Merhaba, bende 2016 şubatta anne olmak için çabalıyorum, en kötü martta olsun bari diyorum :) çünkü öğretmenim ve iznim bitene kadar yaz tatili gelecek ve inşallah olursa bebeğimle daha çok vakit geçirmiş olacağım. Bu sebepten kafayı takmış durumdayım. Yarın adet günüm, ara ara çok az mide bulantısı var gibi geliyor ama psikolojik bir bulantı yaratmış da olabilirim diyorum. Ayrıca göğüslerde büyüme acıma var ama bu adetten öncede olur bende. Sabah test yaptım negatif çıktı
Görümcemin adeti geçtikten sonra 18. günde çıkmış testte hamile olduğu. Acaba aranızda bu gibi durumları yaşayan var mı? Forumu okuyorum herkes 2 3 gün öncesinden öğrenmiş :/ Belkide hamile olmadığımdan negatif olabilir test ama onu şimdilik göz ardı ediyorum
Ha birde bağırsaklarda fazlasıyla gaz var bu hep olan bir şeydi gerçi bende ama midemde pek gaz olmazdı 4 5 gündür fazlasıyla var ve çıkmayınca bulantı yapıyor. Arada hissettiğim bulantıların sebebi de bu gaz galiba. Bekleme stresi mideme mi vurdu yoksa bunlar belirtimi acaba :/