• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Günaydın arkadaşlar. Ne yaptıysam mide bulantısını atlatamıyorum hep var hep var, az da olsa var yediğim her şey aşırı gaz yapıyor. Karnım 6 aylık hamile gibi oldu ve taş gibi. Gögüslerim bir anda aşırı büyüdü oğlumda böyle olmamıştı. 65 kg.' da hamile olduğumu öğrendim 3 haftada 2 kg aldım . Anadolu yakası' nda diyetisyen aradım Ayça Kaya' yı ücretleri çok yüksek. Bir kontrol bir muayene 480 TL. 2 aylık paket alırsak 3.500 TL. Yok artık dedim yaa.

Mrb arkadaşlar iyi dilekleriniz için cook teşekkür ederim. Çarşamba akşam 12.86 olan değer cuma öğlen 17.76 ciktı. İkiside farklı hastanelerde yapıldı ancak kendi doktorumda ikinci hastanenin doktoruda aynı şeyi söyledi. Sağlıksız gebelik kendiliğinden sonlanacaktir. Sonlanmazsa müdahale edilir ancak büyük olasılıkla adet olacaksın dediler. Ancak kendi doktorum yinede takip etmemiz gerekir bi kaç gün arayla kan testi yaptırmaya devam en azından ne zaman düşüşe geçtiğini tespit ederiz dedi. Üzüldüm çok ancak vardır bunda da bir hayir dedim. Atadım otobüse anneme geldim bi kaç günlüğüne pazar günü yine yaptircam bunun işte belki birden yükselir. .
Geçmiş olsun Allah sabır versin bende aynı durumdayım pazar 22olan değerim Perşembe 57 çıktı.dr sağlıksız gebelik görünüyor bi iki adet olursun dedi.bi umut bekliyorum inşallah Artış olur diye Rabbim belki bi mucize yaratır

Merhaba subat anneleri :) bende 2 qun once quzel haberi ogrendim beta hcg 110.5 cikti. Pazartesi doktora gidecegim. Hepimize saglikli bir gebelik dilerim. Suan sadece halsizlik ve bas agrisi var :)

Galiba ayni zamana denk gelmisiz :)
Evet son adet tarihim 15 mayis canm 10 haziranda bekliyordum gelmedi hayirlisi hakkimizda bence bekle hemen dr gitme hcg kontrol et artis varsa git 1000 uzerine cikarsa dr kontrolune git benim bile sorunlu gebelik bekletiyor dr 10 gun sonraya tam belli olacak

Evet son adet tarihim 15 mayis canm 10 haziranda bekliyordum gelmedi hayirlisi hakkimizda bence bekle hemen dr gitme hcg kontrol et artis varsa git 1000 uzerine cikarsa dr kontrolune git benim bile sorunlu gebelik bekletiyor dr 10 gun sonraya tam belli olacak

Benim 13 mayisti adetim gecikmedi halde 110.5 ckti.. Allahin izniyle hersey yolundadir ve hepimizinde yolunda olmasi dilegiyle. :)

Arkadaşlar hiç mide gazınız yok mu? Sürekli gaz çıkarmaktan ölücem sanıyorum, yapamayınca da istifar edicekmişim gibi oluyor isyan etmek istemiyorum fakat sürekli bir an önce bitsin, geçsin diye dua ediyorum. Midem o kadar şişiyor ki yediklerime dikkat ettiğim hâlde, yatamıyorum sertliğinden. Gece uykudan uyanıp yatakta oturup bekliyorum gaz çıkarmayı, sağ olsun eşim sırtımı ovalıyor. Ağzımın hiç tadı yok meselâ su içmeye korkuyorum, tadı da çok kötü geliyor, her şey çok kötü kokuyor. Ilk hamileliğimde de bulantım oldu ama bu kadarını yaşamadım. Inşallah bir çözüm bulurum

