Kızlar merhaba.. Ufaktan hepimizde ek gıda heyecanı, çocuğumuzu nasıl doyursak, kilo aldırsak telaşları başlamış. Ooff Off çocuklarımız kıymetlilerimiz, en ufak ateşi çıksa öksürse yüreğimiz hopluyor, yemese uykularımız kaçıyor. Oysa ne büyük dertler var bizimkilerin yanında...
Bir tanıdığımızın 4 aylık bebeği var. Bebek 35 haftalıkken doğdu, küvezde kaldı bi süre. Sonrasında da hep soğuk algınlığı, öksürük,kabızlık vs gibi sıkıntılarla hastane yollarını aşındırdılar.Gazı, huzursuzluğu hiç eksik olmadı. En son süt alerjisi diyeti vermişti doktor.
Geçtiğimiz haftalarda yüksek ateşle hastaneye yatırdılar. Boynunun altında da bi şişlik oluşmuş.
Çocuğun ateşi bi düşüp bi yükseliyormuş. Sebebi bulunamamış. Sonra kan değerlerine bakıldığında anlamlı bir düşüklük görülüp eğitim araştırma hastanesine sevkedilmiş.
Çocuk yoğun bakımda , ilik sonuçlarına göre de kan kanseri( lösemi) imiş. Şu satırları yazmakta bile çok zorlanıyorum. 4 aylık Bebek, mini minnacık bedeniyle böylesi bir hastalıkla başetmeye çalışıyor. O anneyi düşünüyorum , çok kötü oluyorum. Haberi duyduğumdan beri boğazım düğüm düğüm. Kızımı sevmeye bile utanıyorum. Sürekli Dua ediyorum o minik yavruya, sizden de ricam dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Bir an önce şifasını bulsun, annesinin sıcak kucağına dönsün inşallah.