Cnm coresatin pembe çok iyi geliyor hemen geçiriyor. Kızımın yanağında belli bir yerde olmuştu arkadaş tavsiye etti güvenemedim doktora gittik o da bunu almamızı istedi hemen geçti. Sıcaklardan boynunun altı filan isilik gibi kızardığında sürüyorum geçiriyor.en önemlisi içinde kortizon yok. Bi de kızımın cildi hassas sıcaklardan hemen kızarıyordu mustelanın atopik ciltler için kremini aldık her banyodan sonra sürüyorum çok memnunum. Geçmesi için şimdi coresatin kullanıp sonra tekrarlanmaması için mustela alabilirsin mustela doğal diğeri ilaç tabiTam belli olmuyo amaEki Görüntüle 1859216
Canim atopik dermatite benziyor yani egzama benim kizimda da var 2 kere cildiyeye goturdum kortizonlu krem veriyorlar onu da surekli kullanamiyorum mustelanin sampuanini verdi bide nemlendirici onlari kullaniyorum.Kuru mi bebeginin cildi ? Buyuudkce gecer dedi ama bir gun iyiyse ikinci gun kabariyo gene,kiyafetlerini ayri ve sabun tozuyla yika ve yumusatici falan kullanma dedi ki zaten kullanmiyordum.Umarim seninki sicaktan olan birseydir,bi cildiyeye goster istersen.Tam belli olmuyo amaEki Görüntüle 1859216
Teşekkür ederim canım o kremi alayım bari şuan memleketteyim burada cilt uzmanı yok bir kaç güne azalmazsa gidicem denizliye falan artık. Senin kızına da geçmiş olsun canım inşallah geçer bi daha olmamak üzereCnm coresatin pembe çok iyi geliyor hemen geçiriyor. Kızımın yanağında belli bir yerde olmuştu arkadaş tavsiye etti güvenemedim doktora gittik o da bunu almamızı istedi hemen geçti. Sıcaklardan boynunun altı filan isilik gibi kızardığında sürüyorum geçiriyor.en önemlisi içinde kortizon yok. Bi de kızımın cildi hassas sıcaklardan hemen kızarıyordu mustelanın atopik ciltler için kremini aldık her banyodan sonra sürüyorum çok memnunum. Geçmesi için şimdi coresatin kullanıp sonra tekrarlanmaması için mustela alabilirsin mustela doğal diğeri ilaç tabi
Ben hiç kimyasal bir şey kullanmadım sadece mustelanın güneş kremini kullanıyorum. Deterjan sabun tozu,şampuanı zeytinyağlı sabun ,nemlendiricisi zeytinyağ veya hametan bu kadar .inşallah kortizonlu krem kullanmak zorunda kalmaz. İnş bir derdi olan bütün bebeklerimizin sıkıntısı hemen geçer ,hepimize de geçmiş olsun teşekkür ederim ilgine canımCanim atopik dermatite benziyor yani egzama benim kizimda da var 2 kere cildiyeye goturdum kortizonlu krem veriyorlar onu da surekli kullanamiyorum mustelanin sampuanini verdi bide nemlendirici onlari kullaniyorum.Kuru mi bebeginin cildi ? Buyuudkce gecer dedi ama bir gun iyiyse ikinci gun kabariyo gene,kiyafetlerini ayri ve sabun tozuyla yika ve yumusatici falan kullanma dedi ki zaten kullanmiyordum.Umarim seninki sicaktan olan birseydir,bi cildiyeye goster istersen.
istemeyene kadar verdim canım 3-5 kaşık verip bırakmadım yaniCanim peki ilk gün kaç kaşık verdin
boşver canım..geçen gün arkafaşıma sordum nasıl ek gıdaya başladın diye..sormaz olaydım bbaharat katmadığı herşeyden vermiş çocuğa..s(çock şimdi 2 yaşında ve yemek yediremiyor)Yaw millet bebeğine poğaça börek yediriyor biz hala yoğurt, şeftali suyu pehhh
Ondan sonra niye cocugum seker veya tansiyon hastasi oldu.. bilincsizce davranisa gelemiyorum.. ama tabi bizde pek bi geriden geliyoruz oglumun disi cikicak yavrum nerde kullanicak ki yogurttamiboşver canım..geçen gün arkafaşıma sordum nasıl ek gıdaya başladın diye..sormaz olaydım bbaharat katmadığı herşeyden vermiş çocuğa..s(çock şimdi 2 yaşında ve yemek yediremiyor)bi diğerine sordum geçen ay sen naptın diye -ki bebeği zeynepten on gün büyük- oooo cicibebe bile veriyorum ben dedi..4 aylık yeni olmuş bebeğe cicibebeveren 6. ayda döner kebap verir herhalde
