-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.401
ALLAH yardımcın olsun canım senin ve bebeğininSağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.
Evet canim minik Rüzgar hayatta tutunmaya çalışıyor. Rabbim tüm evlatları korusun. ❤Ben yerim senin o minicik Rüzgarını...Allahım gözlerim doldu,küçücük bedeniyle sınav veriyor küçücük oğlunRabbim sana ,size bağışlasın...Dualarim sizle
Sağol canım. Allah razı olsun.ALLAH yardımcın olsun canım senin ve bebeğinin
cok guzel olmus,eline saglik canim...ben de yapicam ama bardak bulamadimHerkese iyi haftalar... Artık evime döndüm ve hazirliklara başladım. . Lohusa şerbeti için bardaklarimizi susledim..bakalim begenecek misinizEki Görüntüle 1710222
Plastik kadeh aldım bencok guzel olmus,eline saglik canim...ben de yapicam ama bardak bulamadim
ohooo haftalardir evdeyim elim varip bi yapamadim sunlari bu ne hamaratlik hatun,masaAllah...cok guzel olmuslar
Canimm cok gusellleeerrr eline saglikkBu da benim kadeh örneğim ve şeker kavanozum, üzerlerine etiket yapıştıracağım hoşgeldin çınar diye, instagramda delgecdunyasından sipariş verdim etiket kart ve bannerları Eki Görüntüle 1711048 Eki Görüntüle 1711049
ben de cok begendim...kavanozlari fiyonkla suslucem cinden siparis verdi esim bekliyorum o yuzden...kadehleri de yarin alayim bari,bende bisiy yapim artik...Bu da benim kadeh örneğim ve şeker kavanozum, üzerlerine etiket yapıştıracağım hoşgeldin çınar diye, instagramda delgecdunyasından sipariş verdim etiket kart ve bannerları Eki Görüntüle 1711048 Eki Görüntüle 1711049
Canım 1,5 aydır içim içimi yiyordu... Ama inan 1 haftalık iş aslında... Y<aparsın sen...ohooo haftalardir evdeyim elim varip bi yapamadim sunlari bu ne hamaratlik hatun,masaAllah...cok guzel olmuslarbeni bunalima soktun ama
kokoslar,hem cok begendim yaptiklarinizi hem moralimi bozdunuz,hihDağınık mutfağım :))
yaparim dimi,acayip gazlanmam lazimCanım 1,5 aydır içim içimi yiyordu... Ama inan 1 haftalık iş aslında... Y<aparsın sen...
Ben o gaz işinde iyiyim... Hallederiz canım..yaparim dimi,acayip gazlanmam lazim
uyhhh nasi ise yariyor hem de...mesela dun terziye gidip puset susumun siparisini falan verdim...taki yastigi vs...evde de ani defterini lohusa bardaklarini tulumunu suslucem bu hafta...valizi de hazirladim mi tamamdirBen o gaz işinde iyiyim... Hallederiz canım..