Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kaç tane ve kaç parçalı hastane çıkışı alacaksınız. Bizim bir de sünnetimiz olacak ondan 1 gün fazla kalacağız hastanede .
Neler almalıyım ki acaba...

Kaç tane ve kaç parçalı hastane çıkışı alacaksınız. Bizim bir de sünnetimiz olacak ondan 1 gün fazla kalacağız hastanede .
Neler almalıyım ki acaba...
gerçekten tecrübesizlik çok kötü bir sürü marka var ne yapacağımı şaşırdım park yatak mı normal bebek odasımı kiracıyım ne yapsam vb vb vb bir sürü şey var.sünnet bende düşünüyorum bakalım ne olacak

Sevgili Ocak anneleri...Hamileliğimizin başından beri iyi-kötü birçok şeyi paylaştık...Hemen hemen hamileliğimizi yarıladığımız şu günlerde,cinsiyetler öğrenildi,hazırlıklar başladı,heyecan artıp,zaman azalıyor...İstedim ki bebişlerimize aldığımız cicileri de burada paylaşalım...İndirimlerden birbirimizi haberdar edelim,bu anlamda da birbirimize faydamız dokunsun...Hem de karşılıklı fikir edinelim...Rabbim yavrularımızı da kucağımıza almayı,aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin...Hadi bakalım ilk paylaşımlar benden gelsin...Oğluşumun cicileri:21::21::21:
Canım bu sıtedekılere bayıldım. Bunları turkıyeden alma yolu yok mu

gerçekten tecrübesizlik çok kötü bir sürü marka var ne yapacağımı şaşırdım park yatak mı normal bebek odasımı kiracıyım ne yapsam vb vb vb bir sürü şey var.sünnet bende düşünüyorum bakalım ne olacak
Aynı sorun bizde de var kiracı olmak. Ev değiştirecektik bebiş için ama son anda vazgeçtik. En az 6-7 ay sizin odanızda yatacak bir yatak alın yeterli dediler. Tabi her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Böylece insanın morali bozuluyor . Hastane çıkışı için eltim geçen sene doğum yaptı o '' 1 adet 10 parçalı 2 adette 5 parçalı al dedi'' forum yada bloglara bakıyorum hiç gerek yok yazıyor... Zaten çok az giyecek yazıyor. Bende e o zaman neden pahalı bişey alayım ki diye düşünüyorum..

Sevgili Ocak anneleri...Hamileliğimizin başından beri iyi-kötü birçok şeyi paylaştık...Hemen hemen hamileliğimizi yarıladığımız şu günlerde,cinsiyetler öğrenildi,hazırlıklar başladı,heyecan artıp,zaman azalıyor...İstedim ki bebişlerimize aldığımız cicileri de burada paylaşalım...İndirimlerden birbirimizi haberdar edelim,bu anlamda da birbirimize faydamız dokunsun...Hem de karşılıklı fikir edinelim...Rabbim yavrularımızı da kucağımıza almayı,aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin...Hadi bakalım ilk paylaşımlar benden gelsin...Oğluşumun cicileri:21::21::21:
bayıldım:))))

Izmirde yaşayanlar için bucada koton outlet var alt katı fırsat katı mağazalardan kalan ürünleri orada topluyorlar yarı fiyatına... Yenidoğan dan Başlıyor her yaşa kadar var.. Sezon sonu ürünler çok oluyor sezon ürünleri defolu genelde ben Mayıs Ayında Mont almıştım biraz büyük kışın giysin diye 119 tlydi 29 tlye aldım kız kardeşime.. etekler montlar pantolonlar her şey çok güzel.. Kız kardeşim bu arada 18 aylık :))
Ben Kuşadasındayım ama doktor için İzmire gelip gidiyoruz haftaya cumartesi randevumuz var bana alışveriş için tavsiye edebileceğin yerler var mı... Ve Koton nerede...Şimdiden teşekkürler..

