Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar etiketlerim Nasıl olmuş ben cok begendim,internetten aldım büyük bannerlar hoşgeldin yazısı da var çekmedim ama bir de minik kartlarda var lavanta keselerine takacağım
image.jpeg
image.jpeg

Kızlar etiketlerim Nasıl olmuş ben cok begendim,internetten aldım büyük bannerlar hoşgeldin yazısı da var çekmedim ama bir de minik kartlarda var lavanta keselerine takacağım Eki Görüntüle 1712893 Eki Görüntüle 1712895
Canım merhaba,
Bu cicileri sen mı hazırladın bebeğine?
Ben de yapmak istiyorum evde kendim. Epey de zaman var.
Bebeğimin adı da Çınar olacak inşallah seninki gibi :)
Benimle tecrübeni paylaşır mısın hazırlıklar konusunda?
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hepsi çok güzel
Hastaneye ben bir tek çikolataları götürmeye karar verdim kızlar

Siz neler götüreceksiniz?
Kapı süsünü vs hayatta götürmem kırılır vs şerberliğim de Kocaman bardakları götürmenin bir anlamı yok bu durumda
Ben hastaneye sordum kapıyi susleyeceklermis şerbet dağıtımı da varmış. Ben sadece iki lohusa terligi yaptım biri ev içi. Biri hastane için hastane için olan terligimi tacimi ve işler yolunda giderse kapı susunu goturecegim yatak için falan süs yapmadım. Bide gelen olursa vermek için şeker yada çikolata yaptıracak eşim. Lavanta keselerini süslü tulumlar taki yastığını falan hastaneye götürüp oralara değirmek istemiyorum açıkçası. Zaten bebeklerle uğraşmaktan onlarla ilgilenenem

hem de ne hazirlik canim yaaa... tuvalete bile gidemiyorum nerdeyse,bi iki gune bitsin ben de paylasacagim...ayrica hic begenmedim seninkileri hic guzel olmamislar-kiskancliktan catladim,islerim de bitmedi ondan tribim-:KK48::KK48::KK48:

cok guzel olmuslar zevkli hatun eline saglik masaAllah:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

X