- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
-
- Konu Sahibi ogret_menim
İnşAllah canım benim, ama tabi belli olduktan sonra yine bir müddet bekleriz gibime geliyor dediğin gibi 6. aydan sonra başlar alışveriş ama insan tutamıyor kendini zor dayanıyor:))en kısa zamanda gösterir inş annesi...sen de cicileri burda paylaşırsın
hangi takım canım?benimki ts club hastane çıkışı alacaktı da,üzerinde baskı var kanserojen içeriyor diye kabul etmedim :) banyo havlusu kulüp olacak ama,ona dikmişler baskı yok :) Ayakkabıya bende bayıldım Büşraaa çok cool :)
Alsın kız yazık heves etmiş :)Galatasaray alacak canım baskı olmayanlar var dikiş olarak onlardan beğendi ben hiiiiiiç beğenmesem de
kızlar hangi internet sitelerinden alış veriş yapıyorsunuz
Aynı şeyleri konuyu açarken ben de düşündüm ama ihtiyaç listesi diye bi sartlanma oluşsun istemedim.Yani insanlar benim koyduğum listeye bakıp aldıkları bisiyi hiç kullanmayabilirler.elzem olanlari genel olarak biliyoruz.Ben de ihtiyaçları yegenlerden,arkadaşların çocuklarından falan biliyorum hep.aaa şunu kesin alirim,aman ya buna ne gerek var dediğim şey de çok...zamanla sekillensin istedim.ama istersen ve diğer arkadaslar da istiyorsa akşam bi liste yayinlayayim canim..artık kim ne alirsa...Ben de daha bi sey almadim. Nerden baslamam ne almam gerektigini de bilmiyorum zaten. Bi de halsizligim bas donmelerim bitmedi evden cikamadigimdan agiz tadiyla bi seye yonelemedim. Eylul gibi baslaeim ben de heralde artik.
Simdilik pahali seyler almaya niyetim yok nasilsa buyuyecek cok kisa sure giyecek yazik israf. Ama is almaya geldiginde de insallah boyle kararli durabilirim:)
grubun daha faydali olmasi icin nelerden ne kadar almak gerekir onlaei da mi yazsa tecrubeli biri acaba? Sunu aldim hic giymedi, keske sundan daha fazla alsaydim, su cok kullanisliydi gibi...
Henüz internet alışverişine başlamadım ben. Beğeniyorum ama emin olamıyorum henüz tam olarak nerden başlıcağıma :) Ama Unnado, e-bebek, joker, butikbebe yi takip ediyorum. (Trendyol, markafoni..vs dışında)
E bebek,trendyol,markafoni vs...trendyolda her salı hamile butigi oluyor hamisler duyrulur:) trendyoldaki disney hello kity gibi markalarin butiklerini tavsiye etmiyorum.penyelerini ve kenardaki lastiklerini hiç beğenmiyorum.Carter's özellikle tavsiyem bebe giyim de azıcık tuzlu olsa da.kızlar hangi internet sitelerinden alış veriş yapıyorsunuz
E bebek,trendyol,markafoni vs...trendyolda her salı hamile butigi oluyor hamisler duyrulur:) trendyoldaki disney hello kity gibi markalarin butiklerini tavsiye etmiyorum.penyelerini ve kenardaki lastiklerini hiç beğenmiyorum.Carter's özellikle tavsiyem bebe giyim de azıcık tuzlu olsa da.
Ben bakıyorum şuanda:))E bebek,trendyol,markafoni vs...trendyolda her salı hamile butigi oluyor hamisler duyrulur:) trendyoldaki disney hello kity gibi markalarin butiklerini tavsiye etmiyorum.penyelerini ve kenardaki lastiklerini hiç beğenmiyorum.Carter's özellikle tavsiyem bebe giyim de azıcık tuzlu olsa da.
