merhaba hanımlar :)
ben de bugün itibariyle ultrasonda gözüken tarihe göre 7 hafta 2 günlük hamileyim.
kalp atışlarına bakmak için bugün doktor kontrolüm vardı. ilk gebeliğim olduğu için bu konularda pek cahilim :) at koşturması gibi sesi duyunca hem gülmem hem ağlamam geldi sağolsun doktor bey de çok inceymiş haşladı beni güldüm ve ses bozuldu diye. bütttüüün heyecanım, mutluluğum kayboldu gitti o anda. ve sadece 3-4 saniye falan dinleyebildik. zararlı olduğu için kısa tutulduğunu biliyorum ama bu kadar kısası normal mi?
şimdi ilk zamanlar olduğu için devlet hastanesine gidelim diyoruz, öyle de yaptık ama odada sanırım 3 dakika falan anca kalıyoruzdur. bilmiyorum bu kadar ilgisizlik hiç hoşuma gitmedi. merak ettiklerimi sormak istiyorum ama ketum bir surat haydi sıradaki hasta diye kapıya bakınca bütün heyecanı gidiyor insanın.
on gündür heyecanla bugünü bekliyodum şimdi ağlamaktan gözlerim şişti :) bu kadar ağlancak bişey de yok farkındayım ama sinirlerim bozuldu işte. sadece 1 saniye falan duyabildim o sesi. yarın için de kan testi istedi sağlık ocağı için bilgilerimi aldı falan. o esnaları pek dinleyemedim çok sinirli olduğum için.
sizlerin yedinci haftası nasıl geçti acaba? sevgiler