- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Sağol canım Allah razı olsunAnladm canım inşallah gecer
Hayırlı olsun canım basın sağolsunBu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.
Benimde karnim ağrıyor birde goguslerim çok hassaslasti. . Senin belirtilerine göre hamilesin. Kan tahlili yaptırsan daha kesin olurSelam 3 yaşında kızım var, 2 cocuk konusunda çok kararsızım işe başlayalı 1 sene oldu kızım kreşe gidiyor,düzenimi yeni kurmuşken adetimin geçiktiğini farkettim 2 gün önce eczanededen aldığım testte 2 çizgi görünce şok oldum o gün eşime söylemedim dün konuştum çok sevindi tabii eşim çok istiyor zaten , onun hariçinde kimseye söylemek istemiyorum zaten şoktayım ayrıca 2 gündür inanılmaz bulantım ve kusmalarım başladı , gecen hamileliğimde 2 ay bulantı ve kusma yaşadm ama bu kadar erken başlamamıştı, acaba üstüne görme denilen şeymi oldu sizlerde belirti var mı? kan tesi henüz yaptırmadım
Bendede karin ağrısı var. Birde gaz çok oluyor.Sanki 7-8 aylikmisim gibi one egilerek oturamiyorumSanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?
Yumurta yedigin icin olmuş olabilir. Benim arkadaşıma kullanıyor ona bişey olmadidenizhakiçin post: 41450571 .!.:Bilmiyorum canım emin değilim aslında buara yumurtayıda bebek için çok tüketiyorum oda yapmış olabilr sırtın boynun perişan oldu sanada çok tşkr ederm
Hayırlı olsun canım. Ayrıca basın sağolsun.Bu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.
TesekkrlerYumurta yedigin icin olmuş olabilir. Benim arkadaşıma kullanıyor ona bişey olmadi
Hayırlı olsun canım benim testimde böyle çıkmıştı istersen birde kan testi yaptr hayırlı haberlerinin lsun :)merhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.
canım senın bat 23 hazıran mımerhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.
Hosgeldin gittinmi sen doktora.. kalp atışları ni gordunmu[/QUOTE]lknurrr22, post: 41446314, member: 656601"]Bende araniza katiliyim kizlar :))
Erken ogrenmssn ne güzel :))merhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.
biraz sabırsızımErken ogrenmssn ne güzel :))
Dikkat et o zaman canım Bsy olmaz korkma :))biraz sabırsızıminşallah sonuna kadar iyi gider. şimdi değişik bi telaş kapladı içimi. 7 ay önce bi düşüğüm oldu korkmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?