- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.381
Çok guzeller canımbenim ellerine ssağlık. Bende bugün annemi sonunda tulum süslemesi için yakaladim ve bitirttim sade ufak tefek boncuk falan yapıştırması kaldi .bunlarda benim süslemelerim tulum ve kapı süsü. birde çikolata tepsim ve kolonya süslemesi var ama henüz bitmedi.
ben aslında nişan tepsimi süsleyip değiştirecektim. ama yüzük kutularını çıkartmadım okadar kuvvetli yapıştırmışlarki :) bende ahşaptan bi tepsi buldum evde onu süslüyorum :)Çok guzeller canımbenim ellerine ssağlık. Bende bugün annemi sonunda tulum süslemesi için yakaladim ve bitirttim sade ufak tefek boncuk falan yapıştırması kaldi .yarın atarim fotosunu. Bende cikolaya ve lokum icin kapakli kulplu şık bisey aradim ama bulamadim internette
Merhaba kızlar ... Beşiğimiz için dönence bakıyorum. Böyle müzikli tavana ışık yansıtan bişey arıyorum ama ya bulamıyorum ya da çok pahalı. Tavsiyesi olan var mı?
Arkadaşlar Ankara da bebek sekeri süslemeleri satan bir yer var mı bildiğiniz?
english home da vardı canım,%50deydi üstelik burda söylemiştim hatta...Çok guzeller canımbenim ellerine ssağlık. Bende bugün annemi sonunda tulum süslemesi için yakaladim ve bitirttim sade ufak tefek boncuk falan yapıştırması kaldi .yarın atarim fotosunu. Bende cikolaya ve lokum icin kapakli kulplu şık bisey aradim ama bulamadim internette
Can'ım ben şunu http://www.e-bebek.com/vardem-muzikli-projectorli-isikli-ruyalar_VAR-N900-88015 aldım. Kızım 4 aylık sevdi gibi, hem de baya uygu n bence.Merhaba kızlar ... Beşiğimiz için dönence bakıyorum. Böyle müzikli tavana ışık yansıtan bişey arıyorum ama ya bulamıyorum ya da çok pahalı. Tavsiyesi olan var mı?
Valla öyle gibi kimseden ses seda yok... Ben dün İzmir de Kemeraltına gittim ve tüm malzemelerimi aldım.. Şimdi geriye yapımı kaldı canım... Taç , terlik , defter , kalem , kokulu taş , sabun , kese herşeyimi yapıcam.. Ama doktorum 10 gün daha dişini sık ondan sonra dedi... Hafta sonuna kadar yatıp sonra çok hızlı herşeyimi yapmaya çalışacağım...bizim kızlar alışveriş ve hazırlıkta duraksama donemıne mı girdi ne
Ayyy insaAllah sikintisizca halledersin canim...35 e geldik bak sukur...saglikla gelsin yavrularimiz,hepsi hallolur hayirlisiyla...Valla öyle gibi kimseden ses seda yok... Ben dün İzmir de Kemeraltına gittim ve tüm malzemelerimi aldım.. Şimdi geriye yapımı kaldı canım... Taç , terlik , defter , kalem , kokulu taş , sabun , kese herşeyimi yapıcam.. Ama doktorum 10 gün daha dişini sık ondan sonra dedi... Hafta sonuna kadar yatıp sonra çok hızlı herşeyimi yapmaya çalışacağım...
Aynen cikti mi hastaneden durumu nedir suanda inssllahh iyidir
Bebeğimin adı Rüzgar. Yoğun bakımda hala. Geçen gün yine belinden sıvı çekildi. Dunde ultrason çekilecekti. Onun sonucunuda bugün öğreneceğim.Dua etmekten başka elden bişey gelmiyor.
İsmi de çok güzelmiş kuzumun.. Umarım biran önce sağlığına kavuşur... Allah yardımcınız olsun..Bebeğimin adı Rüzgar. Yoğun bakımda hala. Geçen gün yine belinden sıvı çekildi. Dunde ultrason çekilecekti. Onun sonucunuda bugün öğreneceğim.Dua etmekten başka elden bişey gelmiyor.
Sağol canım. Şimdi hastanedeyim ultrason sonuclarimiz iyi çıkmadı. Baş çevresindede büyüme var malesef. Dua eder misiniz minik Rüzgar içinİsmi de çok güzelmiş kuzumun.. Umarım biran önce sağlığına kavuşur... Allah yardımcınız olsun..
Etmez miyiz canım benim... Tüm kalbimle... İnşallah biran önce atlatırsınız... Aklım sende olacak , habersiz bırakma lütfen..Sağol canım. Şimdi hastanedeyim ultrason sonuclarimiz iyi çıkmadı. Baş çevresindede büyüme var malesef. Dua eder misiniz minik Rüzgar için
Allah razı olsun canım ❤Etmez miyiz canım benim... Tüm kalbimle... İnşallah biran önce atlatırsınız... Aklım sende olacak , habersiz bırakma lütfen..
Amin inşallah canım. ❤ Küçük rüzgar direniyor annesi için bazen onun kadar güçlü olamıyorumAllahım evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin rüzgar atlatacak bunları Allah'ın izniyle..