2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

Bende şimdi geldim doktordan 18+2 olduk ama yine ogrenemedim :KK1: ilk bebeğimiz çok sukur sağlığı iyi hersey yolunda ama yok bi uygun pozisyonda durmuyor:anneadayı:
Rabbim hayirlisini nasip etsin

merhaba mely_mely, öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. ben de 17+1 haftalık hamileyim ve geçtiğimiz cumartesi öğrendim oğlum olacağını.:emir_bebek: Merak etmemek elde değil seni çoook iyi anlıyorum. bu arada ocak annelerinden kiminle konuştuysam %90 erkek dedi, sanırım kız bebek çok nadir olacak ocak ayında :KK25:[/QUOTE
Ne zaman net cinsiyetini ogrenebiliyoruz ki bana net degil ama kiz gibi dedi doktor

Son düzenleme:
Merhaba siteyi yeni duydum benim de ilk bebegim ve cinsiyet konusunda kafamiz karıştı doktor kiza benziyor ama kesin degil dedi kapatmiyor da ne zaman net ogrenebiliyoruz ki

Tabiki de oyle cinsiyet konusunda mutlaka su olsun gibi bir istegimiz yok ama belli olmayinca da birseyler almaya baslanmiyor malum
Seni çok iyi anlıyorum Cnm bn de aynı durumdayım hiç farketmez cinsiyeti sağlıklı olsun yeter tabi kii. Ama ilk çocuk olunca heyecan çok insan birşeyler almak istiyor cinsiyetini bi an ince öğrenmek istiyor. Bi dahaki randevu 3 hafta sonra o zamanda 21 haftalık olucam inşallah öğreniriz artık. Sende inşallah bi an önce ÖĞRENİRSİN
Rabbim hayirlisini nasip etsin :emir_bebek::KK200::nazar:

Ne güzel erkenden ogrenmissiniz maşallah . Allah sağlıkla hayırla kucaginiza almayı nasip etsin Cnm :nazar:
Teşekkürlar canım darısı sana da:KK39: ben ilk 12 de gittim net değildi...sonra merakımdan devlette bi doktora gittim 15 te o erkek kesin dedi en son 17 de de kendi doktorumda vardı randevum o da onayladı...erkekler daha çabuk belli ediyorlar kendilerini çıkıntıları sağolsun:-):-):-) aslında sende cinsiyeti öğrenmek için devlete gitsen görebilirsin baya büyümüş senin sıpa:KK36:

Teşekkürlar canım darısı sana da:KK39: ben ilk 12 de gittim net değildi...sonra merakımdan devlette bi doktora gittim 15 te o erkek kesin dedi en son 17 de de kendi doktorumda vardı randevum o da onayladı...erkekler daha çabuk belli ediyorlar kendilerini çıkıntıları sağolsun:-):-):-) aslında sende cinsiyeti öğrenmek için devlete gitsen görebilirsin baya büyümüş senin sıpa:KK36:
Ankarada yaşıyorum ben Cnm gataya gittim ogrenemedim bebek uygun pozisyonda degildi,ilk gidiste erkege benziyor dediler bi dahakinde kıza net değildi ama sadece benzetme.zekai tahir Burak diye bi devlet hastanesi var ona da gittim o hiç cinsiyet söylemiyor :KK43: özele gidiyim diyorum yine uygun pozisyonda değilse yine ogrenemicem az daha sabrediyim diyorum :)

Ankarada yaşıyorum ben Cnm gataya gittim ogrenemedim bebek uygun pozisyonda degildi,ilk gidiste erkege benziyor dediler bi dahakinde kıza net değildi ama sadece benzetme.zekai tahir Burak diye bi devlet hastanesi var ona da gittim o hiç cinsiyet söylemiyor :KK43: özele gidiyim diyorum yine uygun pozisyonda değilse yine ogrenemicem az daha sabrediyim diyorum :)
Tatli ye de gel diyor burda doktorlar bebek uygun pozisyonda degilse

ben 17+2 haftalık hamileyim bende 6 ağustosta öğrendim cinsiyeti kesin erkek dedi ben kordonu olabilr dedim hayır değil dedi ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ben henüz hiç alışverişe başlamadım bile kasım başında doğum iznine ayrılınca başlarım alışverişe diye düşünüyorum

X