• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Buyuk ihtimalle yok canim :-) kasik agrin suan rahimin genisledigi icin bana doktor oyle soyledi bende seninle ayni belirtilere sahibim. Hayirli olsn rabbim kucagina almayi nasil etsin.. Dayanilmiycak kadar kasik agrin oldugunda veya kanaman olursa bir acile git doktorumun bana onerisi bu
Benim de ara ara kasık ağrım çok oluyo..

Doktora filan gittin mi?ben de 2 senelik evliyim 9. Ayda oldu doktora gitmeye korktum çekindim.eğer doktorluk birşey yoksa kendini Kafanı serbest bırak arkadaşım kafa rahat olmadan olmuyo anladım ben bunu şu kaç ayda
ben de eylülde 2 senedir evliyim 1 senedir istiyorum kafam rahat değil evet çok stres yapıyorum bir sorun da çıkmadı ama olmuyor :(

Selam kizlar ☺️ Bende 5+5 haftalik hamileyimmmm :) polikistik over im vardi 1.5 yildir evliyiz ve ilk gunden beri bebis cok istiyorduk 1 haziranda mubarek gunde yaptigim gebelik testiyle ogrendim ve cok sasrmistim inanamamistim silik bi cizgi vardi hemen kan testi yaptirmistim 98 cikmisti iki gunde bir tekrar yaptirdim ve duzenli artmisti 4+2 de minnak bir kese gorduk 5+1 de biraz daha buyumustu yolk kesesi dahada belirgindi iki gun sonrada kalp atislari icin randevumuz var allahin izniyle insallah duyarim allah hepimizin hamileliginin tamamina erdirsin insallah saglicakla kucagimiza alalim bu arada bende vaginal yolda 200 luk progestan kullaniyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ben cok heycanliyim ve korkuluyum kizlar
Aynıyız. Ama ben 5+1 de gittiğimde yolk kesesini görmemiştik benim gebelikte mi bir sorun var acaba zaten korkuyorum :KK1::KK1:

Kişiden kişiye değişiyor ama.. gene de insanda tedirginlik hat sanada benimde günüm geçtiği halde çizgi çok silik. Bu arada 3 gun gecti. Dün yaptım bugünde yaptım sabah silik korkuyorum ya.. Arkadaşım yaptı ikinci çizgi tam belli ..

Kızlar sizde de hafif sarı akıntı var mı?
Yok benim ... benim sadece en büyük kaşıkla ağrı aşırı gaza kasıklarda ani batma.. başka bişi yok.. bide dün testte silik çizgiyi gördüm ya biraz tiksin me başladı. Psikolojik heralde. Eşime demedim babalar günü süpriz yapcam yaa

ben de eylülde 2 senedir evliyim 1 senedir istiyorum kafam rahat değil evet çok stres yapıyorum bir sorun da çıkmadı ama olmuyor :KK43:
İşte canım benim stres yok kafanda rahat bırakacaksın o zamanı biliyo ne zaman geleceğini biliyo diyeceksin ben bunu sadece son iki ayda yapabildim ne yapayım olursa olur dedim Rabbim vermiyorsa bir sebebi vardır diye düşündüm iki ay Rabbimin mucizesi iki ay bekletti beni kafam rahatladıktan sonra

Hiç aklımızda yoktu, ciddi bir ameliyat geçirmiş biri olarak (dermoid kist alındı benden) çocuğum olucağından şüphelerim vardı doğrusu.. Adet sürem iki güne kadar düşmüştü.. Sen tut korunmadığın gecede hamile kal.. :KK46:

Hiç aklımızda yoktu, ciddi bir ameliyat geçirmiş biri olarak (dermoid kist alındı benden) çocuğum olucağından şüphelerim vardı doğrusu.. Adet sürem iki güne kadar düşmüştü.. Sen tut korunmadığın gecede hamile kal.. :KK46:
Ne güzel Rabbim nasip etmiş bizim gibi aratmamış aylarca yıllarca vardır elbet bi hayr-ı bununda.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Arkadaşlar bende aranıza katıldım sanırım yeni test yaptım. Bir senedir istiyordum 2014 ocakta kürtaj oldum onda da ilk aklımda olabilir düşüncesi varken buraya kayıt oldum kadınlar kulübüne. Sonra olmadı kalbi durdu aldılar. altı ay köründe bir seneye yakın da bebek istedik. Bu ay çok istedim babalar günü hediyesi olsun diye. Gene kayıt oldum buraya..burdaki erken belirtileri okurken içim içime sigmadi yaptım test.. veeee çıktii çok mutluyum. Inşallah bu sefer bişi olmaz. Eşime de demedim pazartesi kan testi yaptırcam. Yarın babalar günü ya ertesi günü Kutlucam bendeee.. Dua edin banaaaa
hoşgeldin canım hayırlı olsun

yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun hepinize.
bebek isteyen her arkadaşa Allah tezinden nasip etsin. İnşallah her şey hepimiz için yoluında gider :KK68:

2015-06-21-10-34-59-752.jpg
dayanamadım Babamıza süpriz yaptikk... yarın kan testine gitcemm..

Ne güzel Rabbim nasip etmiş bizim gibi aratmamış aylarca yıllarca vardır elbet bi hayr-ı bununda.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Canim benim herseyin hayirlisi, biz hic dusunmuyoduk, borcumuz harcimiz var cunku.. Ama bebek gelmeyi secmis basimizin ustunde yeri var. Stres yapmayin, biz strese girip deneseydik eminim daha zor olucakti. Ama anlamadigim reglime yakin korunmadik ve hamile kaldim, oyle gun saymak filanda her zaman tutmuyor sanirim :110:

Aynen olacağı varsa oluyo biz aylarca yok yumurtlama günüydü yok ilişkiden sonra saatlerce yatmasıydı denedik durduk aman ne yapalım dedik kafa rahat geldi sonra yavrum.borç işine hiç girme canım hepimiz aynıyız doktora özele gitmemeyi bile düşünüyorum zaman zaman ama hiç bir şey ondan Kıymetli değil gerekirse giyinmicem yemicem Herşeyin iyisini yapıcam yavruma Allah nasip ederse

Back