• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

inanmıyorum 3-4 dakika ultrasonda mı kaldınız? ya gerçekten abartmıyorum 3-5 saniyeyi geçmemiştir benim. ve bir sayfa önce anlattığım saçma olay yüzünden hastaneden çıktığımdan beri ağlıyorum :) tutamıyorum gözyaşlarımı bugün ne yapıyım. bence de ne güzel duydum ama o kadar duygulandım ki gülmem ağlamam ikisi birden gelince doktor sert bi şekilde çıkıştı bu zararlı öyle çok tutamayız dedi ve çekti aleti. inanılmaz bozuldum ya. sadece 1 saniyecik belki duydum :KK43: eşim de azcık duyduğumuza üzüldü niye gülüyosun diye o da sorunca. of! yahu hergün duyduğum bir ses sanki. ay dur biraz daha ağlıyım.

mide bulantılarınız falan var mı kızlar? benim sadece bulanıyor hiç çıkarmadım. bundan sonra da belki çıkarmam diye umut ediyorum ama :)
Canim evet bebek icin sakincali ama kalp atisi 4 dakikadan fazla dinlenilmememli oyle zararli 30 saniye bari dinleseydi. Sen doktorunu degistir en iyisi canim :) ama sukur edelim yine bebislerimiz savlikli gelisiyor :)

Merhaba kızlar, Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam. Daha önce 5 kaybım oldu. Bu 6. Gebeliğim.... Geç kalmamak adına, bir an önce kan sulandırıcı iğneyi başlamak için önceden kan tahlili yaptırdım. Sat 11 Mayıs ben 5 haziranda baktırdım. 14 çıktı. Tabi 2 güne bir tekrarladım. 32-79-372 diye devam etti. Dün doktoruma gittim. Tekrar beta hcg istedi. Değer 4134 olmuş. Vajinal usg ile keseyi gördük. Haftaya tekrar gel dedi. Ben keseye baktığımda minnak bişey görüyorum. Doktora sorduğumda bebek daha görünmez dedi. İnşallah bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım

Eklentiler

• IMG_20150615_153645.jpg
    IMG_20150615_153645.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar, Allah nasip ederse bende Şubat annesi olucam. Daha önce 5 kaybım oldu. Bu 6. Gebeliğim.... Geç kalmamak adına, bir an önce kan sulandırıcı iğneyi başlamak için önceden kan tahlili yaptırdım. Sat 11 Mayıs ben 5 haziranda baktırdım. 14 çıktı. Tabi 2 güne bir tekrarladım. 32-79-372 diye devam etti. Dün doktoruma gittim. Tekrar beta hcg istedi. Değer 4134 olmuş. Vajinal usg ile keseyi gördük. Haftaya tekrar gel dedi. Ben keseye baktığımda minnak bişey görüyorum. Doktora sorduğumda bebek daha görünmez dedi. İnşallah bebeğimi ve kalp atışlarını duyarım
Hayırlı olsun cnm gayet net kesen ama doktorunun dediği gibi o minicik bonibonlarimiz daha görünmez 7inci haftada benimde iki kaybım oldu oğlumu hergün fragmin 2500 iğneyle doğurdum bundada ben biraz erken öğrendim tam adet gumunde hemen doktor ignemi başlattı claxane 4000 vuruyor kendim başladık gene heryeri mosmor oluyo ama herseye değer

Hayırlı olsun cnm gayet net kesen ama doktorunun dediği gibi o minicik bonibonlarimiz daha görünmez 7inci haftada benimde iki kaybım oldu oğlumu hergün fragmin 2500 iğneyle doğurdum bundada ben biraz erken öğrendim tam adet gumunde hemen doktor ignemi başlattı claxane 4000 vuruyor kendim başladık gene heryeri mosmor oluyo ama herseye değer
Teşekkür ederim canım. O kadar korkuyorum ki 3 kere kalp atışı alamadık iki tane de 15-17 haftalık kayıplarım var. Rabbim bunu bana bağışlasın İnşallah. Morluklara razıyım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Şuan gerçi morluk yok daha ama küçük küçük kırmızı noktalar oluyor vurduğum yerde. Bende clexane 0.4 başladım. Keseyi görene kadar estrofem kullandım. Ve crinone jel verdi tutunmayı sağlasın diye. Kalp atışını duyunca kesicez dedi ama ben korkuyorum. Israr etsem devam etmemi ki yada progestan iğne verse