cam-fanus-musluklu-ayicik-suslemeli-lacivertli-lohusa-serbetligi-lohusa-serbeti.jpg can-bebek-lavanta-kesesi-dogum-odasi-susleme-standi.jpg cift-katli-keten-mavi-patikli-ayicikli-altin-yastigi.jpg eldivenli-bere-atlili-kuzey-bebek-dogum-odasi-suslemesi-kapi-susu.jpg kisiye-ozel-tasarimli-bebek-isim-cercevesi.jpg kot-kumas-kaplamali-isimli-converce-temali-atahan-bebek-isme-ozel-dogum-ani-hatira-defteri.jpg kotlu-patikli-ayicikli-fiyonklu-altin-yastigi.jpg ozel-kavanozlu-el-yapimi-bebek-dogum-ikram-bufesi-bezeleri.jpg pr_01_141_max.jpg
Amaaaanııııın ne kadarrr tatlılarrr :) maşallah güle güle kullansın Doğa ve annesi :) instagramdan baktım şimdi çok güzel şeyler var, kapı süslerine falan bayıldım. Tesekkür ederim cnm ben de inceleyip bizim Doğa'ya sipariş vereyim zamanı gelinceee :)
Ben kapı süsünü kendim yapacağım hatta birçok şeyi.. Zaten normalde de işten kalan zamanımda pasta kurabiye sabun taş falan yapıyordum. İlk defa kendim için yapacağım..İnternette çok araştırdım hoşuma gidenleri ekliyorum bakalım beğenecek misiniz...
14050250451_b.jpg
14050220661_b.jpg
14050233441_b.jpg
a5a5383e40a4a111dc0de49c0f4d5201.jpg blogger-image--851904869.jpg

Eklentiler

• lacivertli-krem-renkli-kurdele-kaplamali-ayicikli-selim-bebek-dogum-cikolatalari.jpg
    lacivertli-krem-renkli-kurdele-kaplamali-ayicikli-selim-bebek-dogum-cikolatalari.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 220
Aynı sorun bizde de var kiracı olmak. Ev değiştirecektik bebiş için ama son anda vazgeçtik. En az 6-7 ay sizin odanızda yatacak bir yatak alın yeterli dediler. Tabi her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Böylece insanın morali bozuluyor . Hastane çıkışı için eltim geçen sene doğum yaptı o '' 1 adet 10 parçalı 2 adette 5 parçalı al dedi'' forum yada bloglara bakıyorum hiç gerek yok yazıyor... Zaten çok az giyecek yazıyor. Bende e o zaman neden pahalı bişey alayım ki diye düşünüyorum..
bende aynı düşüncedeyim 1 adet 10 lu takım alacağım kaliteli başka da bir şey düşünmüyorum.yatak daha çok park yatak alsam diyorum ikinci el satan var antalya da yaşıyorum antalya anneleri diye bir grup var ve orada satılıyor

Eki Görüntüle 1606206 Eki Görüntüle 1606207 Eki Görüntüle 1606208 Eki Görüntüle 1606209 Eki Görüntüle 1606210 Eki Görüntüle 1606211 Eki Görüntüle 1606212 Eki Görüntüle 1606214 Eki Görüntüle 1606215
Ben kapı süsünü kendim yapacağım hatta birçok şeyi.. Zaten normalde de işten kalan zamanımda pasta kurabiye sabun taş falan yapıyordum. İlk defa kendim için yapacağım..İnternette çok araştırdım hoşuma gidenleri ekliyorum bakalım beğenecek misiniz... Eki Görüntüle 1606200 Eki Görüntüle 1606202 Eki Görüntüle 1606203 Eki Görüntüle 1606204 Eki Görüntüle 1606205
hepsi çok güzel bende bir ara sabun yaptım ama öyle çok değil bebek görmeye gelenlere kutu içinde kuzu sabun yapsam mı diyorum yoksa magnet mi yapsam karar veremedim

İki gün giremedim neler kaynatmissinizz :) hemen cevap veriyorum sorulan sorulara :) aklima gelen ilk soru emzik ve biberon markası...ben emzigi aventten alicam,hatta alındı...biberon ise eligonun dediği gibi gaz yapmayi önleyen dr.brown alicam..

Hastane çıkışı konusunda İdil Baby,Aziz Bebe,Chicco alinabilir diye düşünüyorum.en uygun fiyatli olani Aziz bebe.Ama bence 10 parçalı şeylere hiç lüzum yok.anlamsız parçalar da var.hatta ellik çok gereksiz bi nesne sürekli bebeğin elinden düşüyor.elligi gecmeli tulumlar var onlar daha basarili.ekstradan hastane çıkışı bi tane özel bisi düşünüyorum.yani benim geceligime uygun olan bi tulum yaptirabilirim mesela.fotoğraf çekimi icin.bunun dışında hastaneye bi kaç zibin ve tulum götürmeyi düşünüyorum.sapkalariyla beraber.bizim de sünnet işimiz olacak gibi.bir de sezeryan falan olunca o hengamede anlaşılmıyor bebeğin üstü basi da batabiliyor.ne olur ne olmaz.yeni dogan için çok fazla bisi almaya gerek yok.çok hizli o etcukleri doluyor çünkü.1 ay,0-3 ay almanızı öneririm daha ziyade.bebek bezi markası Prima Premium caire almalısınız.daha geçen ay doğan bi bebisimiz de test ettik onayladik.cildi en çok onu sevdi.molfix gobek bağı oyuntulu tamamen hikaye bi bez.reklamina aldanmayın.

