- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Yok canim daha degerim 1858 erken dahakeseyi gördnmü canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim daha degerim 1858 erken dahakeseyi gördnmü canm
KAÇINCI GÜN DEĞERİ BU CANMYok canim daha degerim 1858 erken daha
Bekelenen tarihten sonraki 6. Gün oglumda bu degrim 5000 bindi bu tarihte keseyi görmüştüm ama bu daha geride bakalim artikKAÇINCI GÜN DEĞERİ BU CANM
merhaba canım senın bat neydı
merhabalar bayanlar bende inş. Şubat ayında tekrardan anne olacagım. SAT tarihim 13 Mayıs. adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım pozitif olunca 9 haziranda kan tahlili yaptırdım degerim 568. çıktı. Daha doktora gitmedim. Biraz bekleyipde gidecegim. Kese göbekten gözüksün istiyorum Vajinal ultrason istemiyorum hepimiz için hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım. 3. Gebelikten sonra öğrendik aslında. Son iki gebelikte iğneye rağmen biri kanamalı düşük biri kalp atışı yoktu. Yani tahminimce tek sorun pıhtılaşma değil. Ama ne onu da bilmiyorumcanım çok çok geçmiş olsun. acıyı tazelemek adına değil ama daha erken neden anlaşılmadı pıhtılaşma olduğu. yazık değilmi sana ? çok üzüldüm. benimde bu sebepten 2 kaybım var. bende erken öğrendim. sat 10 mayıstı. adet günü öğrendim ve hemen başladık iğnelere. 10. iğnemi oldum ben bugün keseyide gördük çok şükür. inşallah bu defa alırız minik kelebkelerimizi kucağımıza.
daha önce konuştuk galiba canım. benim sadece 1 tanesi böyle oldu.ç aynısı mosmor ve taş gibi oldu orası. tamamen sokunca ve dik tutunca morarmadı diğerleri. ama artık hassaslaşmayamı başladı bilemem çok canım yanıyor vururken iğneyi.Kizlar acil yardım lutfenclaxane ignemi dün 7 de vurdum 8de bi baktım mosmor olmuş ya acaba vücut kabul etmiyormu yaaa
lupus testlerini yaptırdın mı canım ?Teşekkür ederim canım. 3. Gebelikten sonra öğrendik aslında. Son iki gebelikte iğneye rağmen biri kanamalı düşük biri kalp atışı yoktu. Yani tahminimce tek sorun pıhtılaşma değil. Ama ne onu da bilmiyorum
Geçmiş olsun csnım. İyi düşün iyi olsun. Bende bira, tedirgin olmuştum ama herkesin ki bir olmuyormuş. Bazılarının 5 hadtalıkken 11 mm 12 mm keseleri var. Benim ki 5+1 de 5.6 mm korkuyorum ama elimizden gelen bişey yokMerhaba kizlar bugün ikikez moralim alt üst oldu morluklari mi biliyosun üzgünüz malum dünkü olan dahada büyüdü ve doktora gittim dedimki gitmişler birde ultrason à gireyim girdim ve dünya 3.kez başıma yıkıldı oda ne kese aynı ufacık oysa 6+0 kocaman olup içindedir bebek olması lazım doktor gelişmemiş dedi öğleden sonra gel alalım dedi neyse kan testi felan yaptılar ikide gittim dedim bide vajinal usg den bakalım baktık benim fasulyem orda minicik im ama dediki doktor pek sağlıklı gözükmüyor kese çok küçük 7.5 mm yolk kesede 3.5mm dedi normalde yolk daha küçük olması lazım dedi bu haftada kalp atışını duymayız ama ekranda pit pit görmem lazımdı yok dedi ama dedi haftaya salı gününe kadar bekleyin bekliyorum geç döllenme olmuştur dedi öf yaaaa çok moralim bozuk kızlar aglayamiyomda oğlum görmesin diye sizde cevrenizde böle olup sonradan sağlıklı bir şekilde gebeliği devam eden varmi
Aynen cnm yaa zaten 19 yaşında ve 20 yaşındayken iki tane kaybım olmuştu bunu yaştanmine daha olgun karşıladım doktor bile şaşırdı ama içten içe üzülüyorum bide söyle düşünüyorum herzaman sağlıklı ise dünyaya gelir sagliksiz sa vücut atar bir şekilde diye 4 kere hamile kaldım neden 5 olmasın allah sağlık verdikten sonra ama yinede aklım hep orda offfyaaaGeçmiş olsun csnım. İyi düşün iyi olsun. Bende bira, tedirgin olmuştum ama herkesin ki bir olmuyormuş. Bazılarının 5 hadtalıkken 11 mm 12 mm keseleri var. Benim ki 5+1 de 5.6 mm korkuyorum ama elimizden gelen bişey yok
Benim bu 6. Hamileliğim o kadar korkarak hamile kaldım ki tam 4 yıl asla bebek lafı duymak istemedimAynen cnm yaa zaten 19 yaşında ve 20 yaşındayken iki tane kaybım olmuştu bunu yaştanmine daha olgun karşıladım doktor bile şaşırdı ama içten içe üzülüyorum bide söyle düşünüyorum herzaman sağlıklı ise dünyaya gelir sagliksiz sa vücut atar bir şekilde diye 4 kere hamile kaldım neden 5 olmasın allah sağlık verdikten sonra ama yinede aklım hep orda offfyaaa
Hadi yaaaa allah sağlık versin yine olurBenim bu 6. Hamileliğim o kadar korkarak hamile kaldım ki tam 4 yıl asla bebek lafı duymak istemedim
Belki damara denk getirmişsindir. Yoksa clexane her zaman öyle morluk olmuyo. Arada oluyoBu arada morlugumda taa göbeğimi yarını kapladı doktor iğnenin yan etkisi dedi
Hayırlısı ne yapalım. Herşey Allahın takdiri.... Bi ara cgh yöntemi ile tüp bebek bile düşündük. Gücüm yetmedi. Mecburen vazgeçtikHadi yaaaa allah sağlık versin yine olur
Galiba zaten koldan yapcam artik haftaya salı belkide Son olcak ön kutu var bari sağlık ocağına veririm onlaridaBelki damara denk getirmişsindir. Yoksa clexane her zaman öyle morluk olmuyo. Arada oluyo