• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Arkadaşlar merhabalar,

Betahcg degerin 2 gün sonra 63.31 den 52.10 a düştü ve kanamam pıhtılı şekilde de başladı...Hayırlısı olsun diyorum, bir süre sonra dr kontrolüne gidecegim, ilginize çok çok teşekkür ederim ve musmutlu bir hamilelik dönemi dilerim :KK19::KK36:

Yeni katılan hamişlere sevgiler, öpüyorum hepinizi, takipteyim :KK19:
Sağlıklı olda sen inşallah gerisi gelir

kızlar bende hamile oldgmu öğrendm bugun 1 hazranda asılama olmustm beta 141 cıktı normalmi sizce doktorumla görüşemedm

Merhabalat kızlar allah herkesin sağlıkla kucağına almayi nasip etsi. Hayirlisiyla. Benim sat 07.05. 15.06 da bhcg 2504 çıktı sizce nasıl doktor göbekden goremedi keseyi keseyi gorenler vajinal ultrasonlami gördü ??:KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: bu smiley leri yaomak için çok sabirsizlaniyordum hahahaha cok sukur

Kizlar kan sulandırıcı igne kullanıp claxane veya fragmin yapılan yer anında morariyor benim bide bazen yapılan yerin iki parmak yukarı si morariyor böyle olan varmi

Merhabalat kızlar allah herkesin sağlıkla kucağına almayi nasip etsi. Hayirlisiyla. Benim sat 07.05. 15.06 da bhcg 2504 çıktı sizce nasıl doktor göbekden goremedi keseyi keseyi gorenler vajinal ultrasonlami gördü ??:KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: bu smiley leri yaomak için çok sabirsizlaniyordum hahahaha cok sukur
Benim vajinal ultrasonla göründü. Normal bastırdı bastırdı dedim bende niye zorluyosunuz alttan bakın diye ole gorundu melegim

Benim vajinal ultrasonla göründü. Normal bastırdı bastırdı dedim bende niye zorluyosunuz alttan bakın diye ole gorundu melegim
Benim doktor bakmayalim alttan dedi haftaya gel dedi salı icin ama ben cuma baska bi doktora gidecegim. Devlete belki tahlil filan da .. sence degerim nasıl seninki kaçtı

:KK46:
Benim doktor bakmayalim alttan dedi haftaya gel dedi salı icin ama ben cuma baska bi doktora gidecegim. Devlete belki tahlil filan da .. sence degerim nasıl seninki kaçtı
Senin değerin benden çok fazla benim adet gunumde 94,95cikmisti bir hafta sonra da1118,64 çıktı üsten görmesi için 1500 ile 3000 arası olması lazım dedi ama yinede bakalım belki görürüz dedi ama göremedi alttan ufacık bir nokta gördük bonibon gibi:KK46::KK46::KK19::KK19::KK19:

:KK46:
Senin değerin benden çok fazla benim adet gunumde 94,95cikmisti bir hafta sonra da1118,64 çıktı üsten görmesi için 1500 ile 3000 arası olması lazım dedi ama yinede bakalım belki görürüz dedi ama göremedi alttan ufacık bir nokta gördük bonibon gibi:KK46::KK46::KK19::KK19::KK19:
Belki cuma gözükur heycanliyimm cok

Merhaba kızlar, Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam. Daha önce 5 kaybım oldu. Bu 6. Gebeliğim.... Geç kalmamak adına, bir an önce kan sulandırıcı iğneyi başlamak için önceden kan tahlili yaptırdım. Sat 11 Mayıs ben 5 haziranda baktırdım. 14 çıktı. Tabi 2 güne bir tekrarladım. 32-79-372 diye devam etti. Dün doktoruma gittim. Tekrar beta hcg istedi. Değer 4134 olmuş. Vajinal usg ile keseyi gördük. Haftaya tekrar gel dedi. Ben keseye baktığımda minnak bişey görüyorum. Doktora sorduğumda bebek daha görünmez dedi. İnşallah bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım
canım çok çok geçmiş olsun. acıyı tazelemek adına değil ama daha erken neden anlaşılmadı pıhtılaşma olduğu. yazık değilmi sana ? çok üzüldüm. benimde bu sebepten 2 kaybım var. bende erken öğrendim. sat 10 mayıstı. adet günü öğrendim ve hemen başladık iğnelere. 10. iğnemi oldum ben bugün keseyide gördük çok şükür. inşallah bu defa alırız minik kelebkelerimizi kucağımıza.

merhaba kızlar benim adetim geçeli 8 gün oldu adetim 5 gün geçince kan testinde hcg 97 çıktı tekrar yaptırıcam yarın ama dayanamadım evde tekrar idrar testi yaptım önceki yaptıklarım koyu olduğu halde test silikleşmişti hala adet olmadım kafam çok karışık acaba değerlerim düşüyor mu benim gibi olan var mı
niye adet olmayı bekliyorsun canım. bu değere göre gebelik var. ama 2 kat arttığını kontrol ettirmelisin.

biz bugün gördük çok şükür 5+2 de yani değer yaklaşık 7000 di. 5.2 mm cik :):KK46::KK46::KK46:

pinyaltunc pinyaltunc canım benimde oldu bir kez morarma. ben iğneyi tam batırmamıştım. sonuna kadar batırmak gerekiyor. diğerlerini öyle yaptım ve hiç olmadı morarma. ama diğeri çok kötü kapkara oldu. 10. iğnemi oldum ben benimki clexane

Back