2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Arkadaşlar bende aranıza katıldım sanırım yeni test yaptım. Bir senedir istiyordum 2014 ocakta kürtaj oldum onda da ilk aklımda olabilir düşüncesi varken buraya kayıt oldum kadınlar kulübüne. Sonra olmadı kalbi durdu aldılar. altı ay köründe bir seneye yakın da bebek istedik. Bu ay çok istedim babalar günü hediyesi olsun diye. Gene kayıt oldum buraya..burdaki erken belirtileri okurken içim içime sigmadi yaptım test.. veeee çıktii çok mutluyum. Inşallah bu sefer bişi olmaz. Eşime de demedim pazartesi kan testi yaptırcam. Yarın babalar günü ya ertesi günü Kutlucam bendeee.. Dua edin banaaaa

Sanirim ayni zamandayiz :). Ben tutmuyorum saatler cok uzun gelisimini etkiler diye dusunuyorm. Hakkimizda hayirlisi siz daha tecrubelisiniz :)

tebrık ederım canım Allah kucagınıza almayı nasıp eder ınsalallahhh. batınıda yazarmısın. merak ettım

Evde yaptigim testte pozitif cikinca apar topar kan testi vermeye gittik 2 yada 3 haftalik hamile oldugumu soylediler.gaz sancisi ve sirt agrisindan uyuyamiyorum.mide bulantim falan yok ama kasik agrilarim bazen siddetleniyor.bi sıkınti yoktur degil mi kizlar.doktora pazartesi gidecegim

Ga
gaz Sancısı fena gerçekten ben de çok çektim bel ağrım yeni yeni başladı öyle şiddetli değil sen yine riske atma bir an önce bi doktora git canım

Buyuk ihtimalle yok canim kasik agrin suan rahimin genisledigi icin bana doktor oyle soyledi bende seninle ayni belirtilere sahibim. Hayirli olsn rabbim kucagina almayi nasil etsin.. Dayanilmiycak kadar kasik agrin oldugunda veya kanaman olursa bir acile git doktorumun bana onerisi bu

Ben de varım, ben de... Geçen hafta keseyi gördük, bu perşembe kalp atışlarını dinlemeye gidiyoruz; sanırım hayatımda hiçbir şey için bu kadar çok heyecanlanmamıştım

Amin insallah.cok kucuk daha adetim geceli 2 gun oldu hepimize hayirli saglikli bebekler nasip etsin allah insallaah

Allah herkese nasip etsin sağ saglim kucagimiza almayi..... Dua da ediyorum herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…