- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.061
Canım gacır gucur ses yapıyor
Kafan şişer yere çok yakın yatağındayken yere eğilip alman gerekir emzirmek için-yerde yatıyırsan o başka tabi-
[QUOTE "Sky blue, post: 43251508, member: 710122"]Devam edeyim, bunlar da şimdiye dek tamamlanan tüm kıyafetlerimiz.
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanin
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanin
Canım bence de azıcık fazla süslü sankiKızlar şurada bi başlık açmıştım. Sizce bu park yatak nasıl? yakından göreniniz oldu mu? Fazlaca mı süslü? :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/park-yatak-secimi-baby-max-safir.869374/
yatak odamız geldi kuruldu kızlar çok şükür ama nasıl yerleştireceğimi bilemiyorum, oda dikdörtgen girince uzunlamasına gidiyor ve hemen karşıda pencere petek var, kapı en sağda. Hemen girince sola gardorp kuruldu beşiği enine mi boyuna mı koysak karar veremiyorum siz nasıl dekore ettiniz?
Bizim odamız da gelecek az kaldı :) çilek in softy takımındaki sipariş ettik
Kuş konsepti genelde Bebek odasından dolayı onu seçtim kuş figürleri var ahşap üzerinde tülünde cibinliğinde perde kollarını english Homedan aldım aldığımda yeşildi sprey boya ile gold a boyadım kulplara uyumlu olsun diye
Kuşlar ve nevresim takımı english home dan. Nevresim takımını lohusayken kullanırım diye düşündüm
Ayıcık ikeadan :)
Onlukler 5er tl, mendiller 10tane 10tl, coraplar 6li ince 3lu kalin 5er tl verdim
Anneannesi Tuğruluna ciciler almaya başlamış ♡ :)
Bayanlar iyi aksamlar :) bunlar da bizim lavanta keselerimiz . tabi etiket de yapilacak daha. Bir de hepsi ayniebatta kesilse de ufak farkliliklar oldu dikisten kaynakli :) elimizden gelen bu napalim
Kızlar bunu hamaklar hakkında fikirlerinizi soylermisiniz almayi düşünüyorum ?
maşallah canım hepsi cok cici , inceleri tamamlamışsın benim gibi artık biraz kalın bişiler almamız lazım =) yelek ve kadife takımlar alıcam artık bendeDevam edeyim, bunlar da şimdiye dek tamamlanan tüm kıyafetlerimiz.
Eki Görüntüle 1669890 Eki Görüntüle 1669891 Eki Görüntüle 1669892 Eki Görüntüle 1669894
Eki Görüntüle 1669895 Eki Görüntüle 1669897 Eki Görüntüle 1669898 Eki Görüntüle 1669899
Eki Görüntüle 1669900 Eki Görüntüle 1669902 Eki Görüntüle 1669904 Eki Görüntüle 1669905
Eki Görüntüle 1669906 Eki Görüntüle 1669907 Eki Görüntüle 1669908 Eki Görüntüle 1669909 Eki Görüntüle 1669910
araştırmalarıma göre tiny love ana kucağından memnun anneler , bende ondan almak istiyorum nasipseKesinlikle tavsiyem değil,ev tipi ana kucağı al daha mantıklı canım,ama fiyatları o kadar uygun diil...
ayyy evett canımmm gelsinlerrr amaa tüm hazırlıkları bitsin öyleee gelsinlerrr =) sürekli bu ikilemdeyim şu sıraCanım baya uyguna almıssın...Ne güzel ya ağırlaştığın halinde böyle alışveriş yapıyosun,bi de ağırlaşmasan ne olur demek :)))) Güle güle giydir,kullandın...Hevesleniyorum böyle gördükçe,bebişler gelsin artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?