Niy
teşekkür ederim korkuyla bekliyorum anneliği inşallah sonunu getirebilirim.
Niye korkuyosun asla öyle kötü şeyler getirme aklına.cunki biz forumda kötü düşünceleri yasakladık.sadece dua ediyoruz birbirimize.çok.şukur bugunumuze.Bebisine kavusacaksin sag salim annesi insaAllah. :KK66:

peki çocuk kıyafetlerin de hangi markaları tercih etmeliyim bakım ürünlerin de sebamed mustela vb duyuyorum ama hangisi tercih edilmeli bilmiyorum.birde biberon emzik vb :) kusura bakmayın evin en küçüğüyüm ve oğlum yıllara sonra gelen ilk bebek olacak tecrübesizim
Islak mendili unibaby yenidogan,sampuani ve banyo köpüğü Chicco öneririm canim.özenle araştırıldi, kullanılıyor yeğenlerim tarafından :KK66: bi de benim oglusuma kullanacağız şimdi :) kusura neden bakalım.bu topigin amacı bu zaten.paylasmakkkkkkk :KK66:

Kiraciysan zaten su anda da boşver odayı.daha erken.12-18 aya kadar yanında park yatakta yatirirsin zaten dimi canim.ben kiracı di ilim ama odasını özenli seçmek istiyorum.hamilelik dönemimde zor olur diye hem de gerek duymadığım dan sonraya bırakıyorum oda işini.

Canım bu sıtedekılere bayıldım. Bunları turkıyeden alma yolu yok mu
Tabiki var bazı markaları.mesela carters.ama o sitedekinin bi hayli fazlasına satılıyor bir çok ürün.bazen trendyolda indirime giriyor.bu siteden alışveriş yapmak mümkün türkiyede de.paypal kart cikarttirirsan içine para yükleyip yurtdışından alışveriş yapabiliyorsunuz.ama bütün ürünler türkiye gonderimli diil.ona dikkat etmek gerek.ya da kendi kredi kartinizla da alabilirsiniz ancak dolar üzerinden satış yapıldığından bankanız kendi kur farkını uygulayabiliyor.teşekkür ediyoruz teyzesi.sizin de güzel cicileriniz olsun :KK66:

bende aynı düşüncedeyim 1 adet 10 lu takım alacağım kaliteli başka da bir şey düşünmüyorum.yatak daha çok park yatak alsam diyorum ikinci el satan var antalya da yaşıyorum antalya anneleri diye bir grup var ve orada satılıyor
Besigi sıfır alabilsen daha güzel olur sanki.yikanmaz filan ya :KK43:

Eki Görüntüle 1606206 Eki Görüntüle 1606207 Eki Görüntüle 1606208 Eki Görüntüle 1606209 Eki Görüntüle 1606210 Eki Görüntüle 1606211 Eki Görüntüle 1606212 Eki Görüntüle 1606214 Eki Görüntüle 1606215
Ben kapı süsünü kendim yapacağım hatta birçok şeyi.. Zaten normalde de işten kalan zamanımda pasta kurabiye sabun taş falan yapıyordum. İlk defa kendim için yapacağım..İnternette çok araştırdım hoşuma gidenleri ekliyorum bakalım beğenecek misiniz... Eki Görüntüle 1606200 Eki Görüntüle 1606202 Eki Görüntüle 1606203 Eki Görüntüle 1606204 Eki Görüntüle 1606205
Çok güzeller,ne güzel bulmussun canim.buldukça paylasirmisin.ben de kendim yapacağım çünki.

hepsi çok güzel bende bir ara sabun yaptım ama öyle çok değil bebek görmeye gelenlere kutu içinde kuzu sabun yapsam mı diyorum yoksa magnet mi yapsam karar veremedim
Sabunlar çok güzel oluyorlar.. Mis gibi de kokuyorlar.. Sen bilirsin yine de , neye karar verirsen güzel olacaktır bence:) ..Sabun , kurabiye yapmak isteyenlere anlatabilir tarif verebilirim...

X