Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sevgili anneadayları ben kızıma kavuştum rabbim sizlerede sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin artık deneyimli bir anne olarak iyiki almışım dediğim parçaları sizinle paylaşmak istedim öncelikle pompa sezeryan düşünüyorsanız mutlaka çantanızda bulunsun sağın ve bol bol süt verin yavrunuza onlar çok güçsüz yeterince ememiyorlar ilk günlerde ikincisi yan yatış yastığı gönül rahatlığıyla yan yatırın kusuyorlar çünkü üçüncüsü korbel çöp kovası malum ilk günlerde çok kaka yapıyorlar koku sorununuz olmuyor şimdilik bu kadar zaman buldukça paylaşmaya devam edicem

hayırlı olsun :)
ne mutlu size:)

canim cok tesekkurler bilgiler icin...hayirli olsun bebisin..Allah bagislasin

canim benim hazirliklarim bitti sus pus anlaminda... o nedenle paylasamiyorum bisiy...bide evde yapmam gerekenler var ondan pek bakamiyorum buraya..hicbisiy yapmiyorum nedense ve yetisemiyorum
ayrica seni cok zevkli buluyorum...pek guzel olmus Orhan bebegin cicileri...Allah sagliklica kullanmayi nasip etsin bunlaribiz de adini Mert koymaya karar verdik...hayirlica gelsin bebisler...

[QUOTteşekkür et_menim, post: 44381833, member: 675628"]canim benim hazirliklarim bitti sus pus anlaminda.sebebisiniz.bu süreçte paylasamiyooldunuziy...bide evde yapmam gerekenler var ondan pek bakamiyorum buraya..hicbisiy yapmiyorum nedense ve yetisemiyorum
ayrica seni cok zevkli buluyorum...pek guzeberabermiyizhan bebegin cicileri...Allah sagliklica kullanmayi nasip etsin bunlaribiz de adini Mert koymaya karar verdik...hayirlica gelsin bebisler...[/QUOTE]
COk tesekkuler canim demekki dusuncelerimiz karsilikli...inan suraya giriyorsam sen ve bikac arkadas daha sebebisiniz.bu surecte cok destek oldunuz kimini biliyorsunuz kimini bilmiyor.benim icin farkli bir denwyim oldu.diger taraftan yazicam yine tesekkurlerimi.ama yolunuz kusadasina duserse mert ile beraber bekleriz...

COk tesekkuler canim demekki dusuncelerimiz karsilikli...inan suraya giriyorsam sen ve bikac arkadas daha sebebisiniz.bu surecte cok destek oldunuz kimini biliyorsunuz kimini bilmiyor.benim icin farkli bir denwyim oldu.diger taraftan yazicam yine tesekkurlerimi.ama yolunuz kusadasina duserse mert ile beraber bekleriz...[/QUOTE]
biz de Samsuna bekleriz insaAllah...oyle guzel arkadasliklar edindim ki burda inan merak ediyorum bazen uzun zaman yazmamissan(iz) profilinizden falan takip ediyorum...son etkinlige falan bakiyorum,rahatliyorumdularimizi eksik etmeyelim brbirimizden...ben dogum aninda da dua edecegim hepimize...Irtibati koparmayalim canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…