- 5 Kasım 2012
- 690
- 877
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.341
Aa supersin canim :) birlestirmedim tulunu kesip lastigini koydum bide fiyonk hazirladim tamamdir sonrasini orda hallederiz :)yok kuzum 70*100 diil,70*40 ....sakın yapma öyle...boydan uzunlukta 70-85 cm arası...Dün hastanedeydik herşeyi ölçtüm
Süpersin.... Teşekkür ediyorum:)Tek tek cevaplayabildiğim kadarını yazıyorum canımm...
*Emzirme sütyeni ben penye almayacağım,kalıplı alıcam...göğüslerim çok büyümedi 80di normal ölçüsü,85 bile yeter aslında ama sütlenince daha büyüyeceği için 90 beden alacağım...yani normaldekinden iki beden büyük....
*Hamile külodu götürmeyi düşünüyorum...
*Hasta bezi götüreceğim,orkid yetmiyor...Özel hastanede yatağın içine serilebilir hasta bezi veriyorlar diye biliyorum,devlette de veriliyor gerçi,arsızlık edip almak lazım sürekli...
*Göğüs pedi Mamino marka aldım tek kullanımlık poşetli 40lı paket,İdil baby de var...
*Meme kalkanı doğumdan sonra aldıracağım ihtiyaç dahilinde,şart diil çünkü...
*Bebe şampuanını ve saç ve vücut şampuanı Chiccodan aldım...,tırnak bakım seti Chiccodan,pişik kremi Desitin ya da Sudocrem alacağım...Losyonu amerikadan getirtmeyi düşünüyorum,bi kaç iyi marka var aklımda...
*Göbek bağı bandı almayı düşünmüyorum...Hiç gerek görmüyorum hatta...
Bayıldım ellerinize sağlık canım... Çok sade ve şık...Kizlar bunlar da Doğa'nın suslu tulumu ve hastane terlik ve tacim.Abimin esi yapti, tabi ben istediğim kombinasyonu soyledim. Buarada bu islere giristi kendisi, hastane odasi organizasyonu, bebek tulumu, lohusa terligi-taci vs. yapiyor. Gorusmek isteyen olursa kendisine yonlendirebilirim
çok güzel yaa,ben de en çok bunu seviyorum...Ne kadara mal oluyor kalıbı ile birlikte canım??Eki Görüntüle 1695339 Bunlarda benim kokulu taşlarım.. Yatarak yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum... Daha süslemesi var tabi .. O en son :)
Canım büyük kalıbını 20 tl ye aldım içindeki kanat kalıbı 5 tl ye aldım.. Tozların da 1kg. 15 Tl. canım... Ben 2 kg. aldım bakalım ne kadar çıkacak..çok güzel yaa,ben de en çok bunu seviyorum...Ne kadara mal oluyor kalıbı ile birlikte canım??
tozu sanki pahalı almışsın ama,cidden kaliteli görünüyor...55 tl ye kaç tane çıkacak bakalım :)))sen zaten bi tanesi kaç gramdan çıkıyor hesaplar bize de bilgi verirsin canım...Canım büyük kalıbını 20 tl ye aldım içindeki kanat kalıbı 5 tl ye aldım.. Tozların da 1kg. 15 Tl. canım... Ben 2 kg. aldım bakalım ne kadar çıkacak..
Aynen canım ondan bu hafta kartonpiyer alçısı ile deneyeceğim... Demokrasi ve çareleri olayı , bakalım işe yarayacak mı..tozu sanki pahalı almışsın ama,cidden kaliteli görünüyor...55 tl ye kaç tane çıkacak bakalım :)))sen zaten bi tanesi kaç gramdan çıkıyor hesaplar bize de bilgi verirsin canım...
28+6 da doğum yapmış biri olarak cevap veryeyim sorularınıza. Emzirme sutyenini son haftalara doğru almaya planlarken doğumdan 5 gün önce öylesine aldığım penye sütyen kurtaricim oldu. Ben 3 beden büyük almıştım tabii kişiye göre değişir. Ben hastanede ve evde 1-2 gün tek kullanımlık lohusa kilodu kullandım. Penye çamaşırlar gibi vücuda yapismadigi için rahat ettim.Sezeryandan sonra beni ilk yurutecekleri zaman çocuk bezi istediler. Erken doğum olunca bizde çocuk bezi yoktu.Yan odamizdan istedik. Kenarlarini kopartip kullandılar. İlk 5-6 gün kanama fazla olacağı için kadın pedleri yeterli olmayabilir. Göğüs pedi ve göğüs kremi olarak lansinoh kullanıyorum. İkisindende memnunum. Göğüs kalkanı kullanmadım. Onu süt durumunuza göre alın derim. Bebeğim yogun bakimda olduğu için bebek bakım ürünlerini daha almadım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.Arkadaşlar bazı konularda da sizden yardım isteyeceğim bileniniz vardır mutlaka... Hazır olun baya soru var çünkü..
