- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.461
Ba yıl dımBunlar da cicilerimiz teyzeler,atölye calismalarimiz bitti iftiharla sunuyoruz
Mersi sekerimBa yıl dım
Hepsi de coookk guzelll olmus canim yaa cok begendim ellerine saglikkkBunlar da cicilerimiz teyzeler,atölye calismalarimiz bitti iftiharla sunuyoruz
Sabahlığa ne yapacaksın cnmbn daha başlamadım desem yeridir..
terliğimi tacımı alıp süsledim.. sabahlık aldım süsleyeceğim..elyaf vardı evde altın yastığı olacak bekliyor öyle
bunlar başlangıç..yavaş yavaş yapacağım yenı yılda :)
Sabahlığa ne yapacaksın cnm
madam cocodan almıştım ınce polar ekru.. ama çok sade.. yaka etek ve kol kenarlarına saten kurdela ve dantel süsleme yapayım istiyorum..az süslü olsun :)
Süper fikir dantel cok güzel olurr
Evim temizlencek bi o kaldı.herseyımız hazır canım...kapı susu yapmadım.bundan yapıcaktım cercevelerım de geldı ama esım bosver ugrasma dedı kaldı oyle...yapmayasım mı varmıs ne :)Herkesin her şeyi bitti mi
Evim temizlencek bi o kaldı.herseyımız hazır canım...kapı susu yapmadım.bundan yapıcaktım cercevelerım de geldı ama esım bosver ugrasma dedı kaldı oyle...yapmayasım mı varmıs ne :)
ehehe obur sayfada paylastıklarımın coguna eli degdi...bu kapı susu onu asar ama...vakıt kalırsa yaparım belkiayy bnce eşin yapsın :) olmadı bn yapayım br koşu:)
ehehe obur sayfada paylastıklarımın coguna eli degdi...bu kapı susu onu asar ama...vakıt kalırsa yaparım belki
aynen canım once saglık...odanın ıcı suslu yeter dıyor esım de.kapıyı sen gormucen nasıl olsasen sağlıklı olda kapı yerinde dursun boşver :)
aynen canım once saglık...odanın ıcı suslu yeter dıyor esım de.kapıyı sen gormucen nasıl olsahastanede asıyorlar bı tane...bebusum saglıklı gelsın de ben sussuz de dogururum