• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir de yanında Boğaziçi mezunu şu an hukuk fakültesi okuyan biri varken:
Ben en iyi okullarda okuyanı görgümle cebimden çıkarırım ne eğitimli insanlar var görgüsüz

Ve bir de eşime:
Senin için kim kötü düşünüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın her kim ne kötülük düşünüyorsa
Diyorsa..
Belki yazma şeklim saçma geldi ama günlerdir kv bana fena laf sokuyor. Sizce yanılıyor muyum ?

Ve bir de eşime:
Senin için kim kötü düşünüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın her kim ne kötülük düşünüyorsa
Diyorsa..
Belki yazma şeklim saçma geldi ama günlerdir kv bana fena laf sokuyor. Sizce yanılıyor muyum ?
canım öncelikle ince temizliği şimdiden yaptırman güzel yinede yoruluyo insan her ne kadar ben yapmıyorum dese de , dikkat et kendine...boşver kim ne derse desin sen kendine zorla da olsa saygı duydurmazsan daha fena olurlar, duruşunu bozma kendini de hasta etme kimse için ...

image.jpeg
image.jpeg
:KK24:Kızlar bugün ulusa gittik hastane süslemelerimizi tamamladık sayılır :21: cam kavanozlar krem için mavi tıpalı cam şişeler kolonya için kurdele dantel ve kumaşlarımı da seçtim inşallah güzel şeyler yapabiliriz hasırlar kapı süsü için çiçeklerde lohusa tacı ve terliğine

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 271
  • image.jpeg
    image.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 277
  • image.jpeg
    image.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 262
  • image.jpeg
    image.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 269
canım hepsi çok güzel nereden aldın acaba ben antalyadayım da intertten aldıysan adresini öğrenebilirmiyim acaba

Ahh canım teşekkür ederim, keşke internetten almış olsaydım da oturduğun yerden sen de beğendiklerine ulaşabilseydin. Ben biraz ince eleyen, sık dokuyan biriyimdir. Dokunmadan, içeriğine hakim olmadan karar veremeyenlerdenim. Hepsini dolaşıp, inceleyerek çeşitli mağazalardan aldım. Battaniyeler Mora' nın bebek battaniyesi, kimi internet sitelerinde topitos modelinin satıldığını gördüm, ben Kıbrıs' tan almıştım. Bebek yorgan ve dekoratif yastıklar Zara Home. Giysiler de Debenhams, H&M, C&A, çoraplar e-bebek. İnternet satışı olabilir, bilgim yok. Ben de bazen internetten bir şeyler beğeniyorum ama direkt ürüne temas ederek seçemediğim için, güvenip, alamıyorum.

Eki Görüntüle 1670777 Eki Görüntüle 1670781 :KK24:Kızlar bugün ulusa gittik hastane süslemelerimizi tamamladık sayılır :21: cam kavanozlar krem için mavi tıpalı cam şişeler kolonya için kurdele dantel ve kumaşlarımı da seçtim inşallah güzel şeyler yapabiliriz hasırlar kapı süsü için çiçeklerde lohusa tacı ve terliğine

Çok güzel bir şeyler çıkacak ortaya ona eminim. Sevgiyle, emeklerinle hazırladığının anlamı bir başka olur kesinlikle. Kolay gelsin canım. Şimdiden bakınca malzemelere gözüm, gönlüm açıldı inan. Bitince çok cici olacaklardır.

Ve bir de eşime:
Diyorsa..
canım boşver takma herkes ektiğini biçer zamanı gelince utanır . düşmez kalkmaz bir Allah senin eline kalırsa birgün ozaman utanarak gelmek zorunda kalır. bence sen eşinle aranı bozma kv için

[QOUTE="asbala, post: 43296436, member: 680954"]lohusa sepeti.com dan aldım
Begenmenize çok sevindim ☺[/QUOTE]

Sagol canım bende bi bakayım

Eki Görüntüle 1671913
Hep bebeğe almışım kendime de bunları aldım biraz önce pijama da kırmızı gelecek. Baştan aşağı kıpkırmızı vesselâm.110 liraya hepsi fiyati nasıl sizce ?
Canım çok güzel epey de uyguna almışsın.güle güle giy.bu arada o site güvenli mi merak ediyordum.bunu da öğrenmiş oldum sayende :)

Back