Dün karpuz parçası verdim kaçıncı defadır pütğrlü vermeye çalışıyorum öksüre öksüre çıkarıyorlar henüz hazır olduklarını hissetmiyorum çorba verirken küçük parçaları suyuyla birlikte yutuyorlar. Gerçi geçenlerde ekmek verdim oyalandılar baya. Ekmeği paçaladılar iyice. Büyük ihtimal arada yemişlerdir deYaw millet bebeğine poğaça börek yediriyor biz hala yoğurt, şeftali suyu pehhh
Bi kez ben de cicibebe vermek zorunda kaldım 5aylıklardı. Sulu bi şekilde yediler. Ama şimdi her şeyi vermekle çocuğun ilerde her şeyi yemesi arasında hiç bi ilişki yok bence. İlk kızımı 6ay sadece emzirdim hatta bilmeden ilk meyve suyuyla başladık ek gıdaya. Maşallah şu an her şeyi yiyor çok da düşünmemek lazım anne hissediyor zaten çocuğunun hazır olup olmadığını. Denemek lazım ufak ufak parçalar verip pütürlüyü yer mi diye deniyorum benboşver canım..geçen gün arkafaşıma sordum nasıl ek gıdaya başladın diye..sormaz olaydım bbaharat katmadığı herşeyden vermiş çocuğa..s(çock şimdi 2 yaşında ve yemek yediremiyor)bi diğerine sordum geçen ay sen naptın diye -ki bebeği zeynepten on gün büyük- oooo cicibebe bile veriyorum ben dedi..4 aylık yeni olmuş bebeğe cicibebeveren 6. ayda döner kebap verir herhalde
Zamani gelince kullanırOndan sonra niye cocugum seker veya tansiyon hastasi oldu.. bilincsizce davranisa gelemiyorum.. ama tabi bizde pek bi geriden geliyoruz oglumun disi cikicak yavrum nerde kullanicak ki yogurttami
Benim oglan ben elimle yedirince kabul etmiyo eline almak istyo zaten blwyi deniyorm ama yogurdu felan mecbur bnm yedirmem lazmBi kez ben de cicibebe vermek zorunda kaldım 5aylıklardı. Sulu bi şekilde yediler. Ama şimdi her şeyi vermekle çocuğun ilerde her şeyi yemesi arasında hiç bi ilişki yok bence. İlk kızımı 6ay sadece emzirdim hatta bilmeden ilk meyve suyuyla başladık ek gıdaya. Maşallah şu an her şeyi yiyor çok da düşünmemek lazım anne hissediyor zaten çocuğunun hazır olup olmadığını. Denemek lazım ufak ufak parçalar verip pütürlüyü yer mi diye deniyorum ben
Bizimki karpuzu pek bir sevmisti ama doktorumuz seker orani yuksek diye simdilik onermedi :/Dün karpuz parçası verdim kaçıncı defadır pütğrlü vermeye çalışıyorum öksüre öksüre çıkarıyorlar henüz hazır olduklarını hissetmiyorum çorba verirken küçük parçaları suyuyla birlikte yutuyorlar. Gerçi geçenlerde ekmek verdim oyalandılar baya. Ekmeği paçaladılar iyice. Büyük ihtimal arada yemişlerdir de
Aynen yaa bizimkide isirmaya calisiyor ama ben pek aci hissetmiyorum simdilik :)Zamani gelince kullanırbizimkide bi çıkaramadı yaa o kadar belli ki yeri bide isiriyo mememi dis yok ama nasl aciyo kopariyo resmen
Canim doktor ne diyor kafasini kaldiramamasina? Biraz tembelmi ufaklik nedir :) hep uzanmak istiyor anlasilan :))Anneler bebeklerinizi mama sandalyesinde oturtuyormusunuz? Yada destekle oturabiliyorlar mı? Bizim ki hala kafasını dik tutmuyor ya oturtup birşeyler vermeye çalışıyorum kafa hemen düşüyorkarın üstü yattığında çok güzel kaldırıyor bakınıyor hatta tv açıksa onu görmek için nasıl çabayla kafasını kaldırıyor görmeniz lazım ama gel gelelim otururken kucaktayken o kafa kalkmıyor ben nasıl beslicem bu çocuğu
Sormayı unuttumCanim doktor ne diyor kafasini kaldiramamasina? Biraz tembelmi ufaklik nedir :) hep uzanmak istiyor anlasilan :))
Ana kucaginda yedirmeye başla canim.bn mama sandalyesi almaya gittigimiz gun kızı oturttum.nasil bir haykırış alin beni burdan diyo sanki.o yuzden mama sandalyesi almadik.kendi destekli koltuğu var.onda yediriyorum.ama onceleri ana kucaginda yiyebiliyordu sadece. ayrica sana tavsiye kucağına oturt ve elinle yukardan sallanmali bi oyuncak göster. bunu gunde sıklıkla tekrarlarsa dik durmayı ogteniyorlarSormayı unuttumbida yazarak gitcem sorular birikiyor arada unutuyorum. Aslında tam tersi çok hareketli aktif ama kafayı tutamıyor kucaktayken otururken. Yanakları tombul kendi de biraz tombul sayılır ağır geliyor heralde diye düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?