*emzirme sütyenini hangi ölçüye göre aldınız.. Ne renk ve nasıl tercih ettiniz...
*Hastane çantanızda nasıl külot koyacaksınız.. Normal doğumda korseli sezeryanda yüksek belli tercih ediliyormuş?
*Doğum sonrası için özel kadın pedi var mı yoksa normal kadın pedi mi kullanılıyor?
*Göğüs pedi ve kremi için iyi marka hangisi..
*Meme kalkanı alırken nelere dikkat etmeli?
*Bebek şampuanı , nemlendirici , pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
*Göbek bağı bandı nasıl olmalı ?
Çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim... Benim de erken doğum riskim vardı ama sanıyorum atlatacağız..28+6 da doğum yapmış biri olarak cevap veryeyim sorularınıza. Emzirme sutyenini son haftalara doğru almaya planlarken doğumdan 5 gün önce öylesine aldığım penye sütyen kurtaricim oldu. Ben 3 beden büyük almıştım tabii kişiye göre değişir. Ben hastanede ve evde 1-2 gün tek kullanımlık lohusa kilodu kullandım. Penye çamaşırlar gibi vücuda yapismadigi için rahat ettim.Sezeryandan sonra beni ilk yurutecekleri zaman çocuk bezi istediler. Erken doğum olunca bizde çocuk bezi yoktu.Yan odamizdan istedik. Kenarlarini kopartip kullandılar. İlk 5-6 gün kanama fazla olacağı için kadın pedleri yeterli olmayabilir. Göğüs pedi ve göğüs kremi olarak lansinoh kullanıyorum. İkisindende memnunum. Göğüs kalkanı kullanmadım. Onu süt durumunuza göre alın derim. Bebeğim yogun bakimda olduğu için bebek bakım ürünlerini daha almadım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Allaha çok şükür canım,İnsaAllah atlatirsiniz.sen dinlen.hicbisiyi kafana takma,oglusumuz zamanında gelir hayırlısıylaÇok yardımcı oldun çok teşekkür ederim... Benim de erken doğum riskim vardı ama sanıyorum atlatacağız..
28+6 da doğum yapmış biri olarak cevap veryeyim sorularınıza. Emzirme sutyenini son haftalara doğru almaya planlarken doğumdan 5 gün önce öylesine aldığım penye sütyen kurtaricim oldu. Ben 3 beden büyük almıştım tabii kişiye göre değişir. Ben hastanede ve evde 1-2 gün tek kullanımlık lohusa kilodu kullandım. Penye çamaşırlar gibi vücuda yapismadigi için rahat ettim.Sezeryandan sonra beni ilk yurutecekleri zaman çocuk bezi istediler. Erken doğum olunca bizde çocuk bezi yoktu.Yan odamizdan istedik. Kenarlarini kopartip kullandılar. İlk 5-6 gün kanama fazla olacağı için kadın pedleri yeterli olmayabilir. Göğüs pedi ve göğüs kremi olarak lansinoh kullanıyorum. İkisindende memnunum. Göğüs kalkanı kullanmadım. Onu süt durumunuza göre alın derim. Bebeğim yogun bakimda olduğu için bebek bakım ürünlerini daha almadım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Şimdi ordan geldim canım :) Talan edilmiş resmen... Ama yine de bebişe şampuan , nemlendirici , sabun kendime göğüs kremi buldum... Teşekkür ederim..Ufak bir yürüyüşte yapmış oldum , iyi geldihe bişiy daha gratiste de sadece bugün ve yarın %50 indirim var,primalar,uni babyler,bübchenler orda da satılıyor aklınızda olsun...ama orada kapış kapış,millet pazara gelmiş gibi ne bulsa alıyor :)) hayır yani pazarın bile adabı var,biz kadınlara %50 demicen,hele de Gratiste asla :)))
canbebenin bebek bakım örtüsünü aldım ben de,bi o kalmış :)
Sağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah bebegin yogun bakımdan bir an once saglikla cikar. Suan durumlar ne ? Vede neden erken doğum oldu canim sebebi neydi ?
Ooo çok iyi olmuş canım,rica ederim ne demek..bebişlerin eksikleri tamamlanıyor yavaştanŞimdi ordan geldim canım :) Talan edilmiş resmen... Ama yine de bebişe şampuan , nemlendirici , sabun kendime göğüs kremi buldum... Teşekkür ederim..Ufak bir yürüyüşte yapmış oldum , iyi geldi
Canım benim Allah yardımcınız olsun...Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzSağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.
Sağol canım Allah razı olsun. ❤❤❤Canım benim Allah yardımcınız olsun...Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz