• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

kızlar doktor bende keseyi görünce kan testi yapmadı. herkese değerlerini yazmış artmış yada azalmış olarak. inşallah bi sıkıntı yoktur bende. ilk gebelik olduğu için çok acemiyim. tabi benden iki hafta sonra geldiğimde yapırmam gereken testleri istedi içinde kan da var. sanırım kimyasal gebelik olcak diye korkmaya başladım çünkü sizler gibi belirti yaşamıyorum bulantı kusma falan.. sadece uykusuzluk ve aşırı yorgunluk var bir de gaz problemi başgösterdi. dua edelim birbirimize :KK43:

kızlar doktor bende keseyi görünce kan testi yapmadı. herkese değerlerini yazmış artmış yada azalmış olarak. inşallah bi sıkıntı yoktur bende. ilk gebelik olduğu için çok acemiyim. tabi benden iki hafta sonra geldiğimde yapırmam gereken testleri istedi içinde kan da var. sanırım kimyasal gebelik olcak diye kokmaya başladım çünkü sizler gibi belirti yaşamıyorum bulantı kusma falan.. sadece uykusuzluk ve aşırı yorgunluk var bir de gaz problemi başgösterdi. dua edelim birbirimize :KK43:
Hiç korkma zaten keseyi gördü ye eğer sorun yoktur sen merak etme o keseyi görebilmek için doktorlar hcg nin 1500 in üstüne çıkmasını bekliyorlar seninki o sınırı çoktan geçmişki kese görünüş merak etme sen:)

Hiç korkma zaten keseyi gördü ye eğer sorun yoktur sen merak etme o keseyi görebilmek için doktorlar hcg nin 1500 in üstüne çıkmasını bekliyorlar seninki o sınırı çoktan geçmişki kese görünüş merak etme sen:)

inşallah arkadaşım içim biraz da olsa rahatladı çok sağol.
insan gerçekten çok belirsiz duygulara kapılıyor daha çok korku yönünde oluyor maalesef.

inşallah arkadaşım içim biraz da olsa rahatladı çok sağol.
insan gerçekten çok belirsiz duygulara kapılıyor daha çok korku yönünde oluyor maalesef.
Rica ederim sen hep olumlu düşün olumlu düşünürsen bebeğin de daha sakin olur unutma senin bütün duygularını hissediyor o minicik bebek olumsuz düşünceleri çağırma at kafandan boşver valla ben ole yapmaya karar verdim şu An kafam çok rahat eminimki bebisim de rahattir:)

Teşekkürederim canım güzel dileklerin için pozitif olmaya çalışıyorum hayirlisini diliyorum. Yarın kan baktiricam tekrar ins Allahın izniyle yükselmiştir. Allah sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım hepimize inşallah nasp etsin.

kızlar yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü.

Selam arkadaşlar.inşallah bend şubatta bebeğini kucağına alıcam.geçen hafta hastaneye gittim 2 tane doktora bebegin oluşmadan bozulmuş kese boş bikaç gune kanaman olur vücudun atar dediler kahroldm ama inanmak istemedim biraz daha bekledim. Cuma günü özele götürdüler Allaha şükür kesede görüldü ilk bebeğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat açısıyla da sınamasın kimseyi

merhaba hanımlar :)

ben de bugün itibariyle ultrasonda gözüken tarihe göre 7 hafta 2 günlük hamileyim.

kalp atışlarına bakmak için bugün doktor kontrolüm vardı. ilk gebeliğim olduğu için bu konularda pek cahilim :) at koşturması gibi sesi duyunca hem gülmem hem ağlamam geldi sağolsun doktor bey de çok inceymiş haşladı beni güldüm ve ses bozuldu diye. bütttüüün heyecanım, mutluluğum kayboldu gitti o anda. ve sadece 3-4 saniye falan dinleyebildik. zararlı olduğu için kısa tutulduğunu biliyorum ama bu kadar kısası normal mi?

şimdi ilk zamanlar olduğu için devlet hastanesine gidelim diyoruz, öyle de yaptık ama odada sanırım 3 dakika falan anca kalıyoruzdur. bilmiyorum bu kadar ilgisizlik hiç hoşuma gitmedi. merak ettiklerimi sormak istiyorum ama ketum bir surat haydi sıradaki hasta diye kapıya bakınca bütün heyecanı gidiyor insanın.

on gündür heyecanla bugünü bekliyodum şimdi ağlamaktan gözlerim şişti :) bu kadar ağlancak bişey de yok farkındayım ama sinirlerim bozuldu işte. sadece 1 saniye falan duyabildim o sesi. yarın için de kan testi istedi sağlık ocağı için bilgilerimi aldı falan. o esnaları pek dinleyemedim çok sinirli olduğum için.