Arkadaşlar hiç mide gazınız yok mu? Sürekli gaz çıkarmaktan ölücem sanıyorum, yapamayınca da istifar edicekmişim gibi oluyor isyan etmek istemiyorum fakat sürekli bir an önce bitsin, geçsin diye dua ediyorum. Midem o kadar şişiyor ki yediklerime dikkat ettiğim hâlde, yatamıyorum sertliğinden. Gece uykudan uyanıp yatakta oturup bekliyorum gaz çıkarmayı, sağ olsun eşim sırtımı ovalıyor. Ağzımın hiç tadı yok meselâ su içmeye korkuyorum, tadı da çok kötü geliyor, her şey çok kötü kokuyor. Ilk hamileliğimde de bulantım oldu ama bu kadarını yaşamadım. Inşallah bir çözüm bulurum
Seninde mi ikinci benimde oyle cok fena agrm var sirt agrisi

Evet o gaz problemi bendede var :) hamilelikten once gaz cikarmayi bile beceremezdim suan surekli gaz cikartiyorum. Sanirim sut ve sut urunlerinden tukettigimizden kaynakli yada minikler bize cektircege benziyo :)/benim ilk hamileligim ..

Ayni hastanede yaptirdim hepsini,isin kotusu yukselip mi düştü yoksa yavas mi yukseliyor onu anlamadim.9 gundur yaptirmiyordum...Hayirlisi olsun bakalim
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah yoluna girer. biraz yavaş artmış gibi ama. düzelir inşallah beklemekten başka çare yok malesef.

Merhaba, bende 2016 şubatta anne olmak için çabalıyorum, en kötü martta olsun bari diyorum :) çünkü öğretmenim ve iznim bitene kadar yaz tatili gelecek ve inşallah olursa bebeğimle daha çok vakit geçirmiş olacağım. Bu sebepten kafayı takmış durumdayım. Yarın adet günüm, ara ara çok az mide bulantısı var gibi geliyor ama psikolojik bir bulantı yaratmış da olabilirim diyorum. Ayrıca göğüslerde büyüme acıma var ama bu adetten öncede olur bende. Sabah test yaptım negatif çıktı :KK43: Görümcemin adeti geçtikten sonra 18. günde çıkmış testte hamile olduğu. Acaba aranızda bu gibi durumları yaşayan var mı? Forumu okuyorum herkes 2 3 gün öncesinden öğrenmiş :/ Belkide hamile olmadığımdan negatif olabilir test ama onu şimdilik göz ardı ediyorum :KK70:Ha birde bağırsaklarda fazlasıyla gaz var bu hep olan bir şeydi gerçi bende ama midemde pek gaz olmazdı 4 5 gündür fazlasıyla var ve çıkmayınca bulantı yapıyor. Arada hissettiğim bulantıların sebebi de bu gaz galiba. Bekleme stresi mideme mi vurdu yoksa bunlar belirtimi acaba :/

Kızlar merhaba. Ben adetimden ucgun önce coook silik bir çizgi farkettim.adetimden bir gün önce yanı dün beta baktirdim 14.3 geldi. Uç gundur kahve açık pembe yerleşme gibi kanamam oldu. Ultrason da rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Yrn kan baktiricam.inş yükselir değerim. Böyle dusuk olup zamanla yükselen var mi aranızda veya cevrenizde

Merhaba, bende 2016 şubatta anne olmak için çabalıyorum, en kötü martta olsun bari diyorum :) çünkü öğretmenim ve iznim bitene kadar yaz tatili gelecek ve inşallah olursa bebeğimle daha çok vakit geçirmiş olacağım. Bu sebepten kafayı takmış durumdayım. Yarın adet günüm, ara ara çok az mide bulantısı var gibi geliyor ama psikolojik bir bulantı yaratmış da olabilirim diyorum. Ayrıca göğüslerde büyüme acıma var ama bu adetten öncede olur bende. Sabah test yaptım negatif çıktı :KK43: Görümcemin adeti geçtikten sonra 18. günde çıkmış testte hamile olduğu. Acaba aranızda bu gibi durumları yaşayan var mı? Forumu okuyorum herkes 2 3 gün öncesinden öğrenmiş :/ Belkide hamile olmadığımdan negatif olabilir test ama onu şimdilik göz ardı ediyorum :KK70:Ha birde bağırsaklarda fazlasıyla gaz var bu hep olan bir şeydi gerçi bende ama midemde pek gaz olmazdı 4 5 gündür fazlasıyla var ve çıkmayınca bulantı yapıyor. Arada hissettiğim bulantıların sebebi de bu gaz galiba. Bekleme stresi mideme mi vurdu yoksa bunlar belirtimi acaba :/

