyu paklar onları. En kısa zamanda tuzlu suyla tanıştırayım kızları

Muzlu pankek yapmstm canm 2 gun once dun yine muz verdm 3 gun kurali icin ama artma olmadi boyun bölgesinde cok var salyasi cok akiyo fazlada degil aslinda resmini yukleyimEki Görüntüle 1858622
Bu isilik canım. Alerjik tepkileri biraz daha gözle görünür oluyor. Muz alerjik bir meyve ama ilk verdiğinde yapar sonra bünyesi alışıyor.
Benimkinin sırtındada böyle çıkıyor. Özellikle uykudan kalkınca..Yıkıyorum sıkça başka yapacak bişey yok maalesef. Pudrada isiliğe iyi geliyor. ;)

Bu isilik canım. Alerjik tepkileri biraz daha gözle görünür oluyor. Muz alerjik bir meyve ama ilk verdiğinde yapar sonra bünyesi alışıyor.
Benimkinin sırtındada böyle çıkıyor. Özellikle uykudan kalkınca..Yıkıyorum sıkça başka yapacak bişey yok maalesef. Pudrada isiliğe iyi geliyor. :KK66:
Tamam canim cok sagol cogalma olmadi zaten muzuda ilk kez vermedm azalms bugun surekli banyo yaptriyorm zaten sicaktan bunaliyo

kizlar benim oğlusun sirtinnda koyu renk bi leke var baktım nette dogum lekesi diyir ama zaman geçtikçe kolunda da daha acik tonda bi leke farkettim daha belirsiz ve karninda da sanki ten renginden daha acik sekilsiz bi kisim var cok dikkatle bakinxa belli oluyor bunlarin hepsi mi doğum lekesi anlamadim zamanla gecer mi ki ya kafama takildi ne zamandır

Kızımın ağzında dudaklarının iç kısmında minik beyaz yara gibi bişeyler çıktı bugün kızlar. Pamukçuk değildir heralde ama olabilir de. Bilgisi olan yaşayan var mı ne sürsem geçer? Karbonat sürüyorum ama geçmiycek gibi sanki :(

Kızımın ağzında dudaklarının iç kısmında minik beyaz yara gibi bişeyler çıktı bugün kızlar. Pamukçuk değildir heralde ama olabilir de. Bilgisi olan yaşayan var mı ne sürsem geçer? Karbonat sürüyorum ama geçmiycek gibi sanki :KK43:
ben bi ara nette karbonatin pamukcugun iyileşme süresini uzattigini okumuştum pamukçuk olunca pek emmiyor bebekler inşallah degildir canim

Yarın doktor kontrolümüz var. Meme reddi yaşıyoruz, bugünlerde en büyük sorun bu. Nasıl aşabiliriz bir öğreneyim? 1,5 aydır sadece meyve yiyordu. Don bir haftadır keçi yoğurdu da veriyorum. Maşallah hepsinin arkasından ağlıyor biraz daha yemek için. Doktordan sonra da denize soktuk mu günü tamamladık demektir.

ben bi ara nette karbonatin pamukcugun iyileşme süresini uzattigini okumuştum pamukçuk olunca pek emmiyor bebekler inşallah degildir canim
Pamukçukmuş canım doktorumuza fotosunu yolladım bi ilaç ismi söyledi aldım kullanıyoruz bakalım. Bebekken olmayan pamukçuğun şimdi olması çok saçma ama işte

Canım bizim gittiğimiz hastane deri ve yama testi bir de ter testi yapmıştı ama kan testi daha iyi sonuç veriyor sanırım. Bir de hastaneyi arayıp acil vs diye sıkıştırsan mi
hmm sağol canım hast arasam faydası olmaz annem 3 yıl önce rahatsızdı 3 ay randevu alamamıştık

kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınızz ben halaa bakıyorum dayanıklı bişey olsun istiyorum oturma yeri rahat olsun istiyorum ama pahalı da bişey olmasın istiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var:cool:

Civilden chicco polly mama sandalyesi aldık canım şimdilik memnunuz

Canım ben de dün kızıma ezip muz yedirmiştim bugün fena kabarmıştı, aynı isilik gibi, bi hayli fazlaydı, çok korktum, başka bir şey yedirmedim, tek süt içti benden, akşama doğru biraz söndü kırmızılıklar, inşallah yarına bişeyi kalmaz

Back