• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Bu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.

Bu sabah kendim test yaptim. Ben sandim biraz bekleyecegim kutuda 5 dk bekleyin yaziyordu. Idrari damlatir damlatmaz saniyesine 2 cizgide gayet kirmizi yandi. Elim ayagima dolaştı doktora gittim uktrasondan bakti kesecik gorunuyor 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. 5 haftalik hamileymisim. Pazar gunu ani bir kazada genc yastaki amcami kaybetmistik. Rabbim bize guzel bir mutluluk yasatti cok sukur.
Hayırlı olsun canım basın sağolsun

Selam 3 yaşında kızım var, 2 cocuk konusunda çok kararsızım işe başlayalı 1 sene oldu kızım kreşe gidiyor,düzenimi yeni kurmuşken adetimin geçiktiğini farkettim 2 gün önce eczanededen aldığım testte 2 çizgi görünce şok oldum o gün eşime söylemedim dün konuştum çok sevindi tabii eşim çok istiyor zaten , onun hariçinde kimseye söylemek istemiyorum zaten şoktayım ayrıca 2 gündür inanılmaz bulantım ve kusmalarım başladı , gecen hamileliğimde 2 ay bulantı ve kusma yaşadm ama bu kadar erken başlamamıştı, acaba üstüne görme denilen şeymi oldu sizlerde belirti var mı? kan tesi henüz yaptırmadım
Benimde karnim ağrıyor birde goguslerim çok hassaslasti. . Senin belirtilerine göre hamilesin. Kan tahlili yaptırsan daha kesin olur

Sanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?
Bendede karin ağrısı var. Birde gaz çok oluyor.Sanki 7-8 aylikmisim gibi one egilerek oturamiyorum

lknurrr22, post: 41446314, member: 656601"]Bende araniza katiliyim kizlar :))[/QUOTE]
Hosgeldin gittinmi sen doktora.. kalp atışları ni gordunmu

denizhakiçin post: 41450571 .!.:
Bilmiyorum canım emin değilim aslında buara yumurtayıda bebek için çok tüketiyorum oda yapmış olabilr sırtın boynun perişan oldu sanada çok tşkr ederm
Yumurta yedigin icin olmuş olabilir. Benim arkadaşıma kullanıyor ona bişey olmadi

Hayırlı olsun canım. Ayrıca basın sağolsun.

merhaba arkadaşlar rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım dün gece test yaptım adete 3 gün var. tst beni kandırmıyor sa ikinci çizgi çıktı resmi koyuyorum sizde bakın.

Eklentiler

• bebek.jpg
    bebek.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 74
  • bebek.jpg
    bebek.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 55
Selam kizlar ☺️ Bende 5+5 haftalik hamileyimmmm :) polikistik over im vardi 1.5 yildir evliyiz ve ilk gunden beri bebis cok istiyorduk 1 haziranda mubarek gunde yaptigim gebelik testiyle ogrendim ve cok sasrmistim inanamamistim silik bi cizgi vardi hemen kan testi yaptirmistim 98 cikmisti iki gunde bir tekrar yaptirdim ve duzenli artmisti 4+2 de minnak bir kese gorduk 5+1 de biraz daha buyumustu yolk kesesi dahada belirgindi iki gun sonrada kalp atislari icin randevumuz var allahin izniyle insallah duyarim allah hepimizin hamileliginin tamamina erdirsin insallah saglicakla kucagimiza alalim bu arada bende vaginal yolda 200 luk progestan kullaniyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ben cok heycanliyim ve korkuluyum kizlar

Back