• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Ayniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegi
Ama itiraf edeyim oglusumda gebeligi cok rahat atlatmisim bunda bende cok halzlsizim ve sinirliyim nedense
Evet sinir bendede var maalesef :(
Ayniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegi
Ama itiraf edeyim oglusumda gebeligi cok rahat atlatmisim bunda bende cok halzlsizim ve sinirliyim nedense
Evet sinir bendede var maalesef :( umarim sonuna kadar sürmez :(

[QUOTEönümüzdeki post: 41434404, member: 676433"]Haftaya carsamba günü gidecegim inşallah[/QUOTE]
Bende onumuzdeki hafta gideceğim ins ikisi bi arada görünür kesede kalp atışı da...

Yok gitmedim. 2. hamileliğim benim...bir problem yok diye gitmedim Birde alttan baktırmak istemiyorum :KK43: onumuzdeki hafta gidecegim ins. artik kese gozukur herhalde birdecok su icerek sïkısık gittiginde daha kolaygorulebiliyormus.
Benim ilk siz benden daha tecrubelisiniz. Burada cok nadir zorda kalinca alttan bakiyorlar. Dedigin gibi yaparim giderken su icer oyle giderm :) hayirlisi.

neye göre dış gebelik yorumu yapıyor ben bazı dr. lara gerçekten şaşıyorum. değerin gayet güzel. 2 ye katlamazsa sorun var demek ama tek değerle ne dış gebeliğiymiş ?
Sanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?

Selam 3 yaşında kızım var, 2 cocuk konusunda çok kararsızım işe başlayalı 1 sene oldu kızım kreşe gidiyor,düzenimi yeni kurmuşken adetimin geçiktiğini farkettim 2 gün önce eczanededen aldığım testte 2 çizgi görünce şok oldum o gün eşime söylemedim dün konuştum çok sevindi tabii eşim çok istiyor zaten , onun hariçinde kimseye söylemek istemiyorum zaten şoktayım ayrıca 2 gündür inanılmaz bulantım ve kusmalarım başladı , gecen hamileliğimde 2 ay bulantı ve kusma yaşadm ama bu kadar erken başlamamıştı, acaba üstüne görme denilen şeymi oldu sizlerde belirti var mı? kan tesi henüz yaptırmadım

Sanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?
benimde ağrıyor canım. hatta günde 3-4 defa adet sancısı giriyor saniyilik ama geçiyor. biz gördük kesemizi Allah devamınıda getirsin inşallah.

Arkadaşlar aranızda decavit kullanan varmı. 5 haftlk hamilyim bir haftadır kullanıyorum vücudunda alerji gibi bişey oluşmaya başladı doktrm tatil p.tesi gidicm ama kullanmaya devam edimmi bilemedi :KK35:

Back