Teşekkür ederim canım. O kadar korkuyorum ki 3 kere kalp atışı alamadık iki tane de 15-17 haftalık kayıplarım var. Rabbim bunu bana bağışlasın İnşallah. Morluklara razıyım yeter ki bebeğim beni bırakmasın. Şuan gerçi morluk yok daha ama küçük küçük kırmızı noktalar oluyor vurduğum yerde. Bende clexane 0.4 başladım. Keseyi görene kadar estrofem kullandım. Ve crinone jel verdi tutunmayı sağlasın diye. Kalp atışını duyunca kesicez dedi ama ben korkuyorum. Israr etsem devam etmemi ki yada progestan iğne verse
Hiç korkma cnm bebeğin içinde iyi değil korku biliyosun doktor un lada açık açık konuş sonuçta 5 kayıp kolaymi allah
Yardımcın olsun kesen gayet iyi görünüyor benimkini bir görseydi minicik nokta kadardı şok olurdun ultrason kağıdında benden başka kimse gormuyo :) bide yanında kocaman hamilelik kisti olusmus herkez ona bebek diyo 23 ünde gidicem bakalım inşallah büyümüştür bebeğim bende bide çok seyirde oluyo kıpır kıpır sanki karnımda bağırsaklar galiba anlamadim

merhaba bende hamileyim sanırım şu an 5 haftalık ama bişi sormak istiyorum size adetime 1 gün kala test yaptım beta hcg 468.8 cıktı 3 gün sonra tekrar test yaptık beta 2841 çıktı bu normal mi sizce çok mu yüksek?

merhaba bende hamileyim sanırım şu an 5 haftalık ama bişi sormak istiyorum size adetime 1 gün kala test yaptım beta hcg 468.8 cıktı 3 gün sonra tekrar test yaptık beta 2841 çıktı bu normal mi sizce çok mu yüksek?
Normal canım benim de çarşambadan pazartesiye kadar 372den 4134 e yükselmiş

merhaba kızlar benim adetim geçeli 8 gün oldu adetim 5 gün geçince kan testinde hcg 97 çıktı tekrar yaptırıcam yarın ama dayanamadım evde tekrar idrar testi yaptım önceki yaptıklarım koyu olduğu halde test silikleşmişti hala adet olmadım kafam çok karışık acaba değerlerim düşüyor mu benim gibi olan var mı

Senin pıhtılaşman mi var canim

Evet cnm malesef oğlumu hergün iğneyle doğum yaptım bundada kullanıyorama farkli verdi doktorum içeriği aynıdır heralde kendim yapiyorum gobekten
Benimde oglum var 4.5 yasinda 3 dusuk yasadim simdi heterzigot 4G5G çıktı tasiyiciymisim bibdr gerk yok dedi birisi yazacaz dedi simdi ne yaparim bilmiyirum cok korkuyorum iğneden

TopukluPollyanna ne yaptın cnm hcg değerinde varmi bir gelisme

Bende merak ediyorum topik sahibemizi

Arkadaşlar merhabalar,

Betahcg degerin 2 gün sonra 63.31 den 52.10 a düştü ve kanamam pıhtılı şekilde de başladı...Hayırlısı olsun diyorum, bir süre sonra dr kontrolüne gidecegim, ilginize çok çok teşekkür ederim ve musmutlu bir hamilelik dönemi dilerim :KK19::KK36:

Yeni katılan hamişlere sevgiler, öpüyorum hepinizi, takipteyim :KK19:

Arkadaşlar merhabalar,

Betahcg degerin 2 gün sonra 63.31 den 52.10 a düştü ve kanamam pıhtılı şekilde de başladı...Hayırlısı olsun diyorum, bir süre sonra dr kontrolüne gidecegim, ilginize çok çok teşekkür ederim ve musmutlu bir hamilelik dönemi dilerim :KK19::KK36:

Yeni katılan hamişlere sevgiler, öpüyorum hepinizi, takipteyim :KK19:
Hayırlısı olsun cnm hiç canını sıkma sen ikisini veren Allah 3.yudeverir.onemli olan sen moralini yuksek tut

Back