- 18 Mart 2015
- 2.651
- 4.884
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.081
canım hepsi çok güzel nereden aldın acaba ben antalyadayım da intertten aldıysan adresini öğrenebilirmiyim acabaDevam edeyim, bunlar da şimdiye dek tamamlanan tüm kıyafetlerimiz.
Eki Görüntüle 1669890 Eki Görüntüle 1669891 Eki Görüntüle 1669892 Eki Görüntüle 1669894
Eki Görüntüle 1669895 Eki Görüntüle 1669897 Eki Görüntüle 1669898 Eki Görüntüle 1669899
Eki Görüntüle 1669900 Eki Görüntüle 1669902 Eki Görüntüle 1669904 Eki Görüntüle 1669905
Eki Görüntüle 1669906 Eki Görüntüle 1669907 Eki Görüntüle 1669908 Eki Görüntüle 1669909 Eki Görüntüle 1669910
Tesekkur ederim tatlim saol :)Eligocum sen bırak mühendisliği,bu işe atılmaşaAllah çok güzeller canım,bayıldım
Evet ya haklısın yatak odasını öylece bıraktık işten vakit kalmadı herşey ortada duruyor sen hallettin miCanım boylamasına koymalısın bence...enlemesıne koysan cocuk kısın sıcaktan pişer,yazın da uyanır uyanmaz gunes ışığı direk yüzüne
canım öncelikle ince temizliği şimdiden yaptırman güzel yinede yoruluyo insan her ne kadar ben yapmıyorum dese de , dikkat et kendine...boşver kim ne derse desin sen kendine zorla da olsa saygı duydurmazsan daha fena olurlar, duruşunu bozma kendini de hasta etme kimse için ...Ve bir de eşime:
Senin için kim kötü düşünüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın her kim ne kötülük düşünüyorsa
Diyorsa..
Belki yazma şeklim saçma geldi ama günlerdir kv bana fena laf sokuyor. Sizce yanılıyor muyum ?
canım hepsi çok güzel nereden aldın acaba ben antalyadayım da intertten aldıysan adresini öğrenebilirmiyim acaba
Eki Görüntüle 1670777 Eki Görüntüle 1670781Kızlar bugün ulusa gittik hastane süslemelerimizi tamamladık sayılır cam kavanozlar krem için mavi tıpalı cam şişeler kolonya için kurdele dantel ve kumaşlarımı da seçtim inşallah güzel şeyler yapabiliriz hasırlar kapı süsü için çiçeklerde lohusa tacı ve terliğine
canım boşver takma herkes ektiğini biçer zamanı gelince utanır . düşmez kalkmaz bir Allah senin eline kalırsa birgün ozaman utanarak gelmek zorunda kalır. bence sen eşinle aranı bozma kv içinVe bir de eşime:
Senin için kim kötü düşünüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın her kim ne kötülük düşünüyorsa
Diyorsa..
Belki yazma şeklim saçma geldi ama günlerdir kv bana fena laf sokuyor. Sizce yanılıyor muyum ?
Yerim ben o anneanneyi,maşaAllah....Hepsi çok güzel...senın aldıkların da çok güzel...Ba-yıl-dım :)
Eki Görüntüle 1671913
Hep bebeğe almışım kendime de bunları aldım biraz önce pijama da kırmızı gelecek. Baştan aşağı kıpkırmızı vesselâm.110 liraya hepsi fiyati nasıl sizce ?
Canım tahmini olarak 7 cm e 4 cm gibiCanım bu kuranların ölçüsü ne.
lohusa sepeti.com dan aldımCok güzeller canım güle güle giy fiyatı çok uygun denk gelmiş nerden al-din onu da soyle bizde bakalim
Canım çok güzel epey de uyguna almışsın.güle güle giy.bu arada o site güvenli mi merak ediyordum.bunu da öğrenmiş oldum sayende :)Eki Görüntüle 1671913
Hep bebeğe almışım kendime de bunları aldım biraz önce pijama da kırmızı gelecek. Baştan aşağı kıpkırmızı vesselâm.110 liraya hepsi fiyati nasıl sizce ?
Teşekkür ederim ☺Canım çok güzel epey de uyguna almışsın.güle güle giy.bu arada o site güvenli mi merak ediyordum.bunu da öğrenmiş oldum sayende :)
Ben bikac bisey aldim da toplica yukliyecegim firsat bulursam, malum yatistayim surekliKizlaarrr hanı hiç bisey yapan alan yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?