• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Biz 5 arti 2 de keseyi gorduk canim..ama hemen ardindan da tatile ciktik..doktor donuste gel dedi kalp atisi icin.. benim gideceg tarihte 7 arti 4 oluyor..muhtemelen daha evvelde zor duyulurmus..sende durum nasil?
Bnde 5+ 5ken gitmiştim gördük keseyi 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama bn biraz sabırsızlanıyorum. Bnm bulantim cok fazla sürekli çıkarıyorum bugun biraz agrim var sende nasıl cnm

Bnde 5+ 5ken gitmiştim gördük keseyi 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama bn biraz sabırsızlanıyorum. Bnm bulantim cok fazla sürekli çıkarıyorum bugun biraz agrim var sende nasıl cnm

Ben biraz ayakta fazla kalirsam agrim oluyo hafif gecio hemen.. bulantimda henuz cok hafif ama doktorumun dedigine gore 7. Haftadan sonra belirtilerde biraz daha artis olurmus..

Kan tahlili m adet gunumde 94 çıktı 6 gün sonra 1118.64 çıktı keseyi alttan görmüştü ufak biraz dünde ben gitmişler bi ultrasonda gireyimdedim ama başka doktora oda moralimi alt üst etti salı günü sabah kendi doktorum geliyo ona gidicem artık kalp atışını görmesi lazım yoksa zaten o gün alır heralde hayırlısı olsun Allah oglusuma sağlık versin bidaha olur napalim:)
Amin inş her şey yolunda gider . Bende 4 gün geçtiğinde Kan tahlili yaptırdım 568 çıktı. Alttan baktırmak istemiyorum Biraz Korkuyorum için bekliyoruM

Pazartesi qittim canm daha kucuk dedi dogunu gorulebilirmis fakat doktorum pazartesi oldugu icin gidicem keseyi gorebiliriz muhtemelen kalp atisi 7-8. Haftalarda duyuluyormus. Hayirlisi bakalm. Merakla beklemedeyiz. Sen hic gitmedinmi.?
Yok gitmedim. 2. hamileliğim benim...bir problem yok diye gitmedim Birde alttan baktırmak istemiyorum :KK43: onumuzdeki hafta gidecegim ins. artik kese gozukur herhalde birdecok su icerek sïkısık gittiginde daha kolaygorulebiliyormus.

Benim doktorum izindeydi yerine bakan doktor söyledi moralimi alt üst etti yaaa salı günü kendi doktorum geliyo çok şükür ona gitcem hemen hemen alalım diyolar ben demesem alttan bakmiyo
Biraz daha bekle Allahın izniyle de bişey olmaz inş. Kendi doktornada muayene ol hayırlı haberlerinin bekliyorum inş

Benim göğüslerim çok acıyor sütyeni hiç çıkaramıyorum aynı durumda olan varmı? arada oğlum kucağıma atliyor ben bi bağırıyorum canımdan can gidiyor sanki :KK43: dokunmaya bile gelemiyorum. inş hamilelik boyunca sürmez :110::110: .
Bu arada ikinci cocuga hamile olmak daha zormus. Ilkinde rahatsiz hissetsen hemen yatabiliyorsun naz yapabiliyorsun. Ikincide maalesef ne yatabiliyorsun nede nazlanabiliyorsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Benim göğüslerim çok acıyor sütyeni hiç çıkaramıyorum aynı durumda olan varmı? arada oğlum kucağıma atliyor ben bi bağırıyorum canımdan can gidiyor sanki :KK43: dokunmaya bile gelemiyorum. inş hamilelik boyunca sürmez :110::110: .
Bu arada ikinci cocuga hamile olmak daha zormus. Ilkinde rahatsiz hissetsen hemen yatabiliyorsun naz yapabiliyorsun. Ikincide maalesef ne yatabiliyorsun nede nazlanabiliyorsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ayniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegi
Ama itiraf edeyim oglusumda gebeligi cok rahat atlatmisim bunda bende cok halzlsizim ve sinirliyim nedense

Back