- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi ogret_menim
Cok tatliymis ya , güle güle giysin canim yavrucugun:)Kipadan 18 tlye aldım
Ellerine sağlıkk cnm, bizimde halamiz yapicak kurabiyelerimizi Insallah, butik kurabiyeci zaten :)Yaptiklarim bunlar, bizim kiza da yapacagim insallah :)ogret_menim
Tam gaza gelmistimki dayısının yolladığı fotolar durdurdu beni.benim de oglusumun çorapları var artık tamam mi paylascam birazdan,hihAllahım bakıp bakıp seviyorum çorapları eşim de geldi şimdi gördü bayıldı :)) allahim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah :)) iyidir iyidir moda girmek birşeycik olmaz insan gördü mü alası geliyor valla dayanamıyorum :)
evt chıcconun urunlerı cok guzel.alınca resımlerını yuklersenız bızde goruruz..Kuzular günaydın.Dün Ankamall Avm ye gittik.Chicco da araç gereclerde %30 indirim bi çok üründe de %50 indirim var.Mesela Chicco nun mama sandalyesi kendi mağazasında 459.dan 321 tl ye düşmüş.joker mağazasında 459 a satılıyor.hamile bel yastıkları falan da var.Eğitici oyuncaklari falan güzel.tatile gidiyorum bisi almiyim dedim,dönüşte ugrayacagim insaAllah.Beğeniyorum chicconun ürünlerini.
Öncelikle hayırlı olsun.Senin için çok daha güzeldir sanırım anneligi beklemek.çok sevindim :) internette e -bebek,trendyol,1v1y,n11 güvenilir.Aklıma da gelen olursa yazarım canim.merhaba ben henüz bir şey almadım tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve ilk gebeliğim daha çok nerelerden almam gerektiğini bile bilmiyorum hangi siteleri önerirsiniz antalya da yaşıyorum
Canım ilk resimdekinş kaça aldın? Bi de e bebekte baktım bulamadım, ne olarak geçiyor?Bu ikisini de e bebekten indirimden almıştım atta çantası da var boncuğumun :))
Hazırlıklara nelerden başladınız. Ve neler çok gerekli neler gereksiz. Bu konuda kafam çok karışık ve bundan dolayı hiç bir şey alamıyorum. Bugün ilk alışverişimi yaptım butik bebe den. Tavsiye ederim güzel şeyler var tabi ne alacağını bilene... Yoksa benim gibi günlerce öyle bakarsınız:)Öncelikle hayırlı olsun.Senin için çok daha güzeldir sanırım anneligi beklemek.çok sevindim :) internette e -bebek,trendyol,1v1y,n11 güvenilir.Aklıma da gelen olursa yazarım canim.
Aslında bu konuda talep gelmişti bi arkadaştan daha ben de ihtiyaç listesi hazirlayacaktim hatta ama bi türlü elim varmadi tatilde olduğum içinHazırlıklara nelerden başladınız. Ve neler çok gerekli neler gereksiz. Bu konuda kafam çok karışık ve bundan dolayı hiç bir şey alamıyorum. Bugün ilk alışverişimi yaptım butik bebe den. Tavsiye ederim güzel şeyler var tabi ne alacağını bilene... Yoksa benim gibi günlerce öyle bakarsınız:)
Çok teşekkür ediyorum:))))Aslında bu konuda talep gelmişti bi arkadaştan daha ben de ihtiyaç listesi hazirlayacaktim hatta ama bi türlü elim varmadi tatilde olduğum içinben tatilden dönene kadar bi kaç şey yaziyim zorunlu olabilecek.
