Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hepsi çok güzel
Hastaneye ben bir tek çikolataları götürmeye karar verdim kızlar

Siz neler götüreceksiniz?
Kapı süsünü vs hayatta götürmem kırılır vs şerberliğim de Kocaman bardakları götürmenin bir anlamı yok bu durumda
Ben hastane için şerbet kadehi aldım plastik, ayrıca sürahi, kapı süsünü de götürcem benim kapı süsüm kumaştan kırılma riski falan yok, gelenlere hediyelik lavanta kesesi, kolonya şişesi ve badem şekeri kavanozlarını götürcem, anne Bebek yatak süsleri var bir de, ayrıca balonlar ile duvar banner ı ve çerçeveler

Ben hastane için şerbet kadehi aldım plastik, ayrıca sürahi, kapı süsünü de götürcem benim kapı süsüm kumaştan kırılma riski falan yok, gelenlere hediyelik lavanta kesesi, kolonya şişesi ve badem şekeri kavanozlarını götürcem, anne Bebek yatak süsleri var bir de, ayrıca balonlar ile duvar banner ı ve çerçeveler

hayırlı oolsun şimdiden :)

plastık kadehleriniz 150 cc olanlardan mı?? hangi siteden acaba? güvenilir bir site ise bende almak istiyorum..

canım hepsi çok güzel nereden aldın acaba ben antalyadayım da intertten aldıysan adresini öğrenebilirmiyim acaba
Merhaba samara,
S samara_ tedavi olmuşsun ve bebişi bekliyorsun, Allah sağlıkla kucağına versin.Tedavini kim yaptı? ameliyat mı oldun, bilgi verirsen çok seviniriz.Sanırım bizleri unuttun artık :KK43: Tedavi için dr araştırıyoruz, sen tedavini paylaşırsan çok seviniriz, sağlıcakla doğsun bebişin.

X