Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok güzeller annesi,fiyatida çok iyi...güle güle giysin yavrucuk siteler ne alemde canim.biz de bakicaz haftaya.
valla boydan boya bir cadde mobilyacı çok çeşit var çok yer var ben haidi, çilek, caplonbaa, meltem mobilya ya girdim,
çilek suntakaplama çok minikler 3000-3500 falan oluyor
Meltem mobilya güzel mdf boya 3500-4500 arası
caplonbaa da öyle
Haidi ahşap ve büyük mobilyası, 6500 giyatı
Ben Haidiyi beğendim ama pahalı biraz bakalım ne olacak

Izmirde yaşayanlar için bucada koton outlet var alt katı fırsat katı mağazalardan kalan ürünleri orada topluyorlar yarı fiyatına... Yenidoğan dan Başlıyor her yaşa kadar var.. Sezon sonu ürünler çok oluyor sezon ürünleri defolu genelde ben Mayıs Ayında Mont almıştım biraz büyük kışın giysin diye 119 tlydi 29 tlye aldım kız kardeşime.. etekler montlar pantolonlar her şey çok güzel.. Kız kardeşim bu arada 18 aylık :))

Aaaaa annenle yakın dogum yapmış olacaksın inanılmaz ama çok eglenceli yasın mı küçük annen mi genç

Bizde bakalım canim oralara.teşekkürler bilgiler için.benim için malzeme çok önemli.ahsabi boyası.herkes için öyledir tabi.hemen almayacagim ama fikir edinirim en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…