Bizimkide illa emicek aynen.. bir tek mama emince meme aramiyor :/Doktorlara bakarsan h3psi farklı konuşuyor canım. 5 ay hiçde küçük degil birde seninki mama yemiyor. Sıkıntı olmaz başla belki sevdiği birşey bulursun canım.
Patatesi haşla yada buharda iyice yumuşayana kadar pişir canım. Cam rendede iyice ezdir suyu ile biraz seyrelt. Sırayla içine havuç kabak sırayla sebzeleri koyarsın
Yok canım tam öğün yem3zler daha . Ben yediği kadar veriyorum. Hiç öyle ölçüyle vermedim büyüktede bundada.
İstemeyince ağzını kapatıyor açmıyor zaten. Baştan 3.4 çay kşığı yiyordu şimdi 1 minik kase meyveyi bitiriyor.
Yoğurtu çok sevmedi benim minnoş 3.4 kaşık anca yiyor.
Ne yerse yesin üzerine emmek istiyor benimki. 2 fırt bile olsa emiyor mutlaka
Canim doktorun daha iyi bilir tabi ama bence ufaktan baslayabilirsin.. bizimki yuzunu eksite eksite yiyo :)Ben daha baslamadm yaa 5 bucuk aylik olduk tadina baktrdm yogurdun felan bi cay kasigi anca yemstr
Canım evet bir öğün baktın yiyor kaşığı itene dek ver zaten ne kadar yiyecek en fazla yarım bilemedin tam çay bardağı baktın bayagı yedi ama huysuz demek enmek istiyor birazemzşrirsin karın doyasıya degil her çocuk farklı ben dr un dediklerine çoğunlukla bağlı kalmanın yanında oğlumuzda keyfini yapmaya çalıştım hep ek gıda geçişinde de öyle yaparım ne yapayım dayanamıyorum birde birde ben çocuk gelişimiyim düşünHmm ben ustune emziriyorum ya :)) .. tam ogun gibi mi vermek lazim doyarmi ki :)
Bnmkide istyo aslinda agliyo sofraya saldiriyo baslayim en iyisiCanim doktorun daha iyi bilir tabi ama bence ufaktan baslayabilirsin.. bizimki yuzunu eksite eksite yiyo :)
Mama annesütüne daha yakın ya ondan aramıyordur. Özellikle meyveler bir garip onlar içinBizimkide illa emicek aynen.. bir tek mama emince meme aramiyor :/
canım odasında yatır ben öyle yapıyorum gece kalkıp kontrol ediyorum mızırdanmaya başladığını duyduğumda yanına gidip emziriyorum..bende yanımda yatırıyordum eşim salonda yatıyordu sonra bebiş ortamızda yatmaya falan başladı..odasına koydum hepimiz rahat ettik kız da rahat rahat uyuyor..bence sen de öyle yapKızlar ya kafamda bi soru işareti çar ben oğlumla yatak odasında yayıyorum eşimde salonda uyuyor ama hergün işe geç kalıyor ikimizde uykumuzdan birşey anlamıyoruz bebeğin beşiği odasında onu odada yalnız yatırmak istemiyorum yanımızda olsa daha iyi olur bizim beşik mobilyadan acaba yatak odasına bir oyun parkı alsam rahat olurmu ne dersiniz
ayol benimki kaşığı hiç ittirmiyorCan'ım ben dün dr a ne kadar vereyim dedim bir öğünü ek gıda olacağı için dayana kadar yani kaşığı itip istemeyene kadar verebilirsiniz deri
Yazıcam yazıcam fırsat bulamadım canım.aynen..takmamak en Güzeli ama günlük yaşamına da yansıyor insanın.neyi paylaşsam ney paylaşmasam bilemiyorum.yani bazen içimi dökmek istiyorum.onunla çok sohbet edesim geliyor,en yakın arkadaşım olsun herşeyimizi bilelim,konuşalım,kahve sohbeti baldan tatlı olsun istiyorum.hani bu sadece kafa bozucu şeyler değil demek istediğim...ama gün geliyor benim söyleyip Unuttuğum birşeyi karşıma çıkartıyor.beni çıldırtacak Cümleler kuruyor.sonra da ağlayınca ben,omzumdan çekiştirip ayna karşısına geçiriyor.bak haline diye...yani o kadar aşağılayıcı ki....tartışma anında diyor ki bebeğe üzülüyorum falaCan'ım aynen beni yazmışsın senle kader arkadaşımıyız