Baya heycan yapmissiniz hocam :) biraz sakin olmanizda fayda var ama bilirimki mumkun olmuyor. Ben 1.5 sene ilacla korundm ve 3 aydir deniyorduk rabbm nasip etti. Ben negatif olcagini bilsemde test yapardm oda yetmez gider kanda baktirirdm daha sonuc gelmeden adet olurdm :D . icinizdeki his dogruyu hep soyler siz yinede kana baktirin yada zor olan beklemeyi secin :) En kisa zamanda hamile kalmaniz dilegiyle..

Baya heycan yapmissiniz hocam :) biraz sakin olmanizda fayda var ama bilirimki mumkun olmuyor. Ben 1.5 sene ilacla korundm ve 3 aydir deniyorduk rabbm nasip etti. Ben negatif olcagini bilsemde test yapardm oda yetmez gider kanda baktirirdm daha sonuc gelmeden adet olurdm :KK70: . icinizdeki his dogruyu hep soyler siz yinede kana baktirin yada zor olan beklemeyi secin :) En kisa zamanda hamile kalmaniz dilegiyle..

Çok teşekkürler MaqameT MaqameT :) sanırım bende yarın gidip test yaptıracağım. İçimdeki his an ve an değişiyor arada elimi karnıma koyup konuşuyorum eşim görmeden :D Bazende olmadı gibi geliyor :(

Kızlar merhaba. Ben adetimden ucgun önce coook silik bir çizgi farkettim.adetimden bir gün önce yanı dün beta baktirdim 14.3 geldi. Uç gundur kahve açık pembe yerleşme gibi kanamam oldu. Ultrason da rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Yrn kan baktiricam.inş yükselir değerim. Böyle dusuk olup zamanla yükselen var mi aranızda veya cevrenizde
geç döllenme olmuştur canım. benim adet günü 143 tü. bence rahat olmaya çalış negatif şeyler duyup boşuna perişan etme kendimi. çünkü yükselende var böyle az olup. ama benim 2 kaybım var ve anlatmak isteyip hem kendi bebişimi hem sizlerin bebişlerini üzmek istemem. negatif şeyler konuşmayalım. sen yükseleceğine inan ve yükselsin. inşallah 2 katına çıkrsa sorun yoktur zaten. bizide haberdar et.

geç döllenme olmuştur canım. benim adet günü 143 tü. bence rahat olmaya çalış negatif şeyler duyup boşuna perişan etme kendimi. çünkü yükselende var böyle az olup. ama benim 2 kaybım var ve anlatmak isteyip hem kendi bebişimi hem sizlerin bebişlerini üzmek istemem. negatif şeyler konuşmayalım. sen yükseleceğine inan ve yükselsin. inşallah 2 katına çıkrsa sorun yoktur zaten. bizide haberdar et.
Teşekkürederim canım güzel dileklerin için pozitif olmaya çalışıyorum hayirlisini diliyorum. Yarın kan baktiricam tekrar ins Allahın izniyle yükselmiştir. Allah sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkürler MaqameT MaqameT :) sanırım bende yarın gidip test yaptıracağım. İçimdeki his an ve an değişiyor arada elimi karnıma koyup konuşuyorum eşim görmeden :KK70: Bazende olmadı gibi geliyor :KK43:

Yarin habrrlerini bekliyorum bende insaallah doktordan sonra burda paylasacagim. Hepimizin hakkinda hayirlisi insaallah dualar hepimiz icin

Back