-
- Konu Sahibi ogret_menim
Güle güle kullansin yavrucuk.pek güzelmiş.teyze başlangıç yapmış,devamı gelir artik :) ben de teyzeyim,6 yıldır çocuk mağazalarından cikamiyorum :)Kızlar hepinize kucak dolusu selamlar. Çok güzel eşyalar almışsınız herkesin evladına sağlıklı sıhhatli mutlu giydirmeyi nasip etsin allah. Biz henüz birşey alamadık babası sağolsun cinsiyet netleşsin öyle alalım diyor ama teyzemiz bizim için çok güzel birşey almış işte fotosu:)
Bekleriz canim,hayırlı olsun bebisinMerhabalar kızlar, burayı yeni keşfettim. çok iyi olmuşAma bizim henüz hiçbişeyimz yok. Sadece anneannemizin ördüğü yeleklerimiz var onları paylaşırım ben de bi ara..
çok guzel herkesın cicilerı ıyı gunlerde gıysınler...Bekleriz canim,hayırlı olsun bebisin
Çok güzellermiş,annen de çok maharetli maşaallah :) kardan adamlıyı çok sevdim özellikle,bende mi örsem :)Anneannemizden...
Amaaaanııııın ne kadarrr tatlılarrr :) maşallah güle güle kullansın Doğa ve annesi :) instagramdan baktım şimdi çok güzel şeyler var, kapı süslerine falan bayıldım. Tesekkür ederim cnm ben de inceleyip bizim Doğa'ya sipariş vereyim zamanı gelinceee :)
Ben hiç denemedim yapmayı ama izne ayrıldığımda denerim belki ufak tefek şeyler. Kurabiye yaptım arkadaşların bebişlerine, kendime de yapıcam inşallah fotolarını atarım arkadaşıma yaptıklarımın :) Buarada Arın güzel bi isim değişikmiş yani pek kimsede yok. Buarada TR de 416 kişide varmış bu isim bi siteden baktım :) Ben çok beğendim vallaBen de kendim yapmayı planlıyorum ama sıkılırım işe gider gelirken diye,sipariş verebilirim...İsim bulamıyoruz bizArın düşündük ama kimseye sunmadık fikre tabi :)
Bir beğeni geldi şimdiden düşünebilirim demek :) Ben de bakmıştım cnm o siteye az kişide varmış,bide Mustafa Ceceli nin oğlunda :) Paylaştın sanırım du bakıyorum hemen :)Ben hiç denemedim yapmayı ama izne ayrıldığımda denerim belki ufak tefek şeyler. Kurabiye yaptım arkadaşların bebişlerine, kendime de yapıcam inşallah fotolarını atarım arkadaşıma yaptıklarımın :) Buarada Arın güzel bi isim değişikmiş yani pek kimsede yok. Buarada TR de 416 kişide varmış bu isim bi siteden baktım :) Ben çok beğendim valla
ohoooo becerikli hatunun hali başka,çok güzel olmuşlar canım...ben de yapıcam ben deeeee :)Yaptiklarim bunlar, bizim kiza da yapacagim insallah :)ogret_menim
ohoooo becerikli hatunun hali başka,çok güzel olmuşlar canım...ben de yapıcam ben deeeee :)
Bize de ögret resimli anlatim la,bebisler sağlıkla gelsin de kurabiye,çikolata,şeker kolay Allahın izni ileTeşekkür ederim şekerim :) Zamanı gelince yaparız hepimiz. Zor değil, biraz uğraştırıcı o kadar
Sağlıkla gelsinler inşallah, tarifi de yazarım aşama aşama da anlatırım :)Bize de ögret resimli anlatim la,bebisler sağlıkla gelsin de kurabiye,çikolata,şeker kolay Allahın izni ile
Yetenegin varsa ör tabi canımÇok güzellermiş,annen de çok maharetli maşaallah :) kardan adamlıyı çok sevdim özellikle,bende mi örsem :)
Busra çok kötüsün!!!!! Ben biraz duraksiycaktim bi süre bisi almicaktim hemen beni moda soktunnnnn :) hem de elbise hem de oğlana...yerim onun ayaklarını giyemez o çorapları :)))Kızlar bunları lcw den aldım :)) bir de su biberonu aldım oğluşa :)