sizlerin yedinci haftası nasıl geçti acaba? sevgiler

birde önemli birşey daha soracağım. doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım ve hep en az birkaç ay sonra hamile kalınır diye okuduğum için sanki daha hiiiç hamile olamazmışım gibi adet tarihime falan özen göstermedim bilmiyorum yani tam tarihi. aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ( evet çok saçma ama ) sonra pat diye hamile olduğumu öğrendim :) hoşgeliyo çok mutlu olduk ama çok cahil yakalandım gebelik konularında ultrasona göre 10 gün önce 5+5 çıkmıştı. ben o tarihe göre hesaplıyorum. yanlış mı ediyorum sizce?

merhaba hanımlar :)

ben de bugün itibariyle ultrasonda gözüken tarihe göre 7 hafta 2 günlük hamileyim.

kalp atışlarına bakmak için bugün doktor kontrolüm vardı. ilk gebeliğim olduğu için bu konularda pek cahilim :) at koşturması gibi sesi duyunca hem gülmem hem ağlamam geldi sağolsun doktor bey de çok inceymiş haşladı beni güldüm ve ses bozuldu diye. bütttüüün heyecanım, mutluluğum kayboldu gitti o anda. ve sadece 3-4 saniye falan dinleyebildik. zararlı olduğu için kısa tutulduğunu biliyorum ama bu kadar kısası normal mi?

şimdi ilk zamanlar olduğu için devlet hastanesine gidelim diyoruz, öyle de yaptık ama odada sanırım 3 dakika falan anca kalıyoruzdur. bilmiyorum bu kadar ilgisizlik hiç hoşuma gitmedi. merak ettiklerimi sormak istiyorum ama ketum bir surat haydi sıradaki hasta diye kapıya bakınca bütün heyecanı gidiyor insanın.

on gündür heyecanla bugünü bekliyodum şimdi ağlamaktan gözlerim şişti :) bu kadar ağlancak bişey de yok farkındayım ama sinirlerim bozuldu işte. sadece 1 saniye falan duyabildim o sesi. yarın için de kan testi istedi sağlık ocağı için bilgilerimi aldı falan. o esnaları pek dinleyemedim çok sinirli olduğum için.

sizlerin yedinci haftası nasıl geçti acaba? sevgiler
Kalp atışı ni duymus sun çok şükür ben daha 5+5im haftaya gidicem dk à kalp atışını duymaya insallah

Kalp atışı ni duymus sun çok şükür ben daha 5+5im haftaya gidicem dk à kalp atışını duymaya insallah

merhaba ,
aman sakın benim gibi heyecanlanıp gülme ya da ağlama :) sonra hem kocaman bi ses duyup kalp atışı kayboluyor hem doktor haşlıyor. =)

tam 5+5te kese görünmüştü benim de. bakalım haftaya inşallah duyarsın sesini

merhaba ,
aman sakın benim gibi heyecanlanıp gülme ya da ağlama :) sonra hem kocaman bi ses duyup kalp atışı kayboluyor hem doktor haşlıyor. =)

tam 5+5te kese görünmüştü benim de. bakalım haftaya inşallah duyarsın sesini
İnşallah ben keseyi5+1de gördüm 23 ünde tekrar gel dedi bakalim hayirlisi

Merhaba canlarrrr bugun doktorkontrolum vardı :)
Gittimm ve bebegin kesesinin buyudugunu yolk kesesinin olustugunu ve princ tanesi kadar bebegi ama kucucuk bisey icinde onu gordük babasıyla cok mutlu olduk ki yine resmini almayi unuttik heyecandan :)
Ama kalp atisini duyamadik normal mi ki doktor bana 5 hafta 6 günlük gebelik dedi normal dedi sizcw de normal mi endiseleniyorum..

Merhaba canlarrrr bugun doktorkontrolum vardı :)
Gittimm ve bebegin kesesinin buyudugunu yolk kesesinin olustugunu ve princ tanesi kadar bebegi ama kucucuk bisey icinde onu gordük babasıyla cok mutlu olduk ki yine resmini almayi unuttik heyecandan :)
Ama kalp atisini duyamadik normal mi ki doktor bana 5 hafta 6 günlük gebelik dedi normal dedi sizcw de normal mi endiseleniyorum..

merhaba ben de aranıza yeni katıldım ben 5+5te gittiğimde sadece ultrasonda keseyi ve nokta kadar bebeği görmüştük. kalp atışı için normal bence. bize de on gün sonraya gün vermişlerdi. bugün sadece 1 saniyeliğine duydum bebişin sesini.

