• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Burayı bende takip ediyorum ve cok yararlı paylaşımlar yapılıyor .
Bizde bebek arabasi ve park besigini aldık. Henüz gelmedi gelince fotoğraflarını paylaşırım.
Suwenden gecelik sabahlık takimini aldım s bedeni bile bayagi büyük geldi.
Ayrıca doğum için kolonya siselerini çok beğendim küçük bir yerde yaşıyorum. Genelde netten alışveriş yapıyorum. O şişeleri ve malzemeleri hangi sitelerden temin edebilibilirim?

Bizde bebek arabasi ve park besigini aldık. Henüz gelmedi gelince fotoğraflarını paylaşırım.
Ayrıca doğum için kolonya siselerini çok beğendim küçük bir yerde yaşıyorum. Genelde netten alışveriş yapıyorum. O şişeleri ve malzemeleri hangi sitelerden temin edebilibilirim?
Kavanozcu.com ve akgunzuccaciye.com uygundu canım.oralarda bulabilirsin.geceligini paylassan ya bizimle.suwen şu ara alan alana,merak ettim ben de bakicam :) bekliyoruz paylasimlarini,iyi günlerde kullanmak nasip olsun cicilerini

Kavanozcu.com ve akgunzuccaciye.com uygundu canım.oralarda bulabilirsin.geceligini paylassan ya bizimle.suwen şu ara alan alana,merak ettim ben de bakicam :) bekliyoruz paylasimlarini,iyi günlerde kullanmak nasip olsun cicilerini

kızlar lohusa gecelik ve sabahlığım sabahlık örme triko gibi , geceliğin de içi pamuklu sıcak tutar baya diye bunu tercih ettim . bu ikisini 120 tl.ye aldım

Eklentiler

• 12170629_1316577408368531_790735428_n.jpg
    12170629_1316577408368531_790735428_n.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 207
  • 12170769_1316577401701865_288520883_n.jpg
    12170769_1316577401701865_288520883_n.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 189
  • 804624_1316795335013405_181746774_n.jpg
    804624_1316795335013405_181746774_n.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 189
buda sonuncusu kızlar özelini sona sakladım , alışveriş dönüşü annem verdi evde , benim doğumumda hastanede annemin giydiği takımın sabahlığı :KK200: bi duygulandık ben giyince , işlemeleri biraz demode ama anneciğimin sabahlığını zevkle giyicem , işlemelerinin üstüne bandanadaki ponpondan dikiyim diyorum nasıl olur sizceo_O:KK76:

Eklentiler

• 12165902_1316577398368532_16330367_n.jpg
    12165902_1316577398368532_16330367_n.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 180
buda sonuncusu kızlar özelini sona sakladım , alışveriş dönüşü annem verdi evde , benim doğumumda hastanede annemin giydiği takımın sabahlığı :KK200: bi duygulandık ben giyince , işlemeleri biraz demode ama anneciğimin sabahlığını zevkle giyicem , işlemelerinin üstüne bandanadaki ponpondan dikiyim diyorum nasıl olur sizceo_O:KK76:
Canım yaa,bence hiç dokunma,çok guzel çok özel bi hediye...keşke benim anneminde olsaydı,zevkle giyerdim...ben de oğluma mi saklasam ılerde karısının doğumunda giyer:mad::mad::mad:

buda pijama takımı kızlar outlet bölümündeydi small.unu bulunca kaçırmadım 30 tl.ye aldım beyaz triko sabahlığın içine yine giyerim bunuda
canim hepsi cok guzel,epey de uyguna almissin...bu yilki lohusa takimlari tam kis annelerine hitap ediyor...ben marilyn markasinda bi cok model begendim cogu trikolu,usumeyiz sicak sicak:)

Gecelik sabahligi Ankara Taurus avm Suwen magazasindan 75TL ye aldim kizlar. %50Indirm vardi. Ici yarim kollu. Usuyecek olursam evde, uzun polar sabahligim var onla kombin yaparim diye dusundum.

ogret_menim ogret_menim cim cok guzel seyler yapmissin hepsine yorum yazamadigm oluyor ama cok begeniyorm ellerine saglik :) fffunda fffunda cim senin de paylasimlarini bekliyoruz, buarada her kis bikac kez dusen biri olarak suan cok korkuyorum ben deaman diyim dikkat et sen de, gecmisolsun. Buarada bunlar da benim hastane odasi yatagima ve bebisin yatagina asilacak. Abimin esi yapti :KK49:

