- 21 Eylül 2009
- 248
- 45
- 298
- 40
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Tamam hemen geliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-9094#post-41416938
linki koydum canım. orası daha kalabalık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hemen geliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-9094#post-41416938
linki koydum canım. orası daha kalabalık.
Cnm sen kalp acısını duydunuz mu Bnm le aynı tarih cnm...Tahmini dogum tarihimiz ayni.. hayirli olsun..
Cnm sen kalp acısını duydunuz mu Bnm le aynı tarih cnm...
Bnde 5+ 5ken gitmiştim gördük keseyi 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama bn biraz sabırsızlanıyorum. Bnm bulantim cok fazla sürekli çıkarıyorum bugun biraz agrim var sende nasıl cnmBiz 5 arti 2 de keseyi gorduk canim..ama hemen ardindan da tatile ciktik..doktor donuste gel dedi kalp atisi icin.. benim gideceg tarihte 7 arti 4 oluyor..muhtemelen daha evvelde zor duyulurmus..sende durum nasil?
Bnde 5+ 5ken gitmiştim gördük keseyi 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama bn biraz sabırsızlanıyorum. Bnm bulantim cok fazla sürekli çıkarıyorum bugun biraz agrim var sende nasıl cnm
Bnde erken başladı o zmn...Ben biraz ayakta fazla kalirsam agrim oluyo hafif gecio hemen.. bulantimda henuz cok hafif ama doktorumun dedigine gore 7. Haftadan sonra belirtilerde biraz daha artis olurmus..
Amin inş her şey yolunda gider . Bende 4 gün geçtiğinde Kan tahlili yaptırdım 568 çıktı. Alttan baktırmak istemiyorum Biraz Korkuyorum için bekliyoruMKan tahlili m adet gunumde 94 çıktı 6 gün sonra 1118.64 çıktı keseyi alttan görmüştü ufak biraz dünde ben gitmişler bi ultrasonda gireyimdedim ama başka doktora oda moralimi alt üst etti salı günü sabah kendi doktorum geliyo ona gidicem artık kalp atışını görmesi lazım yoksa zaten o gün alır heralde hayırlısı olsun Allah oglusuma sağlık versin bidaha olur napalim:)
Yok gitmedim. 2. hamileliğim benim...bir problem yok diye gitmedim Birde alttan baktırmak istemiyorum onumuzdeki hafta gidecegim ins. artik kese gozukur herhalde birdecok su icerek sïkısık gittiginde daha kolaygorulebiliyormus.Pazartesi qittim canm daha kucuk dedi dogunu gorulebilirmis fakat doktorum pazartesi oldugu icin gidicem keseyi gorebiliriz muhtemelen kalp atisi 7-8. Haftalarda duyuluyormus. Hayirlisi bakalm. Merakla beklemedeyiz. Sen hic gitmedinmi.?
Muhtemel dogum tarihimiz aynı hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alırız inş.bende hamileyimmmmmmm
Bende sizle ayniyim bugun keseyi gördük cok şükürayni zamanlarda dogum yapacagiz ins. Sen gittinmi hic doktora . Keseyi gormek icinmi - kalp atislari icinmi gideceksin
allah kucagında da göstersin canım....Bende sizle ayniyim bugun keseyi gördük cok şükür
Biraz daha bekle Allahın izniyle de bişey olmaz inş. Kendi doktornada muayene ol hayırlı haberlerinin bekliyorum inşBenim doktorum izindeydi yerine bakan doktor söyledi moralimi alt üst etti yaaa salı günü kendi doktorum geliyo çok şükür ona gitcem hemen hemen alalım diyolar ben demesem alttan bakmiyo
İnşallah sabırla salı gününü bekliyorumBiraz daha bekle Allahın izniyle de bişey olmaz inş. Kendi doktornada muayene ol hayırlı haberlerinin bekliyorum inş
Yok canim normal ultrasonda gözüktüallah kucagında da göstersin canım....
bende cumartesi gideceğim..inşallah keseyi görürüm hayırlısıyla...
vajinal muayene ile mi göründü acaba ?
Sat tarihin 13 Mayıs mi seninde canım.. çok sevindim keseyi görmene kalp atışları için ne zaman cagirdiBende sizle ayniyim bugun keseyi gördük cok şükür
Bol bol dua et canim inş hayırlı haberlerini bekliyoruzpinyaltcanım.post: 41433138 .!.:İnşallah sabırla salı gününü bekliyorum
15 mayis canim sat tarihimSat tarihin 13 Mayıs mi seninde canım.. çok sevindim keseyi görmene kalp atışları için ne zaman cagirdi
Ayniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegiBenim göğüslerim çok acıyor sütyeni hiç çıkaramıyorum aynı durumda olan varmı? arada oğlum kucağıma atliyor ben bi bağırıyorum canımdan can gidiyor sanki dokunmaya bile gelemiyorum. inş hamilelik boyunca sürmez .
Bu arada ikinci cocuga hamile olmak daha zormus. Ilkinde rahatsiz hissetsen hemen yatabiliyorsun naz yapabiliyorsun. Ikincide maalesef ne yatabiliyorsun nede nazlanabiliyorsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun