- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
-
- Konu Sahibi ogret_menim
daha hiç bakmadık yaa, sadece yatak odası baktık hafta sonu Ankara'da sitelere gittikarkadaslar ana kucagı park yatak alan yada almayı duşunen varmı kafamda bırkaç marka var ama kararsızım sız ne duşunuyorsunuz(kanz,kraft;chıcco;pierre cardin)
Çok güzeller annesi,fiyatida çok iyi...güle güle giysin yavrucukBunları da H&M'den aldım
Canım chicco da pierre cardin de oneriyoruztmm çok tşk ederım cvblarınızı beklıorumm
valla boydan boya bir cadde mobilyacı çok çeşit var çok yer var ben haidi, çilek, caplonbaa, meltem mobilya ya girdim,Çok güzeller annesi,fiyatida çok iyi...güle güle giysin yavrucuksiteler ne alemde canim.biz de bakicaz haftaya.
tmm tsk ederım aldgım zaman paylasırım mutlaka sız ne zaman almayı duşunuyorsunuzCanım chicco da pierre cardin de oneriyoruzalırsan paylaş bizimle.
orada kaç aydan başlıyor? Ben bir türlü bualamıyorm gerçi erkek benim ki , LCW da uygun ve indirimde şu an ürünleri de pamukluKotonda çok güzel ürünler gördüm kızlar özellikle kızlar için içim gitti bi bakın derim
Aaaaa annenle yakın dogum yapmış olacaksın inanılmaz ama çok eglenceli yasın mı küçük annen mi gençIzmirde yaşayanlar için bucada koton outlet var alt katı fırsat katı mağazalardan kalan ürünleri orada topluyorlar yarı fiyatına... Yenidoğan dan Başlıyor her yaşa kadar var.. Sezon sonu ürünler çok oluyor sezon ürünleri defolu genelde ben Mayıs Ayında Mont almıştım biraz büyük kışın giysin diye 119 tlydi 29 tlye aldım kız kardeşime.. etekler montlar pantolonlar her şey çok güzel.. Kız kardeşim bu arada 18 aylık :))
Aaaaa annenle yakın dogum yapmış olacaksın inanılmaz ama çok eglenceli yasın mı küçük annen mi genç
Bizde bakalım canim oralara.teşekkürler bilgiler için.benim için malzeme çok önemli.ahsabi boyası.herkes için öyledir tabi.hemen almayacagim ama fikir edinirim en azından.valla boydan boya bir cadde mobilyacı çok çeşit var çok yer var ben haidi, çilek, caplonbaa, meltem mobilya ya girdim,
çilek suntakaplama çok minikler3000-3500 falan oluyor
Meltem mobilya güzel mdf boya 3500-4500 arası
caplonbaa da öyle
Haidi ahşap ve büyük mobilyası, 6500 giyatı
Ben Haidiyi beğendim ama pahalı biraz bakalım ne olacak
Ben ahşap park yatak alicam ins.mother care da 200 liraya dusmustu almadim.6.aydan sonra düşünüyorum kismetse.dayanabilirsem indirimlere :)tmm tsk ederım aldgım zaman paylasırım mutlaka sız ne zaman almayı duşunuyorsunuz
Aaa sen de alışıksin demek canim,deneyimlenmissindir epey :)Babamın ikinci eşi. babamdan 20 yaş küçük. 2.5 aylık bir kardeşim daha var :) keşke öz annemden olsaydı :)
Evet insan her şeye kızıyor da bebeklerin o masum kokusu var ya onları çok seviyorum.. Kendi bebeğimin sevgisinden çıldırıcam herhalde doğduğunda :)Aaa sen de alışıksin demek canim,deneyimlenmissindir epey :)
Canım nerde oturuyodunuz siz,bizde mi tasinsak ne :) bayıldım yaaa,ne güzel hediye...hiç kiskanmadik hiç,hihBakın teyzeler hayranım çok hediyeler geliyor bana.. Komşumuz almış bu papişleri :)
Hahah İzmir de Canım.. Bu arada H&M den almış ayakkabının Altında yeni fark ettim :)Canım nerde oturuyodunuz siz,bizde mi tasinsak ne :) bayıldım yaaa,ne güzel hediye...hiç kiskanmadik hiç,hih