2016 Şubat Anneleri

Bizimkide illa emicek aynen.. bir tek mama emince meme aramiyor :/

Hmm ben ustune emziriyorum ya :)) .. tam ogun gibi mi vermek lazim doyarmi ki :)
Canım evet bir öğün baktın yiyor kaşığı itene dek ver zaten ne kadar yiyecek en fazla yarım bilemedin tam çay bardağı baktın bayagı yedi ama huysuz demek enmek istiyor birazemzşrirsin karın doyasıya degil her çocuk farklı ben dr un dediklerine çoğunlukla bağlı kalmanın yanında oğlumuzda keyfini yapmaya çalıştım hep ek gıda geçişinde de öyle yaparım ne yapayım dayanamıyorum birde birde ben çocuk gelişimiyim düşün benim çocuğun çok sonra oldu o yüzden çok katı olamıyorum

Bizimkide illa emicek aynen.. bir tek mama emince meme aramiyor :/
Mama annesütüne daha yakın ya ondan aramıyordur. Özellikle meyveler bir garip onlar için agıztadları yerine gelsin diye istiyorlar galiba. .
Zatwn büyüyüncede göreceksin karınları tok olsa bile şekerleme yapmak istiyorlar. Yada annesütü yemek sonrası tatlı gibi geliyor galiba çünkü emmek istiyorlar.

kızlar merhaba, bebeğim dısarıda hiç durmuyor. 4 aydır eve kapandım. dısarı cıkar cıkmaz aglamaya baslıyor. arabaya binmiyor, pusetine binmiyor. artık o kadar cok aglıyor ki inanamazsınız. dün evin yakınında bir avm var ordan birseyler alalım dedik morardı, nefesi kesildi. bende artık çok yoruldum. kapının önüne bile cıkmıyorum. ne denediysem olmadı. evde pusetiyle gezdirdim, uyurken arabaya bindirdim. ayın sonunda kardesimin nisanı var. biz istanbuldayız, nişan ankarada. gidemeyeceğiz herhalde...

canım odasında yatır ben öyle yapıyorum gece kalkıp kontrol ediyorum mızırdanmaya başladığını duyduğumda yanına gidip emziriyorum..bende yanımda yatırıyordum eşim salonda yatıyordu sonra bebiş ortamızda yatmaya falan başladı..odasına koydum hepimiz rahat ettik kız da rahat rahat uyuyor..bence sen de öyle yap

Can'ım ben dün dr a ne kadar vereyim dedim bir öğünü ek gıda olacağı için dayana kadar yani kaşığı itip istemeyene kadar verebilirsiniz deri
ayol benimki kaşığı hiç ittirmiyor 1 kase mamayı hopur hopur yiyor yine yapsam yer yani

Bende yavaştan yavaştan meyve vermeye basladim karpuz suyu kayısı felan bikerede pirinc unlu muhallebi verdim hapur hupur yedii

Yazıcam yazıcam fırsat bulamadım canım.aynen..takmamak en Güzeli ama günlük yaşamına da yansıyor insanın.neyi paylaşsam ney paylaşmasam bilemiyorum.yani bazen içimi dökmek istiyorum.onunla çok sohbet edesim geliyor,en yakın arkadaşım olsun herşeyimizi bilelim,konuşalım,kahve sohbeti baldan tatlı olsun istiyorum.hani bu sadece kafa bozucu şeyler değil demek istediğim...ama gün geliyor benim söyleyip Unuttuğum birşeyi karşıma çıkartıyor.beni çıldırtacak Cümleler kuruyor.sonra da ağlayınca ben,omzumdan çekiştirip ayna karşısına geçiriyor.bak haline diye...yani o kadar aşağılayıcı ki....tartışma anında diyor ki bebeğe üzülüyorum fala

Ama ben deyince hani bebeğimin kaderine üzülüyorum.ne hakkımız vardı ona bunu yapmaya...nasıl kıydık diyorum ...sonra bi de bana diyor ki al işte bak insana zorla laflarını hatırlatacak şeyler söylüyorsun sonra da unutmadın mı diyorsun.ya sen de söyledin ya az önce bebeğe yazık falan biz hata yaptık demiyor musun? Şimdi ben deyince neden kabahat oluyor ? Ben demedim diyor.hem zaten desen nolur diyorum onu herkes düşünür söyler o an.diyor ki "demedim diyorum desen nolur diyor " ve Gülüyor.yani nasıl kelimelerle oynuyor anlatamam sana...

Heyoo kizlar gunaydin herkesee :) kizlar biz ek gida olarak yogurt ve seftali suyuna basladik.. kendim yogurt yapip verdim iki defa 50cc kadar yedi.. ama tam olarak ne kadar vermem gerekiyor bilmiyorum, tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
canım çay bardağını ölçü olarak kullan

Kilosu ve boyuna göre sling veya kanguru deneyin isterseniz

Canım ben uzun zamandır odasında yatiriyorum kamera aldik.. Rahat oldu hepimiz için

Hımm gayet açıklayıcı oldu canım karışık değil, anladım merak etme:)) teşekkür ederim ben de epey araştırma yaptım bugün, inşallah bebişlerimiz herşeyi iştahla yer ve büyürler :)

Kızlar ne kadar su vermeliyiz, yarım çay bardağı çok mu bigünde?

kızlar herkese selam bu ek gıda mevzusu benım kafamı bulandırdı herseyden tattırmaya calısıyorum yavas yavas ama kara balta yanı . daha doktora gıtmedık . doktora gıdıp de doktorun bı lıste fln verdıgı arkadasımız var mı nasıl oluyor bu iş ? mısal bugun bıraz su ıctı aksam da ıkı tepeleme kasık yogurt yedı . ne vermek lazım ne kdr vermek lazım ? bırı benı aydınlatsın
her zaman gıremıyorum basım coook sıkısık hepınızı opuyorum

Slm kizlar. Pazar gununden beri sikintdayim. Dogdugundan beri hem biberon hem meme alan oglum pazar gunu ilginc bir sekilde biberonu reddetmeye basladi. Sütum cok yok gunde 1 kez mama takviyesi yapiyordum ama artik mamayi almıyor kasikla verdim onda da yemiyor mamayi. Dun pirinc unu pisirdim seker katmadan yemedi biraz pekmez katinca yedi. Bu aksam patates ve havuc haslayip verdim yemedi. Napacam sasirdim hafta sonlari kursa gidiyorum 4 saat. Ben yokke ne yapacak bu cocuk emzirip gidiyordum 1 ogun de mama yyiyip acikmaya ben gelmis oluyordum

Kiz ne sen sor ne ben soylim benim sorun anlat anlat bitmez
Kv Kp derdi benimki evsiz biraktilar bizi cadaloz cok sukur esim bizimle ama yinede analasamamazliklar cok oluyor aramizda malum ailesinden yanlis oyrendiyi seyler cok onlari duzeltmesi beni bayaga yipratiyor. Anlayacagin tatlim hayat bizi nereye suruklese oraya dogru gidiyoruz iste bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…