- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.441
amin canim senin de,sizinde insaAllahKızlar ne güzel şeyler hazırlamışsınız.
Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Dualarım sizinle :)
Siz de bize dua edin.
Allah yardımcımız olsun.
Ben hastane için şerbet kadehi aldım plastik, ayrıca sürahi, kapı süsünü de götürcem benim kapı süsüm kumaştan kırılma riski falan yok, gelenlere hediyelik lavanta kesesi, kolonya şişesi ve badem şekeri kavanozlarını götürcem, anne Bebek yatak süsleri var bir de, ayrıca balonlar ile duvar banner ı ve çerçevelerHepsi çok güzel
Hastaneye ben bir tek çikolataları götürmeye karar verdim kızlar
Siz neler götüreceksiniz?
Kapı süsünü vs hayatta götürmem kırılır vs şerberliğim de Kocaman bardakları götürmenin bir anlamı yok bu durumda
Ben hastane için şerbet kadehi aldım plastik, ayrıca sürahi, kapı süsünü de götürcem benim kapı süsüm kumaştan kırılma riski falan yok, gelenlere hediyelik lavanta kesesi, kolonya şişesi ve badem şekeri kavanozlarını götürcem, anne Bebek yatak süsleri var bir de, ayrıca balonlar ile duvar banner ı ve çerçeveler
Ben siteden almadım çarşıdan aldım kadehleri plastik 20lihayırlı oolsun şimdiden :)
plastık kadehleriniz 150 cc olanlardan mı?? hangi siteden acaba? güvenilir bir site ise bende almak istiyorum..
Ben siteden almadım çarşıdan aldım kadehleri plastik 20li
Sagol cnm.))))teşekkür ederim..güle güle kullanın :)
Sagol cnm.))))
canım çook geçmiş olsun Rabbim bağışlasın yavrunuEvet canim minik Rüzgar hayatta tutunmaya çalışıyor. Rabbim tüm evlatları korusun. ❤
elma sirkeli kaynamis suya koydum sonra havalandirdim canim,sonra bida normal kaynamis suda bekletttim havalandirdim...Kizlar hastaneye gotureceginiz biberon ve emzigi nasıl sterilize ettiniz..
Sağol canım. Rahim ağzı kisaligi, erken dogum, plesantanin erken ayrılması gibi sebepler. Allahım hepinizin yavrusunu korusun.canım çook geçmiş olsun Rabbim bağışlasın yavrunu
dr lar bu beyin kanaması ve şu anki durumuna sebep olarak en diyorlar peki?
Amin inşallah sagolun.RABBİM tez zamanda hayırlı haberini versin Rüzgar bebeğin..
Amin inşallah sagolun.
Sağol canım. Rahim ağzı kisaligi, erken dogum, plesantanin erken ayrılması gibi sebepler. Allahım hepinizin yavrusunu korusun.
Kizlar hastaneye gotureceginiz biberon ve emzigi nasıl sterilize ettiniz..
Allah razı olsun çok sağolun.Amin..sağolasın :)
Aklıma geldikçe RABBİMDEN şifa istiyorum bebeğine..inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşur..içini ferah tut
Merhaba samara,canım hepsi çok güzel nereden aldın acaba ben antalyadayım da intertten aldıysan adresini öğrenebilirmiyim acaba