- 3 Ocak 2014
- 517
- 743
- 53
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.041
Canım benim aynı sorunum vardı ishal rahimde kasılmalar yatığından karında sertlik olabilir normal demişti doktorum.. Tabi benim ki sonunda farklı çıktı ama uzarsa doktoruna görün muhakkak...Ufaktan ishal gibiyim o yuzden olabilirmi acaba aynen tas gibi oluyo bazen benimde. ilk gebeligim o yuzden bilmiyorum bu kasilmalar falan nasil oluyo bi fikrin varmi? Oyle olsa anlamicam muhtemelen
Tam gecti dedim bu sabah geri geldi hepsi. Bide sabah 5 kere kustum. Artik ogurmekden yemek borum yaniyoCanım benim aynı sorunum vardı ishal rahimde kasılmalar yatığından karında sertlik olabilir normal demişti doktorum.. Tabi benim ki sonunda farklı çıktı ama uzarsa doktoruna görün muhakkak...
Valla herkesin işleri var galiba. Benim evimde tadilat vardı bugün badana yapıldı yarın da devam edecek tüm ev vasat durumda :/ anca haftaya hazırlıklara devam edebilirim. Okulum da var bir de neye Nasıl yetişeceğimi bilemez oldum günlerdir evin içinde usta var duşa bile giremedim kaç gündürSelammm kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor bu ara hiç bisey atmiyorsunuz
Canım bende aynı oldum su icsem kusuyordum.midem sertleşti resmen arada Ağrı giriyordu.acike gittim sadece su verdiler serum olarak. İlik suyun içine biraz seker koyup içtim internette okudum o iyi geldi sıcak sıcak.bide patates haşladım az tuzlu onları yiyince bidaha kusmadım. 2 gün sonra doktora gittim bisey olmaz çocuğa dedi. Şebeke suyu içme sulardan kaynaklanıyor yağmur yağınca sular karışıyor dedi. Yemeğe bile kaynamış su kullan dedi.Tam gecti dedim bu sabah geri geldi hepsi. Bide sabah 5 kere kustum. Artik ogurmekden yemek borum yaniyobebekde rahat edemedi bi o yana bi bu yana oynadi dondu durdu. Arkadasimda bebegin kalp atislatirini dinleyebilecek bi cihaz vardi onu alip takip ediyorum ara ara. Oynuyo da zaten. Acele etmek istemedim sali gunu rutin kontrole gidicem. Hayirlisiyla bi dogurabilseydim cok zor geciyo benim allahin gucune gitmesin cok bunaldim
Sebeke suyu icmiyorum ama yemek, cay falan yaparken kullandigim oluyo. Bir de oyle deneyelim bakalim. Canim bide kusmam hic bitmedi ilk gunden beri patates muz ekmek vs onlarla beslenmeye calisiyorum zaten, artik dogumdan sonrada gecmezse diye korkmaya basladim...Canım bende aynı oldum su icsem kusuyordum.midem sertleşti resmen arada Ağrı giriyordu.acike gittim sadece su verdiler serum olarak. İlik suyun içine biraz seker koyup içtim internette okudum o iyi geldi sıcak sıcak.bide patates haşladım az tuzlu onları yiyince bidaha kusmadım. 2 gün sonra doktora gittim bisey olmaz çocuğa dedi. Şebeke suyu içme sulardan kaynaklanıyor yağmur yağınca sular karışıyor dedi. Yemeğe bile kaynamış su kullan dedi.
KIZLAR BUNLAR DA BENİM MEVLİD İÇİN HEDİYELİK KURAN-I KERİMLER İM NASIL SİZCE Eki Görüntüle 1667066
Amin canım çok saol micro kuranları istanbuldan aldım 2,5 tlye tanesi sonrada açılmasın diye kurdeleyle süsledimçok begendım. sağlıkla huzurla dağıt inşallah hediyeliklerini.
Nerden ne kadara yapırdın acaba?
Canım bu kuranların ölçüsü ne.KIZLAR BUNLAR DA BENİM MEVLİD İÇİN HEDİYELİK KURAN-I KERİMLER İM NASIL SİZCE Eki Görüntüle 1667066
çok güzel olmuşlar yaa etiketi nasıl yaptırcanBayanlar iyi aksamlar :) bunlar da bizim lavanta keselerimiz . tabi etiket de yapilacak daha. Bir de hepsi ayniebatta kesilse de ufak farkliliklar oldu dikisten kaynakli :) elimizden gelen bu napalim
çok güzel olmuşlar yaa etiketi nasıl yaptırcan
ben bir de yapışkanlı yapmak istiyorum acaba yapışkan üzerine de baskı yapılıyor muTeşekkür ederim. Zazzle diye bi site var oraya girince baby sticker yazıosun birsürü çıkıo. Solda customizable var design options başlığı altında, tıklayıp üzerinde oynanabilecek olanlardan beendiklerimi istediğim gibi tasarlıyorum. Yalnız kaydedemiosun print screen yapıp paint e yapıştırıosun o şekilde kaydediosun. Sonrasında baskı yapan bi kırtasiyede istediğin ebatta ayarlatıp baskı yaptırıyosun. Hoşgeldin Doğa diye zımbalıcam köşelerine sonrasında. Sitenin linki aşağıda. Sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin.
http://www.zazzle.co.uk/baby+stickers?do=162538137242613740
ben bir de yapışkanlı yapmak istiyorum acaba yapışkan üzerine de baskı yapılıyor mu
baktım baktımm tasarladım da bir kaçtane gamzenn dediği yere de baktım hepsini istiyoruummmKirtasiyede ister sert kagida,ister yapiskanli kagida yapiliyor canim. Ozalitcide yani. Kavanozlarin uzerine de ordan tasarladim yapistrdil ben.Istedigin bi tema varsa sec istersen ordan hazirlarim bilgileri verirsen cikti alirsin biyerden, yadagamzekaragoz un dedigi yere bak birde
Canım gacır gucur ses yapıyorKızlar bunu hamaklar hakkında fikirlerinizi soylermisiniz almayi düşünüyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?