Ben de bikaç parça aldım ama netten değil. Zaman cok cnm daha alırız bissürü şey daha cinsiyetleri yeni öğrendik, birden kendini de alışverişte kaybetme :)canım bende takım aldım sadece ama arkadaşlar almışlar bol bol özendim biranda :) bende senin gibi yapayım o siteleri takip edeyim :)
Ben de bikaç parça aldım ama netten değil. Zaman cok cnm daha alırız bissürü şey daha cinsiyetleri yeni öğrendik, birden kendini de alışverişte kaybetme :)
Canım aynen katılıyorum,zaman çok...her gün bi sürü butik giriyor indirime..Sürekli takip edince aynı markaların temcit pilavı gibi önümüze sunulduğunu göreceksin :) Trendyol da çocuk moda haftası diye bişi oluyor bazen,100 tl ve üzerine 25 tl indirim yapıyorlar...Bide üzerinde alısveriş,facebook vb işaretler bulunan pepsi kutu ve şişelerinin kapaklarında şifre oluyor..O şifre 10 tl ediyor trendyolda,kargomu da bu şekilde bedavaya getirmiş oluyorum...Sabah 6'da açılıyor butikler ve anlamıyorum,insanlar uyumayıp 06:01'de bazı ürünleri bitirmiş oluyorlar....Kadınlar alışveriş söz konusu olunca sürekli tetikte :)hakkaten canım ya, bir de deneyimli anneler çok şey almayın diyorlar ama insanın içi gidiyor :)
Ayy o saatte bile :)) gerçi doğru biz bayanlar kafaya taktik mi hele ki alışveriş :))Canım aynen katılıyorum,zaman çok...her gün bi sürü butik giriyor indirime..Sürekli takip edince aynı markaların temcit pilavı gibi önümüze sunulduğunu göreceksin :) Trendyol da çocuk moda haftası diye bişi oluyor bazen,100 tl ve üzerine 25 tl indirim yapıyorlar...Bide üzerinde alısveriş,facebook vb işaretler bulunan pepsi kutu ve şişelerinin kapaklarında şifre oluyor..O şifre 10 tl ediyor trendyolda,kargomu da bu şekilde bedavaya getirmiş oluyorum...Sabah 6'da açılıyor butikler ve anlamıyorum,insanlar uyumayıp 06:01'de bazı ürünleri bitirmiş oluyorlar....Kadınlar alışveriş söz konusu olunca sürekli tetikte :)
Ay heyecanlandım görünce güle güle giymek nasip olsun inşallah... Biz daha cinsiyet öğrenemeyenlerdeniz... Sadece 1 tane hediye takım geldi onu seviyorum bende :)Sevgili Ocak anneleri...Hamileliğimizin başından beri iyi-kötü birçok şeyi paylaştık...Hemen hemen hamileliğimizi yarıladığımız şu günlerde,cinsiyetler öğrenildi,hazırlıklar başladı,heyecan artıp,zaman azalıyor...İstedim ki bebişlerimize aldığımız cicileri de burada paylaşalım...İndirimlerden birbirimizi haberdar edelim,bu anlamda da birbirimize faydamız dokunsun...Hem de karşılıklı fikir edinelim...Rabbim yavrularımızı da kucağımıza almayı,aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin...Hadi bakalım ilk paylaşımlar benden gelsin...Oğluşumun cicileri
Canım güle güle giymek nasip olsun inşallah kundak battaniye nerden...Bunlar da bizim ciciler bir şeyler daha var ama kaldırdım onları :))
Görümcem buralardaki dükkanlardan birinden almış ama üzerinde babycenter etiketi vardı sanırım internet sitesi var canımAy heyecanlandım görünce güle güle giymek nasip olsun inşallah... Biz daha cinsiyet öğrenemeyenlerdeniz... Sadece 1 tane hediye takım geldi onu seviyorum bende :)
Canım güle güle giymek nasip olsun inşallah kundak battaniye nerden...