• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Selam kizlar ☺️ Bende 5+5 haftalik hamileyimmmm :) polikistik over im vardi 1.5 yildir evliyiz ve ilk gunden beri bebis cok istiyorduk 1 haziranda mubarek gunde yaptigim gebelik testiyle ogrendim ve cok sasrmistim inanamamistim silik bi cizgi vardi hemen kan testi yaptirmistim 98 cikmisti iki gunde bir tekrar yaptirdim ve duzenli artmisti 4+2 de minnak bir kese gorduk 5+1 de biraz daha buyumustu yolk kesesi dahada belirgindi iki gun sonrada kalp atislari icin randevumuz var allahin izniyle insallah duyarim allah hepimizin hamileliginin tamamina erdirsin insallah saglicakla kucagimiza alalim bu arada bende vaginal yolda 200 luk progestan kullaniyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ben cok heycanliyim ve korkuluyum kizlar
Hayirli olsun :KK46::KK46:Bende bugün 5+3 deyim daha doktora gitmedim. Önümüzdeki hafta gidecegim inş. Kalp atışı da kesesi de görünür

Bu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Basin sagolsun rabbim sabir versin

merhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.
Evet buyuk olasilik hamilesin ama sen yinede bi kanda baktir canim takip et. Hayirlisi olsun ins.

Selamlar, 2013 ocak annelerindenim, o donemden beri yazmamistim foruma.. Nasip mi bilemiyorum ama 2016 subat sonu da ailemizin bir bireyini daha karsilayacagiz sanirim.. Test yaptim iki cizgiyi gordum, ama ne olacagi belli olmaz tabi; nasip olur ins.. Tum anne adaylarina hayirli olsun; tekrar merhaba

Hanımlar merhaba 5+6 günlük hamileyim..ilk gebeliğim ve sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.sabah uyandığımda hafiften bi bulantım oluyor ama onun dışında bulantı baş Dönmesi yok sadece sol kasığımda gaz Sancısı gibi batmalar oluyor sizce bu kasık ağrılarını ciddiye almalı mıyım öyle dayanılmayacak bi Ağrı değil ara ara sadece.haftaya Cumartesi nasipse kalp atışlarını duyucaz bebeğimin.bir de cinsiyetleri ne hissediyosunuz kızlar benim hep oğluşum diye sevesim geliyo Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar merhaba 5+6 günlük hamileyim..ilk gebeliğim ve sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.sabah uyandığımda hafiften bi bulantım oluyor ama onun dışında bulantı baş Dönmesi yok sadece sol kasığımda gaz Sancısı gibi batmalar oluyor sizce bu kasık ağrılarını ciddiye almalı mıyım öyle dayanılmayacak bi Ağrı değil ara ara sadece.haftaya Cumartesi nasipse kalp atışlarını duyucaz bebeğimin.bir de cinsiyetleri ne hissediyosunuz kızlar benim hep oğluşum diye sevesim geliyo Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canim benim hic bulantim yok ama kasik agrim ve inanilmaz gazimda var doktor normal demisti bu agrilar benimde icime erkek doguyor ☺️Benim icin cinsiyet hic fark etmiyor saglikli olsunda insallah ama erkek hissediyorum

Tabi ki ilk isteğimiz Rabbimizden akıl ve beden sağlığı yerinde olsun yoksa kız erkek hiç farketmez evlat için aylarca gözyaşı Döktüm ne olursa başımın tacı.test yapmadan bir hafta önce rüyamda bir erkek çocuğu gördüm annem annem diye Öpüp kokluyordum.kızlar bir de ben hep Şubat Ayında doğurcam derdim sağa sola adı Şubat olsun diye istiyordum Rabbim sesimi ne de güzel duymuş kurban Olduğum

Cok agir olmamasiyla birlikte doktorum bana olmasi normal oldugunu soyledi rahim genisledigi icin olurmus. Bende oglum.diye seviyorum rabbim hayirli saglikli evlat versin insaah. Hayirlisi olsun canim

Valla tedaviyle oldu benim iki tane konfu ama ikiz mi bilmiyorum ikizse bi kız bi erkek tekse ilk gebeliğim erkek olsun istiyorum tabi Allah ne verirse kabulumuz sağlıklı olsın da

Merhaba arkadaşlar..Ben de sizinleyim bundan sonra inşallah. 31 yaşında 6 yaşında bir kızı olan bir anneyim. inşallah nasip olursa şubat ayında 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Şimdiden çok heyecenlıyım,uzun bi aradan sonra tekrar başa dönmek korkutuyor beni. Bu arada oruç tutan var mı aranızda? Doktorum tutabilirsin dedi ama çevre baskısından başlayamadım:(

Kizlar 7.hFtaya basladik bizde , bulantilar yuzunden istahim tamamen yok oldu..kilo vermeye basladim..sanirim ilk 3 ay kilo verme oluyomus...zor bi surec

Back