- 5 Kasım 2012
- 690
- 877
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.481
canımcım muhteşem olmuş hepsi maşallah barekallahBunlar da cicilerimiz teyzeler,atölye calismalarimiz bitti iftiharla sunuyoruz
Ellerine sağlık hepsi de çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullan canim ❤Bunlar da cicilerimiz teyzeler,atölye calismalarimiz bitti iftiharla sunuyoruz
canımcım muhteşem olmuş hepsi maşallah barekallahbikaç şey danışmalıyım hemen sana ben küvez süslemesi için bi fiyonk , tül ve lastik koydum ben doğumdayken süslerler diye ama yapabileceklerinden emin değilim açıkçası =) sen nasıl yaptın bana anlatabilirmisin kolaysa bende yapiyim ? bide iki terliği hastane ve ev için ayrı ayrı mı hazırladın ? ben süslü bitane koydum hastane çantama ama ev içinde bişiler yapsammı diye düşünüyorum
Ellerine sağlık hepsi de çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullan canim ❤
2016 Ocak bebislerinin güzel anneleri doğum yapmanıza az bir süre kala heyecan doruktadir sanirim.Allahtan hepinize saglikli ve sorunsuz dogumlar dilerim. Benim minik Ruzgar acele etmeseydi bugun doğum iznine ayrılıp son 3 hafta için gün sayıyor olacaktım. Benim kismetim ekim annesi olmakmis.
Ben ruhen ve bedenen gayet yorgunum. Ama oğlum için güçlü olmam lazim. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Şimdilik ameliyat durumu ertelendi. Prematüre bebeklerin bir günleri diğer günlerine uymaz bir iyi bir kötü olabilir diyorlar. Anne yüreği işte hep iyi olsun istiyorum.cok tesekkur ederiz canim benim...Ruzgarcik da Ekim bebegi olmak istemisse demek kiDurumu nasil su an?Sen nasilsin?
evet kuzum ya çok mantıklıymış keçe olayı bende öyle yapayım =) kırmızı terliğide normalde de çok rahat kullanırsın o yüzden almak çok mantıklı , bugün bi terziye gidicem beşik yan korumalığım bütün halindeydi onu kestirmeye tütüyü de bi götüriyim inş uğraşır =)Tesekkur ederim canim,kuvez tutusunu ben terzide diktirdim..baktim evde basa cikamadim...dedigin gibi guvenemedim ben de dogumdayken esim halledemez beceremez diye,erkek terzisi bi tanidik 20-30 lira gibi bi fiyata dikti,cok da guzel olmus astarlik kumas da almistim ben icine rahat 20-30 cocuk cikaririki terlik ayarladim cunki evde kullanacagim bi geceligim de kirmizi o da ona uygun olsun dedim....hastanede giyececegim havlu terligi evde de giyebilmek icin soyle bi cozum buldum...evde flama hazirladigim kalin kece vardi,esim ondan kalip kesti altina yapistiracagiz,eve gelince de sokecegiz Kirmizi terligimi de havlu terligimi de kullanabilecegim boylelikle evde...kirmiziyi ben twigyden aldim 23 tl gibi bisiydi sanirim,havlu terlik alip suslemeye degmez sen de bi bak istersen canim
aynı böyle keçem var benimde bulut süs yapmak için almıştım duruyo öyle çok sağol canım iyiki varsınfffunda bak böyle kesti canım.bunu yapıştırıp sokucez.
hep iyi olduğu günlerde gelicek inşallah , gününü doldurduğunda inşallah bütün sıkıntılarınız bitecekBen ruhen ve bedenen gayet yorgunum. Ama oğlum için güçlü olmam lazim. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Şimdilik ameliyat durumu ertelendi. Prematüre bebeklerin bir günleri diğer günlerine uymaz bir iyi bir kötü olabilir diyorlar. Anne yüreği işte hep iyi olsun istiyorum.
sen de canim benimaynı böyle keçem var benimde bulut süs yapmak için almıştım duruyo öyle çok sağol canım iyiki varsın
aynen oyle canim...arkadasimin oglu 4 ay yatti...simdi tas gibi...seninki de oyle olacak insaAllah...dualarimizdasinBen ruhen ve bedenen gayet yorgunum. Ama oğlum için güçlü olmam lazim. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Şimdilik ameliyat durumu ertelendi. Prematüre bebeklerin bir günleri diğer günlerine uymaz bir iyi bir kötü olabilir diyorlar. Anne yüreği işte hep iyi olsun istiyorum.
Cnm bu lavanta kesesi asmak için olan ağacı nerden aldın acaba bende alıcamdaBunlar da cicilerimiz teyzeler,atölye calismalarimiz bitti iftiharla sunuyoruz
ben Ankaradayken almistim Suluhan dan,eger orada yasiyorsan...nette de satiliyor olmali degisik turleri de var sankiCnm bu lavanta kesesi asmak için olan ağacı nerden aldın acaba bende alıcamda
İnşallah canim eşimde içimde bir his var günü dolduğunda hersey yoluna girecek diyor umarım haklı çıkar. Geçen hafta gittiğimiz beyin cerrahi ciddi boyutta kanama geçirdiğini söyledi. RabbiM dermansiz dert vermesin.hep iyi olduğu günlerde gelicek inşallah , gününü doldurduğunda inşallah bütün sıkıntılarınız bitecekRabbim sanada evladına da güç kuvvet versin inşallah
İnşallah canim. Allah razı olsun.aynen oyle canim...arkadasimin oglu 4 ay yatti...simdi tas gibi...seninki de oyle olacak insaAllah...dualarimizdasin
amin bitanemm amin ,bunca zaman savaştı minik savaşçımız bende inanıyorum ki gününü doldurduğunda bu sıkıntılarınızın hepsi geçecek inşallah , Rabbim seni sınıyor sende bu sınavı çok güzel vereceksin inşallahİnşallah canim eşimde içimde bir his var günü dolduğunda hersey yoluna girecek diyor umarım haklı çıkar. Geçen hafta gittiğimiz beyin cerrahi ciddi boyutta kanama geçirdiğini söyledi. RabbiM dermansiz dert vermesin.
Saol cnmben Ankaradayken almistim Suluhan dan,eger orada yasiyorsan...nette de satiliyor olmali degisik turleri de var sanki
3aaaithalat.com sitesine bak bir istersen canim...
İnşallah canim. Yarın iki ayını dolduruyor. Onu yogun bakimda bırakıp eve gitmek hergün daha zor geliyor. Allahım güç versin minik savaşçımaamin bitanemm amin ,bunca zaman savaştı minik savaşçımız bende inanıyorum ki gününü doldurduğunda bu sıkıntılarınızın hepsi geçecek inşallah , Rabbim seni sınıyor sende bu sınavı çok güzel vereceksin inşallah