- 7 Aralık 2011
- 51
- 93
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.501
sevgili anneadayları ben kızıma kavuştum rabbim sizlerede sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin artık deneyimli bir anne olarak iyiki almışım dediğim parçaları sizinle paylaşmak istedim öncelikle pompa sezeryan düşünüyorsanız mutlaka çantanızda bulunsun sağın ve bol bol süt verin yavrunuza onlar çok güçsüz yeterince ememiyorlar ilk günlerde ikincisi yan yatış yastığı gönül rahatlığıyla yan yatırın kusuyorlar çünkü üçüncüsü korbel çöp kovası malum ilk günlerde çok kaka yapıyorlar koku sorununuz olmuyor şimdilik bu kadar zaman buldukça paylaşmaya devam edicem
Herkese merhabalar..herkes hazirliklari birakmis gibi..bitirdiniz mi yoksa sikildiniz mi..ben yavas yavas bişiler yapıyorum surekli paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 1730865 Eki Görüntüle 1730867 Eki Görüntüle 1730868 Eki Görüntüle 1730866
sevgili anneadayları ben kızıma kavuştum rabbim sizlerede sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin artık deneyimli bir anne olarak iyiki almışım dediğim parçaları sizinle paylaşmak istedim öncelikle pompa sezeryan düşünüyorsanız mutlaka çantanızda bulunsun sağın ve bol bol süt verin yavrunuza onlar çok güçsüz yeterince ememiyorlar ilk günlerde ikincisi yan yatış yastığı gönül rahatlığıyla yan yatırın kusuyorlar çünkü üçüncüsü korbel çöp kovası malum ilk günlerde çok kaka yapıyorlar koku sorununuz olmuyor şimdilik bu kadar zaman buldukça paylaşmaya devam edicem
Herkese merhabalar..herkes hazirliklari birakmis gibi..bitirdiniz mi yoksa sikildiniz mi..ben yavas yavas bişiler yapıyorum surekli paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 1730865 Eki Görüntüle 1730867 Eki Görüntüle 1730868 Eki Görüntüle 1730866
bence hizlandir...sonra hic canin istemiyor...takvimin de yok anlayamadim...ne zaman canim dogumun?elinize sağlık :) ben bıraz sıkıldım elim gıtmıyor.. zaman var dıye galiba :)
Allah icinde gormeyi de nasip etsin canim,pek guzel olmus...cok begendim...Gule gule kullanin...Eki Görüntüle 1732282 Eki Görüntüle 1732283 Eki Görüntüle 1732284 Odamızın son hali daha eksiklerimiz var tabi
COk tesekkuler canim demekki dusuncelerimiz karsilikli...inan suraya giriyorsam sen ve bikac arkadas daha sebebisiniz.bu surecte cok destek oldunuz kimini biliyorsunuz kimini bilmiyor.benim icin farkli bir denwyim oldu.diger taraftan yazicam yine tesekkurlerimi.ama yolunuz kusadasina duserse mert ile beraber bekleriz...[/QUOTE][QUOTteşekkür et_menim, post: 44381833, member: 675628"]canim benim hazirliklarim bitti sus pus anlaminda.sebebisiniz.bu süreçte paylasamiyooldunuziy...bide evde yapmam gerekenler var ondan pek bakamiyorum buraya..hicbisiy yapmiyorum nedense ve yetisemiyorum
ayrica seni cok zevkli buluyorum...pek guzeberabermiyizhan bebegin cicileri...Allah sagliklica kullanmayi nasip etsin bunlaribiz de adini Mert koymaya karar verdik...hayirlica gelsin bebisler...
çok güzel olmuş cnm güle güle kullanın o eksikleri tamamlamak işin en zevkli kısmıEki Görüntüle 1732282 Eki Görüntüle 1732283 Eki Görüntüle 1732284 Odamızın son hali daha eksiklerimiz var tabi
bence hizlandir...sonra hic canin istemiyor...takvimin de yok anlayamadim...ne zaman canim dogumun?
Hiç fikrim yok...fiyatı ne kadar canım.babyconfort var joker de ona da bi bak ana kucaği falan da varhttp://cdn.unnado.com/media/img/products/M-002188/09vcarro_1_zoom.jpg
kızlar bebek arabası almadım daha ana kucağını bi arkadaşım verdi şayet memnun kalırsam travel sistem almak yerine bu arabayı mı alsam diyorum doğumdan sonra ? fikri olan varmı bu model ile ilgili
Bence başla artık hafta sonları filan...valla zor oluyor bak gezmesi araması bulmasi...27. haftadayım.. okulun işinden gücünden elim gıtmıyor bırazda..
sonraki haftalardada canım ıstemezse yandım ben :)
600 tl cnm hafif çift yönlü olması Vs hoşuma gitti , babyconfort .ada bakıyorum hemen cnmHiç fikrim yok...fiyatı ne kadar canım.babyconfort var joker de ona da bi bak ana kucaği falan da var
600 tl cnm hafif çift yönlü olması Vs hoşuma gitti , babyconfort .ada bakıyorum hemen cnmHiç fikrim yok...fiyatı ne kadar canım.babyconfort var joker de ona da bi bak ana kucaği falan da var