• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Kizlar kan sulandırıcı igne kullanıp claxane veya fragmin yapılan yer anında morariyor benim bide bazen yapılan yerin iki parmak yukarı si morariyor böyle olan varmi
Merhaba bende claxane kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bende morluklar dan rahatsız oluyorum gobekten korktuğum için koldan yapıyordu eşim kollarim aşırı derecede morardi hatta kısa kollu şeyler giyemiyorum şimdi göbeğe başladım şimdilik bir şey yok gobekten devam.

Merhaba bende claxane kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bende morluklar dan rahatsız oluyorum gobekten korktuğum için koldan yapıyordu eşim kollarim aşırı derecede morardi hatta kısa kollu şeyler giyemiyorum şimdi göbeğe başladım şimdilik bir şey yok gobekten devam.
Bende koldan yapıyordum aşırı morarinca göbekten yapıyorum 4 gündür bu seferde göbeğimi mosmor yaptı bide iğneyi yaptığım yer değil tam göbek deligim morardi

çok ilginç bende niye problem olmuyor. dik tutuyorsunuz iğneyi değil mi ? ve sonuna kadar batırıyorsunuz ? bende sadece 2 gündür daha fazla acıma oluyor. bugün çok çok acıdı mesela.

çok ilginç bende niye problem olmuyor. dik tutuyorsunuz iğneyi değil mi ? ve sonuna kadar batırıyorsunuz ? bende sadece 2 gündür daha fazla acıma oluyor. bugün çok çok acıdı mesela.
Evet aynen öyle yapıyorum oğlumda fragmin kullandım hiç ne bir morarma ne bir acı oldu ama bu iğne ilk 2 dk felan çok acıyor ilacı verdikten sonra ertesi günde hemen morariyor

Pıhtılaşma sorunun veya bebek kaybinyoksa aspirin yeterli geliyor benim iki tane karnımda öldü oyuzden ben erken öğrendim 4.haftada başladım hemen aspirin +igne+folbiol
Canim pihtilasmam var ama ignelik bi deger degil dedi dr m ama unv.hast.dr tedbir amacki yazacaz dedi benim 8 haftalik bi boş gebeligim 5 haftalik kimyasal dusugum ve dış gebelik gecirdim .bi dr kullanalim dedi bi dr tedbir amacki yazalim dedi ikilemdeyim ama persembe günü belli olacak .heterzigot 4G 5G ym

A
Canim pihtilasmam var ama ignelik bi deger degil dedi dr m ama unv.hast.dr tedbir amacki yazacaz dedi benim 8 haftalik bi boş gebeligim 5 haftalik kimyasal dusugum ve dış gebelik gecirdim .bi dr kullanalim dedi bi dr tedbir amacki yazalim dedi ikilemdeyim ama persembe günü belli olacak .heterzigot 4G 5G ym
Anladım çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucaklarimiza versin

bi ablamla konustum doktor daha dillendrme degerin çok düşük yükselmezse üzülürsün dedi:(

Back