nebeni de ençok vurduğu konular seninkiler ailem zaten hiç birşeyin farkında degil hep onların istekleri olsun ama artık güzel bir bahanem var Bebek uyku saati geçiyor- gece hiç uyumadı- huysyz-huzursuz vs şeylerle geçiştiriyorum eşime gelince bizi iyice duyarsızlaştırdıkları için tek kalan hassas noktalarımızdan vuruyorlar annelik -kadınlık -aile bilemiyorlardı ki içimizde bir yıldan kısa sürede bir insan oluştu daha sonra vücudumuzdan çıktı psikolojik durumumuz ne halde fiziksel değişimleri saymıyorum bile artık benim kadınlıgımı sorgulayacagına Adam olsun beni dinlendirsin rahatlatsın ki bende onun istediklerini yapabileyim anneliğe gelince daha ilk çocuğumuz ontane doğurmadık ki öğreniyoruz işte gayet te iyi anneyiz ben hiç takmıyorum artık sende sallama
canım çay bardağını ölçü olarak kullanHeyoo kizlar gunaydin herkesee :) kizlar biz ek gida olarak yogurt ve seftali suyuna basladik.. kendim yogurt yapip verdim iki defa 50cc kadar yedi.. ama tam olarak ne kadar vermem gerekiyor bilmiyorum, tecrubeli anneler yardimci olursa sevinirim
Kilosu ve boyuna göre sling veya kanguru deneyin istersenizkızlar merhaba, bebeğim dısarıda hiç durmuyor. 4 aydır eve kapandım. dısarı cıkar cıkmaz aglamaya baslıyor. arabaya binmiyor, pusetine binmiyor. artık o kadar cok aglıyor ki inanamazsınız. dün evin yakınında bir avm var ordan birseyler alalım dedik morardı, nefesi kesildi. bende artık çok yoruldum. kapının önüne bile cıkmıyorum. ne denediysem olmadı. evde pusetiyle gezdirdim, uyurken arabaya bindirdim. ayın sonunda kardesimin nisanı var. biz istanbuldayız, nişan ankarada. gidemeyeceğiz herhalde...
Canım ben uzun zamandır odasında yatiriyorum kamera aldik.. Rahat oldu hepimiz içinKızlar ya kafamda bi soru işareti çar ben oğlumla yatak odasında yayıyorum eşimde salonda uyuyor ama hergün işe geç kalıyor ikimizde uykumuzdan birşey anlamıyoruz bebeğin beşiği odasında onu odada yalnız yatırmak istemiyorum yanımızda olsa daha iyi olur bizim beşik mobilyadan acaba yatak odasına bir oyun parkı alsam rahat olurmu ne dersiniz
kanguru aldik. ama arabada uzun yol nasıl olur bilemedimKilosu ve boyuna göre sling veya kanguru deneyin isterseniz
Can'ım öncelikle 3 saatlik açlıktan sonra bir öğün yoğurt verin dedi bu kabul ederse 3 gün böyle devam edecekmiş kabul etmezse içine biraz pekmez katabilirsiniz dedi ama yoğurdu yemeden başka birşeye geçilmeyecekmiş 3. Günün sonunda yine bir öğün yoğurt bir öğünde muhallebi verilecek yani iki öğün ek gıda myhallebiye alışana kadar da böyle alışınca 6. Günden sonra bir öğün yoğurt bir öğün muhallebi bir öğünde sebze çorbası sebze çorbalarından alışırsa 3 gün sonra meyve püresine geçiliyor bundan sonra hep 3 öğün ek gıda verilecek öğünün biri mutlaka yoğurt olacakmış diğer öğünler dönüşümlü yapılacakmış meyve pürelerimden sonrada sebze pürelerine geçilecekmiş
Canim ne yesiriyorsun mama olarakayol benimki kaşığı hiç ittirmiyor1 kase mamayı hopur hopur yiyor yine yapsam yer yani
Kiz ne sen sor ne ben soylim benim sorun anlat anlat bitmezsenin be sorunun var canım inan yazmak iyi geliyor burası bana çok iyi geliyor ama giremiyorum çok kızımla uğraşmaktan ev işi yemek derken kendime bile zaman ayıramıyorum bir haftadır gece 3 te uyuyorum kızım sabah erken uyanıyor ben 3-4 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?