Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Süpersin.... Teşekkür ediyorum:)

Bayıldım ellerinize sağlık canım... Çok sade ve şık...

Canım büyük kalıbını 20 tl ye aldım içindeki kanat kalıbı 5 tl ye aldım.. Tozların da 1kg. 15 Tl. canım... Ben 2 kg. aldım bakalım ne kadar çıkacak..
tozu sanki pahalı almışsın ama,cidden kaliteli görünüyor...55 tl ye kaç tane çıkacak bakalım :)))sen zaten bi tanesi kaç gramdan çıkıyor hesaplar bize de bilgi verirsin canım...

tozu sanki pahalı almışsın ama,cidden kaliteli görünüyor...55 tl ye kaç tane çıkacak bakalım :)))sen zaten bi tanesi kaç gramdan çıkıyor hesaplar bize de bilgi verirsin canım...
Aynen canım ondan bu hafta kartonpiyer alçısı ile deneyeceğim... Demokrasi ve çareleri olayı , bakalım işe yarayacak mı..

28+6 da doğum yapmış biri olarak cevap veryeyim sorularınıza. Emzirme sutyenini son haftalara doğru almaya planlarken doğumdan 5 gün önce öylesine aldığım penye sütyen kurtaricim oldu. Ben 3 beden büyük almıştım tabii kişiye göre değişir. Ben hastanede ve evde 1-2 gün tek kullanımlık lohusa kilodu kullandım. Penye çamaşırlar gibi vücuda yapismadigi için rahat ettim.Sezeryandan sonra beni ilk yurutecekleri zaman çocuk bezi istediler. Erken doğum olunca bizde çocuk bezi yoktu.Yan odamizdan istedik. Kenarlarini kopartip kullandılar. İlk 5-6 gün kanama fazla olacağı için kadın pedleri yeterli olmayabilir. Göğüs pedi ve göğüs kremi olarak lansinoh kullanıyorum. İkisindende memnunum. Göğüs kalkanı kullanmadım. Onu süt durumunuza göre alın derim. Bebeğim yogun bakimda olduğu için bebek bakım ürünlerini daha almadım. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim... Benim de erken doğum riskim vardı ama sanıyorum atlatacağız..

Kızlar bu arada english home da ferforje ler aksesuarlar %50 de hep,masa üstüne alacaktim ben de,iyi oldu denk geldi epey ucuza aldım,lohusa aynası tarağı yapacaktım onu da buldum orda upucuza,aynayı yani :)))kapış kapış gidiyor bakmanızı tavsiye ederim ihtiyacınız varsa...

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-20-23-00-36.png
    149,5 KB · Görüntüleme: 298
  • Screenshot_2015-11-20-23-01-09.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 278
  • Screenshot_2015-11-20-23-03-51.png
    149 KB · Görüntüleme: 191
  • Screenshot_2015-11-20-23-03-19.png
    136 KB · Görüntüleme: 278
he bişiy daha gratiste de sadece bugün ve yarın %50 indirim var,primalar,uni babyler,bübchenler orda da satılıyor aklınızda olsun...ama orada kapış kapış,millet pazara gelmiş gibi ne bulsa alıyor :)) hayır yani pazarın bile adabı var,biz kadınlara %50 demicen,hele de Gratiste asla :)))
canbebenin bebek bakım örtüsünü aldım ben de,bi o kalmış :)

Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah bebegin yogun bakımdan bir an once saglikla cikar. Suan durumlar ne ? Vede neden erken doğum oldu canim sebebi neydi ?

Şimdi ordan geldim canım :) Talan edilmiş resmen... Ama yine de bebişe şampuan , nemlendirici , sabun kendime göğüs kremi buldum... Teşekkür ederim..Ufak bir yürüyüşte yapmış oldum , iyi geldi

Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah bebegin yogun bakımdan bir an once saglikla cikar. Suan durumlar ne ? Vede neden erken doğum oldu canim sebebi neydi ?
Sağol canım. Allah razı olsun. Beyin kanaması geçirdigi için takip ediliyor. Doğumdan 3 gün önce kahverengi akintim oldu. Rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm ölçüldü. 3 gün sonrada erken doğum yaptım. Dogumdada plesanta erken ayrılmış. Acil sezeryana aldılar. Kısa sürede bir sürü aksilik yaşadım. Allah beterinden korusun hepimizi.

Şimdi ordan geldim canım :) Talan edilmiş resmen... Ama yine de bebişe şampuan , nemlendirici , sabun kendime göğüs kremi buldum... Teşekkür ederim..Ufak bir yürüyüşte yapmış oldum , iyi geldi
Ooo çok iyi olmuş canım,rica ederim ne demek..bebişlerin eksikleri tamamlanıyor yavaştann de bida gittim English Home a,hazır indirim var bi kaç hediye aldım evde dursun bi yere giderken götürürüm diye...Ay duramıyorum harcamadan

Canım benim Allah yardımcınız olsun...Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…