selam canım rabbim azmini daim etsin bende an itibariyle günlük açtım hedeflerımız aynıMerhabalar arkadaşlar
Yaşım 25 , boyum 163 kilom 77.8 . 4 sene önceki doğumumdan sonra kendimi henüz toparlayamamış bir anne olarak düzenli spora başladım ve artık eski kiloma dönme zamanım geldikendime özel diyet uygulayamıyorum çünkü çocuğum ve kilo problemi olmayan bir eşim olduğu için besleyici ve doyurucu yemekler hazırlamak zorunda kalıyorum ve kendime ekstra yemek hazırlamaya vaktim olmuyor malumunuz.bu sebeple diyet yemekleri hazırlamak yerine porsiyonlarımı küçülttüm.
Yakın zamanda koşu bandı edindim , bugün 5. günüm her gün 5000 adım atacak şekilde (yaklaşık 50-55 dk) yürüyüş yapıyorum.
Hedefim 65 kilo !!!
Haftalık kilo verme hedefim ise 1-2 kilo
Desteklerinizi bekliyorum , günlük rapor vermeye çalışacağım , sağlıcakla kalın
Öncelikle hoşgeldin , hedeflerimiz aynıymış aynı gün de başladıysak güzel motive olur bizim için takipleşmek uğrayacağım muhakkakselam canım rabbim azmini daim etsin bende an itibariyle günlük açtım hedeflerımız aynıgünlük 40,45 dakika yurumeye çalışıyorum kosu bandında istikrarlı olunca fazlasıyla karşılığını verıyo yürümek takıp edıcem senı banada beklerım
Super gidiyosun durmak yok yola devam:)Bugün biraz daha formundaydım 7000 E yakın adım attım .
Bugüne özel beslenme listem;
Kahvaltı:
2 su bardağı yeşil çay
3-4 parça börek
5 zeytin
Şekersiz siyah çay
Öğlen:
Yağsız salata
Yoğurt
1 kase çorba
Akşam:
Salata
Tirit(tadımlık)
Sarma(2 adet)
Canım başarılar diliyorum.Sporun ve beslenme şeklin çok güzel..Sonuçların çok iyi olack canım istikrarı elden bırakma.Takipteyim :)Merhabalar arkadaşlar
Yaşım 25 , boyum 163 kilom 77.8 . 4 sene önceki doğumumdan sonra kendimi henüz toparlayamamış bir anne olarak düzenli spora başladım ve artık eski kiloma dönme zamanım geldikendime özel diyet uygulayamıyorum çünkü çocuğum ve kilo problemi olmayan bir eşim olduğu için besleyici ve doyurucu yemekler hazırlamak zorunda kalıyorum ve kendime ekstra yemek hazırlamaya vaktim olmuyor malumunuz.bu sebeple diyet yemekleri hazırlamak yerine porsiyonlarımı küçülttüm.
Yakın zamanda koşu bandı edindim , bugün 5. günüm her gün 5000 adım atacak şekilde (yaklaşık 50-55 dk) yürüyüş yapıyorum.
Hedefim 65 kilo !!!
Haftalık kilo verme hedefim ise 1-2 kilo
Desteklerinizi bekliyorum , günlük rapor vermeye çalışacağım , sağlıcakla kalın
Saol Can'ım destek görmek Nasıl güzel geliyor anlatamamCanım başarılar diliyorum.Sporun ve beslenme şeklin çok güzel..Sonuçların çok iyi olack canım istikrarı elden bırakma.Takipteyim :)
Dün akşam yediğimin haddi hesabı yoktu misafir vardıyemek üzerine cipsler çikolatalar gazozlar hepsinden tadımlık yedim
Bugün de misafirim var ve yine tadımlık herşeyden yemeye devam
Sporumu yaptım , pazara gittim , annemgile ev arasında mekik dokudum , şimdiden suyum çıktı yani
Bugün 6. günümdü, salı tartı günü merakla bekliyorum sonucu
Bende sonucunu merakla bekliyorum.Canım şu kaçamakları yapmasan sonucun daha iyi olur.Akşama dikkat et emeğin boşa gitmesin.[/QUOTE]Bend[ pQUOTE="orignate, post: 44425877, member: 250121"]Dün akşam yediğimin haddi hesabı yoktu misafir vardıyemek üzerine cipsler çikolatalar gazozlar hepsinden tadımlık yedim
Bugün de misafirim var ve yine tadımlık herşeyden yemeye devam
Sporumu yaptım , pazara gittim , annemgile ev arasında mekik dokudum , şimdiden suyum çıktı yani
Bugün 6. günümdü, salı tartı günü merakla bekliyorum sonucu
Tabiki çözümü var, mesela akşam ağır yemek yiyeceğimi biliyorsam kahvaltı ve öğle yemeğini olabildiğince hafif yapıyorum. Ya da o gün şirazeden çıktıysam ertesi gün dengeliyorum. Umutsuzluk sadece daha çok yememize sebep olur, ne olursa olsun durmak yok yola devamAhh ahh bend diyete başladığım ilk 2 ay kaçamaksız devam ettim ama bugünlerde senin gibi tadımlık yiyeceğim diyorum sanki biraz fazla kaçırıyorum Sonra da çok pişman oluyorum.
Şu kaçamakları nasıl önleye biliriz yahu ne yapmak gerek
Tabiki çözümü var, mesela akşam ağır yemek yiyeceğimi biliyorsam kahvaltı ve öğle yemeğini olabildiğince hafif yapıyorum. Ya da o gün şirazeden çıktıysam ertesi gün dengeliyorum. Umutsuzluk sadece daha çok yememize sebep olur, ne olursa olsun durmak yok yola devam
Hafif tempoda mı yürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?