- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
1 senedirCanım ne kadardır bebiş istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 senedirCanım ne kadardır bebiş istiyorsun
Benim de ara ara kasık ağrım çok oluyo..Buyuk ihtimalle yok canim kasik agrin suan rahimin genisledigi icin bana doktor oyle soyledi bende seninle ayni belirtilere sahibim. Hayirli olsn rabbim kucagina almayi nasil etsin.. Dayanilmiycak kadar kasik agrin oldugunda veya kanaman olursa bir acile git doktorumun bana onerisi bu
Salı kese görmeye gdcez darısı bize inşallah sağlıkla büyürBen de varım, ben de... Geçen hafta keseyi gördük, bu perşembe kalp atışlarını dinlemeye gidiyoruz; sanırım hayatımda hiçbir şey için bu kadar çok heyecanlanmamıştım
Doktora filan gittin mi?ben de 2 senelik evliyim 9. Ayda oldu doktora gitmeye korktum çekindim.eğer doktorluk birşey yoksa kendini Kafanı serbest bırak arkadaşım kafa rahat olmadan olmuyo anladım ben bunu şu kaç ayda1 senedir
ben de eylülde 2 senedir evliyim 1 senedir istiyorum kafam rahat değil evet çok stres yapıyorum bir sorun da çıkmadı ama olmuyorDoktora filan gittin mi?ben de 2 senelik evliyim 9. Ayda oldu doktora gitmeye korktum çekindim.eğer doktorluk birşey yoksa kendini Kafanı serbest bırak arkadaşım kafa rahat olmadan olmuyo anladım ben bunu şu kaç ayda
İnşallah, sağlıkla gelsin hepimizin yavruları.:)Salı kese görmeye gdcez darısı bize inşallah sağlıkla büyür
Aynıyız. Ama ben 5+1 de gittiğimde yolk kesesini görmemiştik benim gebelikte mi bir sorun var acaba zaten korkuyorumSelam kizlar Bende 5+5 haftalik hamileyimmmm :) polikistik over im vardi 1.5 yildir evliyiz ve ilk gunden beri bebis cok istiyorduk 1 haziranda mubarek gunde yaptigim gebelik testiyle ogrendim ve cok sasrmistim inanamamistim silik bi cizgi vardi hemen kan testi yaptirmistim 98 cikmisti iki gunde bir tekrar yaptirdim ve duzenli artmisti 4+2 de minnak bir kese gorduk 5+1 de biraz daha buyumustu yolk kesesi dahada belirgindi iki gun sonrada kalp atislari icin randevumuz var allahin izniyle insallah duyarim allah hepimizin hamileliginin tamamina erdirsin insallah saglicakla kucagimiza alalim bu arada bende vaginal yolda 200 luk progestan kullaniyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ben cok heycanliyim ve korkuluyum kizlar
Yok benim ... benim sadece en büyük kaşıkla ağrı aşırı gaza kasıklarda ani batma.. başka bişi yok.. bide dün testte silik çizgiyi gördüm ya biraz tiksin me başladı. Psikolojik heralde. Eşime demedim babalar günü süpriz yapcam yaaKızlar sizde de hafif sarı akıntı var mı?
İşte canım benim stres yok kafanda rahat bırakacaksın o zamanı biliyo ne zaman geleceğini biliyo diyeceksin ben bunu sadece son iki ayda yapabildim ne yapayım olursa olur dedim Rabbim vermiyorsa bir sebebi vardır diye düşündüm iki ay Rabbimin mucizesi iki ay bekletti beni kafam rahatladıktan sonraben de eylülde 2 senedir evliyim 1 senedir istiyorum kafam rahat değil evet çok stres yapıyorum bir sorun da çıkmadı ama olmuyor
Var canim olmasi da normal mis :)Kızlar sizde de hafif sarı akıntı var mı?
Ne güzel Rabbim nasip etmiş bizim gibi aratmamış aylarca yıllarca vardır elbet bi hayr-ı bununda.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmHiç aklımızda yoktu, ciddi bir ameliyat geçirmiş biri olarak (dermoid kist alındı benden) çocuğum olucağından şüphelerim vardı doğrusu.. Adet sürem iki güne kadar düşmüştü.. Sen tut korunmadığın gecede hamile kal..
hoşgeldin canım hayırlı olsunArkadaşlar bende aranıza katıldım sanırım yeni test yaptım. Bir senedir istiyordum 2014 ocakta kürtaj oldum onda da ilk aklımda olabilir düşüncesi varken buraya kayıt oldum kadınlar kulübüne. Sonra olmadı kalbi durdu aldılar. altı ay köründe bir seneye yakın da bebek istedik. Bu ay çok istedim babalar günü hediyesi olsun diye. Gene kayıt oldum buraya..burdaki erken belirtileri okurken içim içime sigmadi yaptım test.. veeee çıktii çok mutluyum. Inşallah bu sefer bişi olmaz. Eşime de demedim pazartesi kan testi yaptırcam. Yarın babalar günü ya ertesi günü Kutlucam bendeee.. Dua edin banaaaa
Canim benim herseyin hayirlisi, biz hic dusunmuyoduk, borcumuz harcimiz var cunku.. Ama bebek gelmeyi secmis basimizin ustunde yeri var. Stres yapmayin, biz strese girip deneseydik eminim daha zor olucakti. Ama anlamadigim reglime yakin korunmadik ve hamile kaldim, oyle gun saymak filanda her zaman tutmuyor sanirimNe güzel Rabbim nasip etmiş bizim gibi aratmamış aylarca yıllarca vardır elbet bi hayr-ı bununda.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm