- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
-
- Konu Sahibi ogret_menim
- #1.321
Teşekkürler canım,dilek ağacına lavanta keseleri ile ayıcık ve minyatür bebek kazağı kurdaleleler,çiçekler asıcam deli kızın çeyizi gibi :))))dilek ağacına ne koyucaksın bu arada canım , dizaynı sevdim ellerine sağlık
aaaa yaptıklarını bilmiyordum anneme söyleyim de yaptırsn bari sagol canımEvet canım Samsundan aldım,Aliekspresste de bi sürü var fiyatlarda makul...Ankarada da Suluhanda en alt katta çiçekçiler var,onlar yapıyor...
rica ederim canım,çiçeğini de kendin seçebiliyosun...Alt katta demir değil de taş merdivenlerin hemen yanında bi çiçekçi var,gelin çiçeğimi de ben orda yaptırmıştım...aaaa yaptıklarını bilmiyordum anneme söyleyim de yaptırsn bari sagol canım
Arkadaşlar bazı konularda da sizden yardım isteyeceğim bileniniz vardır mutlaka... Hazır olun baya soru var çünkü..
*emzirme sütyenini hangi ölçüye göre aldınız.. Ne renk ve nasıl tercih ettiniz...
*Hastane çantanızda nasıl külot koyacaksınız.. Normal doğumda korseli sezeryanda yüksek belli tercih ediliyormuş?
*Doğum sonrası için özel kadın pedi var mı yoksa normal kadın pedi mi kullanılıyor?
*Göğüs pedi ve kremi için iyi marka hangisi..
*Meme kalkanı alırken nelere dikkat etmeli?
*Bebek şampuanı , nemlendirici , pişik kremi gibi bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz?
*Göbek bağı bandı nasıl olmalı ?
sagol tatlıımmrica ederim canım,çiçeğini de kendin seçebiliyosun...Alt katta demir değil de taş merdivenlerin hemen yanında bi çiçekçi var,gelin çiçeğimi de ben orda yaptırmıştım...
sütyen için daha erken 36. haftadan sonra almak lazım, asıl o zaman büyüyorlarmış, külot hiç düşünmedim yaaa,
gögüs kremi lansinoh , gögüs pedini de chicco'nunkini aldım ben. Meme kalkanı henüz almadım, eczaneden alacağım,
bebek sampuanı sebamed aldım,
göbek bagı bandı almam sanırım nasıl bişi olduğunu bile bilmiyorum[
Çok saol canım
Oyyy ne güzel olmuş maşaAllah...Çok zarif,hoş...Eline sağlık yengenin...Abimi everesim geldiKizlar bunlar da Doğa'nın suslu tulumu ve hastane terlik ve tacim.Abimin esi yapti, tabi ben istediğim kombinasyonu soyledim. Buarada bu islere giristi kendisi, hastane odasi organizasyonu, bebek tulumu, lohusa terligi-taci vs. yapiyor. Gorusmek isteyen olursa kendisine yonlendirebilirim
*
Oyyy ne güzel olmuş maşaAllah...Çok zarif,hoş...Eline sağlık yengenin...Abimi everesim geldi
evet cnm ama ne kadar süre dayanıyo acaba önceden yapsak ,doğumun ne zman geliceği belli olmuyo neticede =)lohusa serbetini hastanede de vercez demi?
hahaha=) taşır inşallah hepsini=)Teşekkürler canım,dilek ağacına lavanta keseleri ile ayıcık ve minyatür bebek kazağı kurdaleleler,çiçekler asıcam deli kızın çeyizi gibi :))))
Benim zeka abidesi abim Doktorasını da bitirir ülkesine dönerse,jet hızıyla evermeyi düşünüyorum :))) Nası bulsun kız yazık,Amerikalı gelin getircek yoksa,ben buliyim iyisi miTesekkr ederiz tatlim daha guzelleri sizin olsun:) abim kendi buldu gelin hanimi ama hamarat cikti masallah,darisi sizinkine insallah ozaman :)
yok kuzum 70*100 diil,70*40 ....sakın yapma öyle...boydan uzunlukta 70-85 cm arası...Dün hastanedeydik herşeyi ölçtümbende şuan süslemeleri yapıyorum keselerim bittiküvez tülünü hazırlıcam şimdi 70*100dü dimi ölçü ?2.5 metre yeter sanırım
Çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Masa örtüsü nerden acaba? Pembesini istiyorum.Böyle gibi...tesbihler ve şişeler için ferforje katli servislikler alacağım o çiçek topu da 2 tane olacak iki yanda...cerceveleri susleyip içine bebisin fotolarini koyucam.
Sağol canım,masa örtüsünü ablam hediye etmişti...Sanırım English home du markası...geçen seneden beri duruyor çekmecede,bu zamana nasipmiş...Çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Masa örtüsü nerden acaba? Pembesini istiyorum.
Benim zeka abidesi abim Doktorasını da bitirir ülkesine dönerse,jet hızıyla evermeyi düşünüyorum :))) Nası bulsun kız yazık,Amerikalı gelin getircek yoksa,ben buliyim iyisi mi
Benim sezeryan olacağı için sorun olmaz sanırım bir de annemler yapar artık haberi alınca :)evet cnm ama ne kadar süre dayanıyo acaba önceden yapsak ,doğumun ne zman geliceği belli olmuyo neticede =)