Hastane çıkışı,yenidogan tulumu,yeni doğan emzigi ve biberonu,çoraplar,penye basliklar- şapkalar,penye ve kalın battaniye,puseti,çorabı,onlugu,süt sağma makinesi(sütun çok gelmesi durumunda sagip saklamak için ve çalışan annelere de birebir),aylara göre zibinlar,kiyafetler,kuveti,sampuani,sungeri,kovasi vb.ilk oyuncaklar,beşiği,yatağı,yastığı,yorganı,nevresimi,alt açması,bebek bezi,pisik kremi,pudrasi,ıslak mendili,bakım çantası,bebe yağı,burun aspratoru,ateş ölçeri..özellikle amerikan pantolon dedikleri corapli pantolonları seviyorum ben.ilerleyen dönemlerinde bebeğe uyku tulumu da çok iyi oluyor.üstünü açsa bile uyurken usudu endişesi olmuyor.bunlar dışında ben biberon sterilizatoru almayı düşünüyorum..biberonlari temiz mi derdine dusmiyim diye.daha kişisel alacaklarım da var.aldığım zaman paylasirim canim.azıcık fikir olsun diye yazdım.
teşekkür ederim korkuyla bekliyorum anneliği inşallah sonunu getirebilirim.Öncelikle hayırlı olsun.Senin için çok daha güzeldir sanırım anneligi beklemek.çok sevindim :) internette e -bebek,trendyol,1v1y,n11 güvenilir.Aklıma da gelen olursa yazarım canim.
peki çocuk kıyafetlerin de hangi markaları tercih etmeliyim bakım ürünlerin de sebamed mustela vb duyuyorum ama hangisi tercih edilmeli bilmiyorum.birde biberon emzik vb :) kusura bakmayın evin en küçüğüyüm ve oğlum yıllara sonra gelen ilk bebek olacak tecrübesizimAslında bu konuda talep gelmişti bi arkadaştan daha ben de ihtiyaç listesi hazirlayacaktim hatta ama bi türlü elim varmadi tatilde olduğum içinben tatilden dönene kadar bi kaç şey yaziyim zorunlu olabilecek.
Hastane çıkışı,yenidogan tulumu,yeni doğan emzigi ve biberonu,çoraplar,penye basliklar- şapkalar,penye ve kalın battaniye,puseti,çorabı,onlugu,süt sağma makinesi(sütun çok gelmesi durumunda sagip saklamak için ve çalışan annelere de birebir),aylara göre zibinlar,kiyafetler,kuveti,sampuani,sungeri,kovasi vb.ilk oyuncaklar,beşiği,yatağı,yastığı,yorganı,nevresimi,alt açması,bebek bezi,pisik kremi,pudrasi,ıslak mendili,bakım çantası,bebe yağı,burun aspratoru,ateş ölçeri..özellikle amerikan pantolon dedikleri corapli pantolonları seviyorum ben.ilerleyen dönemlerinde bebeğe uyku tulumu da çok iyi oluyor.üstünü açsa bile uyurken usudu endişesi olmuyor.bunlar dışında ben biberon sterilizatoru almayı düşünüyorum..biberonlari temiz mi derdine dusmiyim diye.daha kişisel alacaklarım da var.aldığım zaman paylasirim canim.azıcık fikir olsun diye yazdım.
Canım inan bende senin gibi aynı şaşkınlığı yaşıyorum.. Sadece birkaç duyduğum şey var bu konuda..peki çocuk kıyafetlerin de hangi markaları tercih etmeliyim bakım ürünlerin de sebamed mustela vb duyuyorum ama hangisi tercih edilmeli bilmiyorum.birde biberon emzik vb :) kusura bakmayın evin en küçüğüyüm ve oğlum yıllara sonra gelen ilk bebek olacak tecrübesizim
emzık.bıberon konusunda bende chıcco yu duydum arkadaslar hastane cıkışıda azız bebeyı duydummmCanım inan bende senin gibi aynı şaşkınlığı yaşıyorum.. Sadece birkaç duyduğum şey var bu konuda..
Bende gelecek cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. Emzik ve biberon konusunda yeni doğum yapan arkadaşlarım AVENT i tavsiye ettiler. Hastane çıkışı konusunda İDİL BEBE yi söyleyen çok oldu ama başka tavsiyeleriniz var mı..