Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ufaktan ishal gibiyim o yuzden olabilirmi acaba aynen tas gibi oluyo bazen benimde. ilk gebeligim o yuzden bilmiyorum bu kasilmalar falan nasil oluyo bi fikrin varmi? Oyle olsa anlamicam muhtemelen
Canım benim aynı sorunum vardı ishal rahimde kasılmalar yatığından karında sertlik olabilir normal demişti doktorum.. Tabi benim ki sonunda farklı çıktı ama uzarsa doktoruna görün muhakkak...

Canım benim aynı sorunum vardı ishal rahimde kasılmalar yatığından karında sertlik olabilir normal demişti doktorum.. Tabi benim ki sonunda farklı çıktı ama uzarsa doktoruna görün muhakkak...
Tam gecti dedim bu sabah geri geldi hepsi. Bide sabah 5 kere kustum. Artik ogurmekden yemek borum yaniyo bebekde rahat edemedi bi o yana bi bu yana oynadi dondu durdu. Arkadasimda bebegin kalp atislatirini dinleyebilecek bi cihaz vardi onu alip takip ediyorum ara ara. Oynuyo da zaten. Acele etmek istemedim sali gunu rutin kontrole gidicem. Hayirlisiyla bi dogurabilseydim cok zor geciyo benim allahin gucune gitmesin cok bunaldim

Selammm kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor bu ara hiç bisey atmiyorsunuz
Valla herkesin işleri var galiba. Benim evimde tadilat vardı bugün badana yapıldı yarın da devam edecek tüm ev vasat durumda :/ anca haftaya hazırlıklara devam edebilirim. Okulum da var bir de neye Nasıl yetişeceğimi bilemez oldum günlerdir evin içinde usta var duşa bile giremedim kaç gündür

Bayanlar iyi aksamlar :) bunlar da bizim lavanta keselerimiz . tabi etiket de yapilacak daha. Bir de hepsi ayniebatta kesilse de ufak farkliliklar oldu dikisten kaynakli :) elimizden gelen bu napalim

Eklentiler

• 20151025_181132.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 169
  • 20151025_220031.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 171
Canım bende aynı oldum su icsem kusuyordum.midem sertleşti resmen arada Ağrı giriyordu.acike gittim sadece su verdiler serum olarak. İlik suyun içine biraz seker koyup içtim internette okudum o iyi geldi sıcak sıcak.bide patates haşladım az tuzlu onları yiyince bidaha kusmadım. 2 gün sonra doktora gittim bisey olmaz çocuğa dedi. Şebeke suyu içme sulardan kaynaklanıyor yağmur yağınca sular karışıyor dedi. Yemeğe bile kaynamış su kullan dedi.

Sebeke suyu icmiyorum ama yemek, cay falan yaparken kullandigim oluyo. Bir de oyle deneyelim bakalim. Canim bide kusmam hic bitmedi ilk gunden beri patates muz ekmek vs onlarla beslenmeye calisiyorum zaten, artik dogumdan sonrada gecmezse diye korkmaya basladim...

Dün akasya avm e-bebek mağazasında park yataklara göz gezdirdim. İçlerinden sadece Joie Illusion park yatak hoşuma gitti. Diğer bir çok park yatak bana çok antipatik ve de bebeği içine bırakmayı düşünebileceğim kadar sağlıklı görünmedi. Kimisi çok plastik, kimisi dengesiz kimisi de gereksiz donanımlarla süslenmiş hantal ve kullanışsız objelerden farksızdı adeta.

Bebek arabası ve ana kucağı konusunda da incelemelerde bulunduk ama onlarda da avantajı dezavantajından ön planda olan bir örnek bulamadık. Gece şikayetvar.com dan eşim bebek arabaları markalarına göre şikayetleri incelediğinde moralim iyice bozuldu. Zaten bahsi geçen ürünler hesaplı değil, üstelik bir çok şikayete de konu olmuşlar. Bu alışverişte bizi zor zamanlar bekliyor olacak.

Ben de ilk fırsatta oğlumun cicilerini sizinle paylaşacağım. Sanki hep plansız programsız alıyorum ama sonuçta lazımmış gibi geliyor ne bileyim eksikleri, altına ya da üstüne ne bakmam lazım fikir verirsiniz artık.

çok güzel olmuşlar yaa etiketi nasıl yaptırcan

Teşekkür ederim. Zazzle diye bi site var oraya girince baby sticker yazıosun birsürü çıkıo. Solda customizable var design options başlığı altında, tıklayıp üzerinde oynanabilecek olanlardan beendiklerimi istediğim gibi tasarlıyorum. Yalnız kaydedemiosun print screen yapıp paint e yapıştırıosun o şekilde kaydediosun. Sonrasında baskı yapan bi kırtasiyede istediğin ebatta ayarlatıp baskı yaptırıyosun. Hoşgeldin Doğa diye zımbalıcam köşelerine sonrasında. Sitenin linki aşağıda. Sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin.

http://www.zazzle.co.uk/baby+stickers?do=162538137242613740

ben bir de yapışkanlı yapmak istiyorum acaba yapışkan üzerine de baskı yapılıyor mu

kızlar reklam olur mu bılmıyorum ama ınstagramda bır hesap var cok uyguna yapıyor stıckerları hem de kesıp gonderıyor, sen yapsan ozalitçide çıktısı filan sanırım aynı paraya gelir. bahsettiğim hesabın ınstagram adı delgecdunyasi. (kendisini hiç tanımıyorum)
Bu arada ınstagram kullanan varsa ekleyelim birbirimizi :)

ben bir de yapışkanlı yapmak istiyorum acaba yapışkan üzerine de baskı yapılıyor mu

Kirtasiyede ister sert kagida,ister yapiskanli kagida yapiliyor canim. Ozalitcide yani. Kavanozlarin uzerine de ordan tasarladim yapistrdil ben.Istedigin bi tema varsa sec istersen ordan hazirlarim bilgileri verirsen cikti alirsin biyerden, yada gamzekaragoz un dedigi yere bak birde

baktım baktımm tasarladım da bir kaçtane gamzenn dediği yere de baktım hepsini istiyoruummm

Kızlar bunu hamaklar hakkında fikirlerinizi soylermisiniz almayi düşünüyorum ?

Eklentiler

• CYMERA_20151027_003511.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 74
  • CYMERA_20151027_003454.jpg
    174,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…