Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sütyen için daha erken 36. haftadan sonra almak lazım, asıl o zaman büyüyorlarmış, külot hiç düşünmedim yaaa,

gögüs kremi lansinoh , gögüs pedini de chicco'nunkini aldım ben. Meme kalkanı henüz almadım, eczaneden alacağım,

bebek sampuanı sebamed aldım,

göbek bagı bandı almam sanırım nasıl bişi olduğunu bile bilmiyorum

Tek tek cevaplayabildiğim kadarını yazıyorum canımm...
*Emzirme sütyeni ben penye almayacağım,kalıplı alıcam...göğüslerim çok büyümedi 80di normal ölçüsü,85 bile yeter aslında ama sütlenince daha büyüyeceği için 90 beden alacağım...yani normaldekinden iki beden büyük....
*Hamile külodu götürmeyi düşünüyorum...
*Hasta bezi götüreceğim,orkid yetmiyor...Özel hastanede yatağın içine serilebilir hasta bezi veriyorlar diye biliyorum,devlette de veriliyor gerçi,arsızlık edip almak lazım sürekli...
*Göğüs pedi Mamino marka aldım tek kullanımlık poşetli 40lı paket,İdil baby de var...
*Meme kalkanı doğumdan sonra aldıracağım ihtiyaç dahilinde,şart diil çünkü...
*Bebe şampuanını ve saç ve vücut şampuanı Chiccodan aldım...,tırnak bakım seti Chiccodan,pişik kremi Desitin ya da Sudocrem alacağım...Losyonu amerikadan getirtmeyi düşünüyorum,bi kaç iyi marka var aklımda...
*Göbek bağı bandı almayı düşünmüyorum...Hiç gerek görmüyorum hatta...

Kizlar bunlar da Doğa'nın suslu tulumu ve hastane terlik ve tacim. Abimin esi yapti, tabi ben istediğim kombinasyonu soyledim. Buarada bu islere giristi kendisi, hastane odasi organizasyonu, bebek tulumu, lohusa terligi-taci vs. yapiyor. Gorusmek isteyen olursa kendisine yonlendirebilirim

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0009.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG-20151115-WA0010-1.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG-20151115-WA0005.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG-20151115-WA0013.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 162
*
Oyyy ne güzel olmuş maşaAllah...Çok zarif,hoş...Eline sağlık yengenin...Abimi everesim geldi

Tesekkr ederiz tatlim daha guzelleri sizin olsun:) abim kendi buldu gelin hanimi ama hamarat cikti masallah,darisi sizinkine insallah ozaman :)
Benim zeka abidesi abim Doktorasını da bitirir ülkesine dönerse,jet hızıyla evermeyi düşünüyorum :))) Nası bulsun kız yazık,Amerikalı gelin getircek yoksa,ben buliyim iyisi mi

bende şuan süslemeleri yapıyorum keselerim bitti küvez tülünü hazırlıcam şimdi 70*100dü dimi ölçü ?2.5 metre yeter sanırım

Çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Masa örtüsü nerden acaba? Pembesini istiyorum.
Sağol canım,masa örtüsünü ablam hediye etmişti...Sanırım English home du markası...geçen seneden beri duruyor çekmecede,bu zamana nasipmiş...
english home un sitesine baktım şimdi şampanya rengi var,pembeler tükenmiş genelde...Mutfak kısmından masa örtüleri kategorisine bak bi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…