- 20 Haziran 2015
- 45
- 23
- 3
- 36
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Sanirim ayni zamandayiz :). Ben tutmuyorum saatler cok uzun gelisimini etkiler diye dusunuyorm. Hakkimizda hayirlisi siz daha tecrubelisiniz :)Merhaba arkadaşlar..Ben de sizinleyim bundan sonra inşallah. 31 yaşında 6 yaşında bir kızı olan bir anneyim. inşallah nasip olursa şubat ayında 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Şimdiden çok heyecenlıyım,uzun bi aradan sonra tekrar başa dönmek korkutuyor beni. Bu arada oruç tutan var mı aranızda? Doktorum tutabilirsin dedi ama çevre baskısından başlayamadım
Hayirli olsun canim Rabbim tamamina erdirsin insallahEki Görüntüle 1561519 allahım sen duaları kabul ettin
tebrık ederım canım Allah kucagınıza almayı nasıp eder ınsalallahhh. batınıda yazarmısın. merak ettımArkadaşlar bende aranıza katıldım sanırım yeni test yaptım. Bir senedir istiyordum 2014 ocakta kürtaj oldum onda da ilk aklımda olabilir düşüncesi varken buraya kayıt oldum kadınlar kulübüne. Sonra olmadı kalbi durdu aldılar. altı ay köründe bir seneye yakın da bebek istedik. Bu ay çok istedim babalar günü hediyesi olsun diye. Gene kayıt oldum buraya..burdaki erken belirtileri okurken içim içime sigmadi yaptım test.. veeee çıktii çok mutluyum. Inşallah bu sefer bişi olmaz. Eşime de demedim pazartesi kan testi yaptırcam. Yarın babalar günü ya ertesi günü Kutlucam bendeee.. Dua edin banaaaa
gaz Sancısı fena gerçekten ben de çok çektim bel ağrım yeni yeni başladı öyle şiddetli değil sen yine riske atma bir an önce bi doktora git canımEvde yaptigim testte pozitif cikinca apar topar kan testi vermeye gittik 2 yada 3 haftalik hamile oldugumu soylediler.gaz sancisi ve sirt agrisindan uyuyamiyorum.mide bulantim falan yok ama kasik agrilarim bazen siddetleniyor.bi sıkınti yoktur degil mi kizlar.doktora pazartesi gidecegim
Buyuk ihtimalle yok canimEvde yaptigim testte pozitif cikinca apar topar kan testi vermeye gittik 2 yada 3 haftalik hamile oldugumu soylediler.gaz sancisi ve sirt agrisindan uyuyamiyorum.mide bulantim falan yok ama kasik agrilarim bazen siddetleniyor.bi sıkınti yoktur degil mi kizlar.doktora pazartesi gidecegim
darısı bana daBende araniza katiliyim kizlar :))
Amin insallah.cok kucuk daha adetim geceli 2 gun oldu hepimize hayirli saglikli bebekler nasip etsin allah insallaahBuyuk ihtimalle yok canimkasik agrin suan rahimin genisledigi icin bana doktor oyle soyledi bende seninle ayni belirtilere sahibim. Hayirli olsn rabbim kucagina almayi nasil etsin.. Dayanilmiycak kadar kasik agrin oldugunda veya kanaman olursa bir acile git doktorumun bana onerisi bu
İnşallah canımdarısı bana da
ay annecikler bana da dua edinİnşallah canım
ALLAH RAZI OLSUNAllah herkese nasip etsin sağ saglim kucagimiza almayi..... Dua da ediyorum herkeze
ederiz canım sıkma canınıay annecikler bana da dua edin
Canım ne kadardır bebiş istiyorsunALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?