- 18 Mart 2015
- 2.651
- 4.884
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
- #1.021
Cogunlugu dinleyip dokunmuyorum o zmaan canim , annecigimden hatira kalicak madem ilk gunku gibi kalsin haklisinizen güzeli bu bence demode de değil çok şık. güle güle sağlıkla kullan. sende kızına bırak bunu ya da gelinine
maşallah hepsi çok güzel canım güzel günlerde büyüt uyumlarını çok sevdimBizim odamız da gelecek az kaldı :) çilek in softy takımındaki sipariş ettik
Kuş konsepti genelde Bebek odasından dolayı onu seçtim kuş figürleri var ahşap üzerinde tülünde cibinliğinde perde kollarını english Homedan aldım aldığımda yeşildi sprey boya ile gold a boyadım kulplara uyumlu olsun diye
Kuşlar ve nevresim takımı english home dan. Nevresim takımını lohusayken kullanırım diye düşündüm
Ayıcık ikeadan :)
çok güzeller güle güle giysin kuzucukAnneannesi Tuğruluna ciciler almaya başlamış ♡ :)
Teşekkür ederim canimm :)çok güzeller güle güle giysin kuzucuk
Cok guzeller canim papyonlu hastane cikisini bende begeniyorum bir dahaki alisverisimizde alicaz insallah , gule gule kullansin tugrul bey:)Anneannesi Tuğruluna ciciler almaya başlamış ♡ :)
Cok guzeller canim papyonlu hastane cikisini bende begeniyorum bir dahaki alisverisimizde alicaz insallah , gule gule kullansin tugrul bey:)
ayy inşallah canımm kıyafetlere bakıp bakıp hayallere dalıyorum zatenEvet papyonlu takimi oneririm okadar tatliki :) bide giydirir atariz artik bebeklerimizin fotoğraflarini :) ♡
ayy inşallah canımm kıyafetlere bakıp bakıp hayallere dalıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?