ultrasonda bebeği ne kadar süre görebildiniz ve doktorunuz sizinle ne kadar ilgilendi neler paylaştı anlatabilir misiniz? ben hem ultrasonda hem kalp atışında inanlmaz kısa kaldım 3-5 saniye arası. göbeğimi açmamla kapamam bir oluyor. bir önceki mesajımda da dediğim gibi henüz çok yeni olduğu için devlet hastanesine gideyim dedim ama bana hiçbirşey anlatmadı, hiç bir uyarıda bulunmadı ne bileyim hatta o kadar ki ultrasonda bakınca tahmini doğum tarihiniz 23 nisan dedi? biz de eşimle şoka girdik zaten bebeği de yeni öğrenmiştik onun şokunu mutluluğunu henüz atlatamadığımız için tarihi de yanlış söylediğini anlayamamıştık.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım ben 5+5te gittiğimde sadece ultrasonda keseyi ve nokta kadar bebeği görmüştük. kalp atışı için normal bence. bize de on gün sonraya gün vermişlerdi. bugün sadece 1 saniyeliğine duydum bebişin sesini.

ultrasonda bebeği ne kadar süre görebildiniz ve doktorunuz sizinle ne kadar ilgilendi neler paylaştı anlatabilir misiniz? ben hem ultrasonda hem kalp atışında inanlmaz kısa kaldım 3-5 saniye arası. göbeğimi açmamla kapamam bir oluyor. bir önceki mesajımda da dediğim gibi henüz çok yeni olduğu için devlet hastanesine gideyim dedim ama bana hiçbirşey anlatmadı, hiç bir uyarıda bulunmadı ne bileyim hatta o kadar ki ultrasonda bakınca tahmini doğum tarihiniz 23 nisan dedi? biz de eşimle şoka girdik zaten bebeği de yeni öğrenmiştik onun şokunu mutluluğunu henüz atlatamadığımız için tarihi de yanlış söylediğini anlayamamıştık.
Canimmmm ben ozel bi hastaneye gidiyorum doktor cok ilgili cok da guzel bilgiler veriyor esinle birlikte ultrosanda 3 4 dakika kalmışizdir odasina gectigimizdede 10 dakika filan gorustuk benim sikayetlerimi dinledi olabilicek durumlari tahlil sonuclarimi anlatti kabizlik problemim vardi onu anlatti bilgilendrdi baya bi ama sen ne guzel kalp atisini duymussun :)

ultrasonda bebeği ne kadar süre görebildiniz ve doktorunuz sizinle ne kadar ilgilendi neler paylaştı anlatabilir misiniz? ben hem ultrasonda hem kalp atışında inanlmaz kısa kaldım 3-5 saniye arası. göbeğimi açmamla kapamam bir oluyor. bir önceki mesajımda da dediğim gibi henüz çok yeni olduğu için devlet hastanesine gideyim dedim ama bana hiçbirşey anlatmadı, hiç bir uyarıda bulunmadı ne bileyim hatta o kadar ki ultrasonda bakınca tahmini doğum tarihiniz 23 nisan dedi? biz de eşimle şoka girdik zaten bebeği de yeni öğrenmiştik onun şokunu mutluluğunu henüz atlatamadığımız için tarihi de yanlış söylediğini anlayamamıştık.[/QUOTE bence sen hemen o doktoru degistir

Canimmmm ben ozel bi hastaneye gidiyorum doktor cok ilgili cok da guzel bilgiler veriyor esinle birlikte ultrosanda 3 4 dakika kalmışizdir odasina gectigimizdede 10 dakika filan gorustuk benim sikayetlerimi dinledi olabilicek durumlari tahlil sonuclarimi anlatti kabizlik problemim vardi onu anlatti bilgilendrdi baya bi ama sen ne guzel kalp atisini duymussun :)

inanmıyorum 3-4 dakika ultrasonda mı kaldınız? ya gerçekten abartmıyorum 3-5 saniyeyi geçmemiştir benim. ve bir sayfa önce anlattığım saçma olay yüzünden hastaneden çıktığımdan beri ağlıyorum :) tutamıyorum gözyaşlarımı bugün ne yapıyım. bence de ne güzel duydum ama o kadar duygulandım ki gülmem ağlamam ikisi birden gelince doktor sert bi şekilde çıkıştı bu zararlı öyle çok tutamayız dedi ve çekti aleti. inanılmaz bozuldum ya. sadece 1 saniyecik belki duydum :( eşim de azcık duyduğumuza üzüldü niye gülüyosun diye o da sorunca. of! yahu hergün duyduğum bir ses sanki. ay dur biraz daha ağlıyım.

mide bulantılarınız falan var mı kızlar? benim sadece bulanıyor hiç çıkarmadım. bundan sonra da belki çıkarmam diye umut ediyorum ama :)

Back