Cicili bi gecelik bulmussun kendine :) ...cok begendim canim,gule gule giy....cok da buyuk durmuyor sanki...istersen degistirme...fiyonklarin da cok hos olmus..ellerine saglik yengeciginin...tutusunu de aldim mi yatagin cevresine tamamdir fistik gibi bi prenses yatagi olur :)

Canım yaa,bence hiç dokunma,çok guzel çok özel bi hediye...keşke benim anneminde olsaydı,zevkle giyerdim...ben de oğluma mi saklasam ılerde karısının doğumunda giyer:mad::mad::mad:
Hahaha koptumm:mad: ayy geline giydir dicem amaa şimdiki gelinlerr giyer mii ah ah diye gelinlerimizi de çekiştirelimm tam olsun:KK70::KK70:

canim hepsi cok guzel,epey de uyguna almissin...bu yilki lohusa takimlari tam kis annelerine hitap ediyor...ben marilyn markasinda bi cok model begendim cogu trikolu,usumeyiz sicak sicak:)
aynen ya giyince bile içim ısındı , zaten vücut ısımız düşücekmiş demir depoları hak getire zaten bebişlerimizi sıcacık sıcacık emziririz inşallah :KK200: bende annemin sabahlığının içine lacivert yada siyah bi takım alıcam ama gecelik mi alsam pijamamı bilemedim bi bakiyim bende canım marilyn markasına netten

Cicili bi gecelik bulmussun kendine :) ...cok begendim canim,gule gule giy....cok da buyuk durmuyor sanki...istersen degistirme...fiyonklarin da cok hos olmus..ellerine saglik yengeciginin...tutusunu de aldim mi yatagin cevresine tamamdir fistik gibi bi prenses yatagi olur :)

Tesekkr ederim canim, icimde var sadesine gitmior elim :) ama kararliyim pijama takimini duz renk alcam :)) tutuyu ve kapi susunu de yengem yapcak o islere atildi o, ben de lavanta kesesi, kavanoz fln onlarla ugrasicam bu haftasonu. Sen de cok yorma kendini sabahlara kadar, daha zaman cok cnm. Buarada cook guzel olmus, guzel gunlerde dağıt insallaah :)

Tesekkr ederim canim, icimde var sadesine gitmior elim :) ama kararliyim pijama takimini duz renk alcam :)) tutuyu ve kapi susunu de yengem yapcak o islere atildi o, ben de lavanta kesesi, kavanoz fln onlarla ugrasicam bu haftasonu. Sen de cok yorma kendini sabahlara kadar, daha zaman cok cnm. Buarada cook guzel olmus, guzel gunlerde dağıt insallaah :)
Ben çok sıkılgan bi tipim bilmiyorsun sen,bi bırakırım bida elime almam diye korkuyorum,hazır gazi mi almışken aklımdan çıksın onun için uğraşıyorum kuzum.yoksa çok haklısın.dünyam tersine döndü,gecem gündüz,gündüzüm gece:KK14::KK14::KK14:bugün eşim almaya gelicek,yemek bahane 2,5 haftadan sonra erkenden kalkiverdim:KK15: :KK200:bundan sonra düzenli yaşarım insaAllah...

Ben çok sıkılgan bi tipim bilmiyorsun sen,bi bırakırım bida elime almam diye korkuyorum,hazır gazi mi almışken aklımdan çıksın onun için uğraşıyorum kuzum.yoksa çok haklısın.dünyam tersine döndü,gecem gündüz,gündüzüm gece:KK14::KK14::KK14:bugün eşim almaya gelicek,yemek bahane 2,5 haftadan sonra erkenden kalkiverdim:KK15: :KK200:bundan sonra düzenli yaşarım insaAllah...

Hımm öyleyse diyecek bişi yok, bitirdin baya herşeyi maşallah zaten :) buarada bebek için kapı süsü, anı defteri hazır alacak arkadşlar butikbebe de letizia diye bi kampanya var şirin şeyler görünüyor. Linkini paylaşıyorum, kendi yapacaklara da fikir olur belki

http://www.butikbebe.com/urunListes...id=nUhCqi2pKC&emst=nUhCqi2pKC_31859_1074846_6

en güzeli bu bence demode de değil çok şık. güle güle sağlıkla kullan. sende kızına bırak bunu ya da gelinine :KK16:

Back