• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım gacır gucur ses yapıyor
Kafan şişer yere çok yakın yatağındayken yere eğilip alman gerekir emzirmek için-yerde yatıyırsan o başka tabi-

Oturma odasina koymayi dusunuyordum uyurken yanimda olmasi adina. Ses yapiyorsa bilemedim simdi :(

Merhaba kızlar, ben de oğlum için şimdiye dek hazırlayabildiklerimi paylaşayım istedim.

Zara baby duvet & pillows.jpg Mora baby topitos.jpg Mora baby blanket bear.jpg Mora baby blanket gown.jpg

Bath towel Sheep.jpg Kids hangers.jpg Baby socks.jpg

For my baby Earth Mama & Angel Baby.jpg

[QUOTE "Sky blue, post: 43251508, member: 710122"]Devam edeyim, bunlar da şimdiye dek tamamlanan tüm kıyafetlerimiz.

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanin[/QUOTE]

Beğenin için teşekkür ederim canım. Eksiklerim neler hiç bilemiyorum ama sanırım bir kaç hırka gibi üst, ve yine bir kaç tane daha alt almalıyım gibi hissediyorum. Neyi kaç adet alayım, nasıl kombinleyeyim bunu pek beceremiyorum. Bebeğin ihtiyacını giderememekten, düzgün giydiremeyip hasta falan etmekten korkuyorum açıkçası. Lütfen, hepinizden eksiklerim konusunda yardım bekliyorum doğuma dek. :KK16:

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanin

Beğenin için teşekkür ederim canım. Eksiklerim neler hiç bilemiyorum ama sanırım bir kaç hırka gibi üst, ve yine bir kaç tane daha alt almalıyım gibi hissediyorum. Neyi kaç adet alayım, nasıl kombinleyeyim bunu pek beceremiyorum. Bebeğin ihtiyacını giderememekten, düzgün giydiremeyip hasta falan etmekten korkuyorum açıkçası. Lütfen, hepinizden eksiklerim konusunda yardım bekliyorum doğuma dek. :KK16:[/QUOTE]

Evet canim kis bebegi olacagi icin biraz kalin seyler orgu yelek hirka cok kullanolir diye dusunuyorum ben kalin battaniye falan da gerekli olabilir asiya felan gotururken zen zibin ve tulumu daha cok almissin ben alt ust kadife yunlu takimlarda aldim yumusacik onlardan alabilirsin kullanisli

Hepsi çok güzel canım güle güle kullanin

Beğenin için teşekkür ederim canım. Eksiklerim neler hiç bilemiyorum ama sanırım bir kaç hırka gibi üst, ve yine bir kaç tane daha alt almalıyım gibi hissediyorum. Neyi kaç adet alayım, nasıl kombinleyeyim bunu pek beceremiyorum. Bebeğin ihtiyacını giderememekten, düzgün giydiremeyip hasta falan etmekten korkuyorum açıkçası. Lütfen, hepinizden eksiklerim konusunda yardım bekliyorum doğuma dek. :KK16:[/QUOTE]
Canım bayıldım ya gerçekten,güle güle giydir insaAllah...bi kaç tane yedek alt almalisin bence de...ben de aldım kat kat giydiririm diye.tam kış çocuğu çünki bizimki ler.yelek olabilir.pelus ve triko battaniye de olmalı.

yatak odamız geldi kuruldu kızlar çok şükür ama nasıl yerleştireceğimi bilemiyorum, oda dikdörtgen girince uzunlamasına gidiyor ve hemen karşıda pencere petek var, kapı en sağda. Hemen girince sola gardorp kuruldu beşiği enine mi boyuna mı koysak karar veremiyorum siz nasıl dekore ettiniz?

Canım boylamasına koymalısın bence...enlemesıne koysan cocuk kısın sıcaktan pişer,yazın da uyanır uyanmaz gunes ışığı direk yüzüne :KK12::KK12::KK12:

Bizim odamız da gelecek az kaldı :) çilek in softy takımındaki sipariş ettik
Kuş konsepti genelde Bebek odasından dolayı onu seçtim kuş figürleri var ahşap üzerinde tülünde cibinliğinde perde kollarını english Homedan aldım aldığımda yeşildi sprey boya ile gold a boyadım kulplara uyumlu olsun diye
Kuşlar ve nevresim takımı english home dan. Nevresim takımını lohusayken kullanırım diye düşündüm
Ayıcık ikeadan :)

Ben de bu takımı beğendim ama sanki daha fazla kıza hitap ediyor gibi geldi vazgeçtim...Erkeğe göre kombinlemeyi hiç düşünmedim bile...Taktım ya kafayı başka yerden alıcam,bahaneler ürettim kendi kendime:KK71:...Senin seçimlerin çok güzel canım,çilekteki en kaliteli takım bu,ahşap sırf...Güle güle vakit geçirsin kuzucugun...

Onlukler 5er tl, mendiller 10tane 10tl, coraplar 6li ince 3lu kalin 5er tl verdim

Canım baya uyguna almıssın...Ne güzel ya ağırlaştığın halinde böyle alışveriş yapıyosun,bi de ağırlaşmasan ne olur demek :)))) Güle güle giydir,kullandın...Hevesleniyorum böyle gördükçe,bebişler gelsin artıkkkkk :anneadayı::KK200::anneadayı:

Bayanlar iyi aksamlar :) bunlar da bizim lavanta keselerimiz . tabi etiket de yapilacak daha. Bir de hepsi ayniebatta kesilse de ufak farkliliklar oldu dikisten kaynakli :) elimizden gelen bu napalim :KK54:

Eligocum sen bırak mühendisliği,bu işe atıl :KK25::KK25::KK25: maşaAllah çok güzeller canım,bayıldım :KK200::KK200::KK200:

Canım baya uyguna almıssın...Ne güzel ya ağırlaştığın halinde böyle alışveriş yapıyosun,bi de ağırlaşmasan ne olur demek :)))) Güle güle giydir,kullandın...Hevesleniyorum böyle gördükçe,bebişler gelsin artıkkkkk :anneadayı::KK200::anneadayı:
ayyy evett canımmm gelsinlerrr amaa tüm hazırlıkları bitsin öyleee gelsinlerrr =) sürekli bu ikilemdeyim şu sıra :KK68: :KK70:öyle yoruldum ki o günn sırf inadımdan bu listenin yarısı alınacak en azından diye artık dükkanlar kapanıyodu yinede son dk girip aldıgım çok şey oldu =) bi kere daha gitmek istiyorum inşallah eminönüne sonrasını netten halledicem nasipse , bu arada süslemelere başladım , hastane süslemelerinden tulum ve takı yastığı süslemem kaldı , bide hediyeliklere başlamadım henüz çokkk iş var çokkkk :confused:

Hala evimde badana var iyi ki şimdi yapılıyor bu iş harbiden ağırlaşınca baya zor olur halıları da yıkattım yarın için kadın çağırdım camları koltukları sildiricem tabi doğuma kadar ev yine geçer elden ama derin temizliğim bitecek inşallaaah :/

Bir de kızlar şu ne anlama geliyor kötü düşünmemeye çalışıyorum :
Ben yıllardır köpek gibi kendim yıkadım halıları bir gün olsun kadın çağırmadım yine iyi olamadım demekki öyle yapınca iyi olunuyormuş

Back