- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
evet canım normalde 23 haziran regli günüm. pazartesi gidip kan testi yaptıracağımcanım senın bat 23 hazıran mı
inşallah inşallah rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsnDikkat et o zaman canım Bsy olmaz korkma :))
Amin inşallahinşallah inşallah rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsn
Hayirli olsunSelam kizlarBende 5+5 haftalik hamileyimmmm :) polikistik over im vardi 1.5 yildir evliyiz ve ilk gunden beri bebis cok istiyorduk 1 haziranda mubarek gunde yaptigim gebelik testiyle ogrendim ve cok sasrmistim inanamamistim silik bi cizgi vardi hemen kan testi yaptirmistim 98 cikmisti iki gunde bir tekrar yaptirdim ve duzenli artmisti 4+2 de minnak bir kese gorduk 5+1 de biraz daha buyumustu yolk kesesi dahada belirgindi iki gun sonrada kalp atislari icin randevumuz var allahin izniyle insallah duyarim allah hepimizin hamileliginin tamamina erdirsin insallah saglicakla kucagimiza alalim bu arada bende vaginal yolda 200 luk progestan kullaniyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ben cok heycanliyim ve korkuluyum kizlar
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Basin sagolsun rabbim sabir versinBu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.
Evet buyuk olasilik hamilesin ama sen yinede bi kanda baktir canim takip et. Hayirlisi olsun ins.merhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.
Merhaba canim benim hic bulantim yok ama kasik agrim ve inanilmaz gazimda var doktor normal demisti bu agrilar benimde icime erkek doguyorHanımlar merhaba 5+6 günlük hamileyim..ilk gebeliğim ve sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.sabah uyandığımda hafiften bi bulantım oluyor ama onun dışında bulantı baş Dönmesi yok sadece sol kasığımda gaz Sancısı gibi batmalar oluyor sizce bu kasık ağrılarını ciddiye almalı mıyım öyle dayanılmayacak bi Ağrı değil ara ara sadece.haftaya Cumartesi nasipse kalp atışlarını duyucaz bebeğimin.bir de cinsiyetleri ne hissediyosunuz kızlar benim hep oğluşum diye sevesim geliyo Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok agir olmamasiyla birlikte doktorum bana olmasi normal oldugunu soyledi rahim genisledigi icin olurmus. Bende oglum.diye seviyorum rabbim hayirli saglikli evlat versin insaah. Hayirlisi olsun canimHanımlar merhaba 5+6 günlük hamileyim..ilk gebeliğim ve sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.sabah uyandığımda hafiften bi bulantım oluyor ama onun dışında bulantı baş Dönmesi yok sadece sol kasığımda gaz Sancısı gibi batmalar oluyor sizce bu kasık ağrılarını ciddiye almalı mıyım öyle dayanılmayacak bi Ağrı değil ara ara sadece.haftaya Cumartesi nasipse kalp atışlarını duyucaz bebeğimin.bir de cinsiyetleri ne hissediyosunuz kızlar benim hep oğluşum diye sevesim geliyo Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah teşekkür ederim artık pazartesi kanda göreceğimEvet buyuk olasilik hamilesin ama sen yinede bi kanda baktir canim takip et. Hayirlisi olsun ins.
ben kullanıyorum 4 gündürArkadaşlar aranızda decavit kullanan varmı. 5 haftlk hamilyim bir haftadır kullanıyorum vücudunda alerji gibi bişey oluşmaya başladı doktrm tatil p.tesi gidicm ama kullanmaya devam edimmi bilemedi
Valla tedaviyle oldu benim iki tane konfu ama ikiz mi bilmiyorum ikizse bi kız bi erkek tekse ilk gebeliğim erkek olsun istiyorum tabi Allah ne verirse kabulumuz sağlıklı olsın daHanımlar merhaba 5+6 günlük hamileyim..ilk gebeliğim ve sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.sabah uyandığımda hafiften bi bulantım oluyor ama onun dışında bulantı baş Dönmesi yok sadece sol kasığımda gaz Sancısı gibi batmalar oluyor sizce bu kasık ağrılarını ciddiye almalı mıyım öyle dayanılmayacak bi Ağrı değil ara ara sadece.haftaya Cumartesi nasipse kalp atışlarını duyucaz bebeğimin.bir de cinsiyetleri ne hissediyosunuz kızlar benim hep oğluşum diye sevesim geliyo Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bat ne zamandı senın canım ne zaman ogrendın. masallahh Allah bagıslasın bebısını.Nasipse ben de şubat sonu bebeğime kavuşucam haftaya kese görmek için randevum var Allah yardımcımız olsun
Sat ım 19 mayıs bat 15 hazirandı cnmbat ne zamandı senın canım ne zaman ogrendın. masallahh Allah bagıslasın bebısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?