- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Haftaya carsamba günü gidecegim inşallahSat tarihin 13 Mayıs mi seninde canım.. çok sevindim keseyi görmene kalp atışları için ne zaman cagirdi
Evet sinir bendede var maalesefAyniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegi
Ama itiraf edeyim oglusumda gebeligi cok rahat atlatmisim bunda bende cok halzlsizim ve sinirliyim nedense
Evet sinir bendede var maalesefAyniyiz canim benim de oglum var dedigin gibi hep istek hic bitmiyo istegi
Ama itiraf edeyim oglusumda gebeligi cok rahat atlatmisim bunda bende cok halzlsizim ve sinirliyim nedense
Benim ilk siz benden daha tecrubelisiniz. Burada cok nadir zorda kalinca alttan bakiyorlar. Dedigin gibi yaparim giderken su icer oyle giderm :) hayirlisi.Yok gitmedim. 2. hamileliğim benim...bir problem yok diye gitmedim Birde alttan baktırmak istemiyorumonumuzdeki hafta gidecegim ins. artik kese gozukur herhalde birdecok su icerek sïkısık gittiginde daha kolaygorulebiliyormus.
Sanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?neye göre dış gebelik yorumu yapıyor ben bazı dr. lara gerçekten şaşıyorum. değerin gayet güzel. 2 ye katlamazsa sorun var demek ama tek değerle ne dış gebeliğiymiş ?
benimde ağrıyor canım. hatta günde 3-4 defa adet sancısı giriyor saniyilik ama geçiyor. biz gördük kesemizi Allah devamınıda getirsin inşallah.Sanırım ihtimal olduğu için söyledi.Kese göründüğü zaman daha net bilgi verecekmiş.Bu arada bişey sormak istiyorum.Benim karnım çok ağrıyor.Kasıklarım ince ince ama çok acıtıcı bir şekilde sızlıyor.Normal mi bu?
geçmiş olsun canım. Allah yaşatmasın bidaha.Benim sanırım kimyasal gebelik , degerim düştü, kısmet sonraki zamanlara
Hosgeldin :)Bende araniza katiliyim kizlar :))
Hosbulduk canım :))Hosgeldin :)
Benim arkadasm kullanıyordu canım onda bsy olmadiArkadaşlar aranızda decavit kullanan varmı. 5 haftlk hamilyim bir haftadır kullanıyorum vücudunda alerji gibi bişey oluşmaya başladı doktrm tatil p.tesi gidicm ama kullanmaya devam edimmi bilemedi
Çok tşkr ederimBenim arkadasm kullanıyordu canım onda bsy olmadi
belki baska bisey alerji yapmıstır emin msn ilactan oldugunaÇok tşkr ederim
Rica ederim canım dikkat et internetten de arastrsaaydn byle bisey yapyo mu ilacBilmiyorum canım emin değilim aslında buara yumurtayıda bebek için çok tüketiyorum oda yapmış olabilr sırtın boynun perişan oldu sanada çok tşkr ederm
Anladm canım inşallah gecerYan etkilerinde yazıo ama emin olamadım ilk hamileliğim buradan birine danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?