- 9 Mart 2015
- 753
- 989
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.361
Sağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.
Allah yardımcınız olsun , umarım en kısa zamanda atlatır sağlığınıza kavuşursunuz.. Dualarımız sizinle...Sağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.
Amin inşallah sagol canim. Kilo aliyor çok şükür. Beyin kanamasından dolayi ne zaman hastaneden çıkacağı veya ameliyat olup olmayacağı belli değil. Doktorumuz durumunu takip ediyoruz diyor. Uzun bir süreç var önümüzde.Canım benim ya inşallah kısa sürede atlatirsiniz Rabbim sizi hic yalniz bırakmasın..
Emeklerinizi zayi etmesin.
Bebeğin simdi kilosu felan iyimi tahmini su tarihte bebegin sagligina ve sana kavuscak diyorlarmi canim?
Sağol canım Allah razı olsun. Dualariniz en büyük güç bizim için. Çok sağolun.Allah yardımcınız olsun , umarım en kısa zamanda atlatır sağlığınıza kavuşursunuz.. Dualarımız sizinle...
Inşallah duzelir ve atlatirsiniz canim dualarim seninlee ♡☆Amin inşallah sagol canim. Kilo aliyor çok şükür. Beyin kanamasından dolayi ne zaman hastaneden çıkacağı veya ameliyat olup olmayacağı belli değil. Doktorumuz durumunu takip ediyoruz diyor. Uzun bir süreç var önümüzde.
Sağol canım inşallah.Inşallah duzelir ve atlatirsiniz canim dualarim seninlee ♡☆
inşallah evinizdeki günlerinizi de anlatıcaksın canım burda Allah yardımcınz olsun inşallah meleğinin ve seninSağol canım Allah razı olsun. Dualariniz en büyük güç bizim için. Çok sağolun.
Cok sade ve guzeller canim ellerine saglik. Renk olarak gri ve yesil pek denk gelmemistim gercekten şık olmuskızlar sonunda süslemeleri bitirdim
sağol canım beğenmene sevindim , mavi dışında bir renk olsun istedim , şüpheliydim ama bitince bende sevdim=)Cok sade ve guzeller canim ellerine saglik. Renk olarak gri ve yesil pek denk gelmemistim gercekten şık olmus
Sağol canım inşallah o gunleride görürüz. Allah razı olsun.inşallah evinizdeki günlerinizi de anlatıcaksın canım burda Allah yardımcınz olsun inşallah meleğinin ve senin
Eline sağlık canim çok güzel olmuş güzel günlerde kullaninkızlar sonunda süslemeleri bitirdim
tavana ışık yansıtmıyor ama şu an 1v 1y de baby fehn indirimde...bi bak istersen canım...Fisher Price alıcam ben de,ama yılbaşı indirimlerini bekliyorum...Acelesi yokMerhaba kızlar ... Beşiğimiz için dönence bakıyorum. Böyle müzikli tavana ışık yansıtan bişey arıyorum ama ya bulamıyorum ya da çok pahalı. Tavsiyesi olan var mı?
Fundacık mikemmel olmuş....Ne kadar sade ve şık...MaşaAllah hamarat hatunkızlar sonunda süslemeleri bitirdim
Merhaba bende oyle istiyordum fakat ışıklılar bebeğin motor gelişimini engelliyormuş. Bir kediye lazer ışıkla oynatmak nasılsa bebekte ole yoruluyormuş. O yüzden tavsiye edilmiyor.Merhaba kızlar ... Beşiğimiz için dönence bakıyorum. Böyle müzikli tavana ışık yansıtan bişey arıyorum ama ya bulamıyorum ya da çok pahalı. Tavsiyesi olan var mı?
Saol canım bilgi paylaşımın için...Bunu bilmiyordum,öğrendiğim iyi olduMerhaba bende oyle istiyordum fakat ışıklılar bebeğin motor gelişimini engelliyormuş. Bir kediye lazer ışıkla oynatmak nasılsa bebekte ole yoruluyormuş. O yüzden tavsiye edilmiyor.
canımcım tşk ederimmFundacık mikemmel olmuş....Ne kadar sade ve şık...MaşaAllah hamarat hatun
kız çocuklarının albenisi bi farklı oluyo yabunlarda benim süslemelerim tulum ve kapı süsü. birde çikolata tepsim ve kolonya süslemesi var ama henüz bitmedi.